Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał:

Najpotężniejszy to jest build alchemia + szermierka.

I tak grę przechodziłem dwukrotnie. Za trzecim razem sprawdziłem magię i jest moc. Po prostu stoisz sobie w miejscu i spamujesz aard.  Już sam ten atak przy odpowiedniej konfiguracji zadaje ogromne obrażenia o dużym zasięgu, a jest jeszcze 25% szansy na natychmiastową śmierć i po prostu wrogowie rozpadają się na lodowe bryły. 

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 959 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Elegancko, przydałby się jeszcze trailer ukazujący next genowe zmiany.

Ciemności za oknem, kakao w kubeczku, szlafrok czy tam kocyk i wiedźminek boży, auuuu :wub:

Opublikowano

Być może głupie pytanie, ale posiadacze płyt z W3 na Xbox One też otrzymają darmowy upgrade czy to tylko dla tych co mieli/mają cyfrową wersję? 

Opublikowano

jakbyś do końca tłita doczytał, to byś widział że w przyszłym tygodniu ma być wszystko co cie interesuje

Opublikowano
Teraz, Master_Lukas napisał:

Być może głupie pytanie, ale posiadacze płyt z W3 na Xbox One też otrzymają darmowy upgrade czy to tylko dla tych co mieli/mają cyfrową wersję? 

Płyty też otrzymają up :)

Opublikowano
17 minut temu, Figuś napisał:

jakbyś do końca tłita doczytał, to byś widział że w przyszłym tygodniu ma być wszystko co cie interesuje

Jakbym chciał czekać do przyszłego tygodnia to bym tu nie zapytał. 

Dzięki @Szymek za konkretną odpowiedź. 

Opublikowano

No zobaczymy co tam upichcili. Oglądałem różne Redowe streamy i obiecywali wtedy Ray Tracing, poprawę oświetlenia, lepsze tekstury, modele postaci i bardziej dopracowaną mimikę, przyspieszone czasy ładowania oraz inne zmiany QoL.

Opublikowano

na PC też będzie? 

Opublikowano

to musi być jeden z najdłużej developowanych patchów upgrejdowych xd niektórzy w tym czasie to grę zdążyliby stworzyć.

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:

na PC też będzie? 

Tak

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:

na PC też będzie? 

Tak jest. Dlatego też nie będzie to zwykły update typu "wysokie detale z PC na konsolach".

FhiQM6qX0AAVEKW?format=jpg&name=medium

Opublikowano

zajebiście, będzie motywacja by zaliczyć grę czwarty raz :asax:

Opublikowano

Jestem ciekaw czy zmienia coś w systemie walki,po tylu latach śmierdzi trochę archaizmem

Opublikowano

To ja jeszcze poproszę pełną obsługę haptyki i triggerów w DualSense. Marzy mi się 4K60fps, może być bez RT.

Opublikowano

Zobaczymy liczę, że dadzą powód do ponownego przejścia :)

Opublikowano

Bardzo mnie cieszy ten news. Fajnie będzie znowu trochę posiedzieć w tym słowiańskim świecie w zimowe wieczory, pod kocykiem i z kakalkiem w kubeczku :wub:

Opublikowano

Co wy z tym kocem i kakałkiem :notbad: nie lepiej w prawilnym giercowym fotelu z browarkiem?

Btw, trzeci raz trzeba W3 kupić...

Opublikowano
52 minuty temu, Figaro napisał:

to musi być jeden z najdłużej developowanych patchów upgrejdowych xd niektórzy w tym czasie to grę zdążyliby stworzyć.

Tylko aby nie okazał się gównem....

Mam nadzieję, że zrobili to porządnie i zmyją z siebie trochę gówna pozostawionego przez CP.

Opublikowano
10 minut temu, Crazy Horse napisał:

Co wy z tym kocem i kakałkiem :notbad: nie lepiej w prawilnym giercowym fotelu z browarkiem?

Btw, trzeci raz trzeba W3 kupić...

Nie wiem ziomki też z browarkami grają albo z drinkami, jak drink wjeżdża to dla mnie dupa z grania :)

Opublikowano

U mnie hajp się przeplata z obawą o jakość tego pacza. 

Robią to strasznie długo, nic do tej pory nie pokazali, będzie za darmo... czy może wyjść z tego coś dobrego? No oby tak :)

Opublikowano

Poczekajcie na te słynne bagna, jak będzie dobrze, to im się udał patch.