Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Z innej beczki, dla mnie te stare filmy wyglądają bardzo dobrze, a i ogląda się z zaciekawieniem: Materiały, przeplatane wywiadami z twórcami, nie tylko suchy gameplay.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l recenzja funstation, pierwsze sto subow, wspomniana przez Ciebie recka sharpshootera zgroza jak czlowiek pomysli ze to właściwie 6 lat temu było już
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Z innej beczki, dla mnie te stare filmy wyglądają bardzo dobrze, a i ogląda się z zaciekawieniem: Materiały, przeplatane wywiadami z twórcami, nie tylko suchy gameplay. O kierwa gamestory, jakie to bylo dobre Szkoda, ze padlo. A robil to Micz z Pixela (wtedy to ex z Reseta). W jego felietonach w Pixelu czuc te nute narracji z gamestory. Kawal dobrego materialu.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l O, a tych wariatów ktoś ogląda? Polscy gracze w UK: jeden gracz. a drugi kolega do towarzystwa.
Opublikowano 12 kwietnia 20178 l Autor Jeden z moich ulubionych autorów rozjeżdża walcem reboot Ratcheta. Nie powiem, interesujące to było jak cholera.
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l Autor Ja zapragnąłem pograć w jedynkę, bo filmik przypomniał mi jaką fantastyczną gierką była. I z tego co widzę remaster HD na PS3 ma trofea, więc bardzo miło. Edytowane 13 kwietnia 20178 l przez raven_raven
Opublikowano 13 kwietnia 20178 l Serio ktoś stracił prawie 1.5h na słuchanie gościa który próbuje obrzydzic grę którą jest bardzo ok?
Opublikowano 14 kwietnia 20178 l Autor Bo nie ma tutaj ani jednego posta wartego odpowiedzi? Dlaczego? Obejrzyj film, mam robić transkrypcję 1,5h analizy czy co? Rzeczowa analiza z punktowaniem tego jak przeprowadzona jest narracja w grze, jak rozwija się (lub nie rozwija się wcale) przyjaźń między nimi dwoma, jak ewoluują (lub nie) ich charaktery, jak kreowany jest świat w obu produkcjach itd. jest stratą czasu? Stratą czasu jest czytanie takich postów i odpowiadanie na nie conajwyżej.
Opublikowano 23 kwietnia 20178 l Kruku naprawdę? Dla mnie takie filmiki i analizy to zabijanie gejmingu (no ale kto co lubi). Rozkładanie i przypier dalania sié do kolorowej gierki video i jej narrarcji (która ma sprawiać radość zarówno dziecią jaki ich rodzicą), jak do jakiejś ustawy szyszki. Grałeś w ogóle w tę wersję? Jak nie to mam pytanie czy filmy, seriale lub ksiązki też zaczynasz od oglądnięcia takiej analizy? W ogóle szacun, że chce Ci się tracić 1,5h życia na takie przemyślenia. No ale może dlatego nie rozumem, że nie jestem świadomym graczem, bo w gierki tylko gram i kolekcjonuje, nie rozwodząc się zbytnio nad nimi. ps i tak ten Ratchet mi się mega podobał:p Edytowane 23 kwietnia 20178 l przez balon
Opublikowano 23 kwietnia 20178 l Takie analizy są może i ciekawe ale nie chce mi się tracic tyle czasu w sumie na pierdoły. Już lepsze są filmiki o Halo ileś tam lat później. Tam przynajmniej jest cała historia studia, opis fabuły, premiery, analiza gameplayu. To dużo ciekawsze i trwa po 40 minut a nie dwa razy tyle.
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Filmow tez pewnie nie ogladasz a wolisz seriale bo trwaja 40min a nie 1,5h. Uzalezniac tresc i przekaz od dlugosci nagrania xD. I jeszcze ten przyklad z Halo i generycznego materialu z produkcji dorzucanego do "edycji kolekcjonerskiej" za jedyne +50$ wiecej. O ludzie. Grałeś w ogóle w tę wersję? Jak nie to mam pytanie czy filmy, seriale lub ksiązki też zaczynasz od oglądnięcia takiej analizy?ps i tak ten Ratchet mi się mega podobał :P Nie gralem w gierke a nawet napisze, ze nie ogladalem tego filmiku. Ale problem chyba tkwi w tym, ze jest to analiza krytyczna i stad to oburzenie. "Bo mnie gierke obrazajo". Ale jakby typ nagral 2h filmiku, w ktorym by polerowal torpede super frogowi to by pewnie dostal lajka a moze nawet suba. Jak ktos robi material na 1,5h w ktorym cos krytykuje to zakladam, ze zna serie/gre na wylot i jest wlasnie jej duzym fanem. Wiec tym bardziej warto go posluchac bo beda to informacje rzetelne. A to, ze akurat krytykuje in minus to co z tego? Jesli gra w jego opinii ma wady to wypunktowanie ich przez 1,5h nie powinno wplywac na wasze nastawienie wzgledem gry? Macie chyba swoje mozgi i wiecie, ze gre kupicie bo lubicie tego czy innego bohatera czy mechanika. Ale pisanie, ze to "zabijanie gejmingu i przypier.dalanie sie" to jest poziom wczesnej gimbazy, gdzie jak ktos nie mowi ladnie o twoim rysunku choinki na plastyce to na bank chce cie ponizyc i zabic chec do malowania, i w ogole najlepiej zeby zamknal du.pe.
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Nemesisowi chodziło o materiały tego typa https://www.youtube.com/watch?v=fRrN90TwfbY są to raczej bardzo profejsonalne, doskonale przygotowane i zmontowane fanowskie filmiki, nie mają nic wspólnego z generycznym materiałem promocyjnym z edycji kolekcjonerskiej swoją drogą dumny jestem, że odkryłem dla forumka Raycevicka
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Autor Raycevick? Szanuję bardzo. A jeśli chodzi o to co balon i Nemesis napisali no to Mejm powiedział już wszystko w temacie, odpowiem tylko jeszcze jedno: dlaczego strata czasu? A co mam robić do obiadu/prasowania/mycia naczyń/czegokolwiek w domu co zajmuje ręce w 100%, a mózg i oczy w 3%? Moim zdaniem to wręcz dobre wykorzystanie czasu. I jak mam oglądać jakieś odmóżdżacze to posłucham sobie typów, którzy gierki wideo potrafią ładnie rozłożyć na czynniki pierwsze i krytycznie (co nie oznacza negatywnie) podejść do każdego składnika.
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Spoko, mi by się nie chiało słuchać 1,5 h gadania o narracji i relacji pomiędzy bohaterami w grze o puszystym lisku i cwanym robocie, ba nawet bym w życiu nie pomyślał że można o takich rzeczach robić taki długi i "głeboki" materiał. Raven spoko user więc nie drąże już tematu. Lubisz to lubisz. Twój czas, nie mój. V
Opublikowano 24 kwietnia 20178 l Autor No dla mnie to po prostu miły sposób zabicia czasu który i tak na coś muszę zużyć, więc równie dobrze mogą to być zdrowe wariaty którzy dłużej montują filmiki o gierkach niż w nie faktycznie grają
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Nawet śmiesznie im to wyszło. Aż chciałoby się odpalić tego shita na 5 minut.
Opublikowano 3 maja 20177 l Nigdy nie śledziłem jakoś mocno twórczości Angry Joego (odnosiłem wrażenie, że to setna próba oparcia swojej twórczości na byciu "wkurzonym", jakiś czas temu sprawdziłem jednak parę recek i nie powiem, były momentami bekowe), ale i tak mogę powiedzieć, że ostatnio jego materiały zawierają za dużo zbędnego pier.dolenia, przede wszystkim wrzucanych niemal co zdanie fragmentów letsplejów z udziałem jego i jego nieśmiesznych kolegów. Po chooj ? Tak samo zepsuły się swego czasu filmiki od Nostalgia Critica (jakieś inscenizacje, przebieranki, lol). Raven, abstrahuj.ąc już od meritum dyskusji i bez złośliwości, grałeś w nowego Ratcheta ? Bo ja jestem fanem jedynki i prędzej czy później sprawdzę remake, stąd też nie wyobrażam sobie oglądania tak długiej i wnikliwej analizy przed zaliczeniem gry właściwej. Z growych kanałów to jedynym, na jakiego materiały faktycznie czekam, jest Digital Foundry Retro, poza tym czasem sprawdzę, co tam na arhn.eu.
Opublikowano 3 maja 20177 l Autor Nie, jeszcze nie grałem. Leży na półce i czeka na swoją kolej, na pewno ogram w swoim czasie i na tej podstawie zbuduję sobie swoje zdanie. A jeśli chodzi o AJ, to za bardzo nie oglądam nigdy tego co on tworzy w całości, bo za dużo zbędnego pierdzielenia tam jest, tak jak mówisz. Przewijam co nudniejsze kawałki, no bo ile można.
Opublikowano 3 maja 20177 l Co to Racheta Remake'a zajeżdża on mi stereotypowymi Remake'ami z Hollywood Czyli ma być bombastycznie intensywnie i na czasie. Grało się przyjemnie ale parę wątków wycięto i ciut klimat uciekł. Nie jest to zła gra taka na 6/10 A co do youtuberów to oglądam Sterlinga, Super BunnyHop ,i chyba tyle. Raczej skacze sobie po kwiatkach szukając coś ciekawego na temat lubię publicystykę z polskich to Arhn i Maniaka Gemingu bo lubię starocie AJ to taki miły niedzielak który się stara i ma pasje. Czasem razi mnie jego ignorancja i niewiedza. Nawet miałem okazje się z nim ciut pokłócić na temat Skyrima jak był w PL Szkoda że Skeczorecenzje Spoonego już nie wrócą uwielbiałem jego serie o FFX i Ultimach Edytowane 3 maja 20177 l przez Heviro (Fanboy BDG)
Opublikowano 4 maja 20177 l Nigdy nie śledziłem jakoś mocno twórczości Angry Joego (odnosiłem wrażenie, że to setna próba oparcia swojej twórczości na byciu "wkurzonym", jakiś czas temu sprawdziłem jednak parę recek i nie powiem, były momentami bekowe), ale i tak mogę powiedzieć, że ostatnio jego materiały zawierają za dużo zbędnego pier.dolenia, przede wszystkim wrzucanych niemal co zdanie fragmentów letsplejów z udziałem jego i jego nieśmiesznych kolegów. Po chooj ? Tak samo zepsuły się swego czasu filmiki od Nostalgia Critica (jakieś inscenizacje, przebieranki, lol). Kiedys mocno hejtowalem ale ostatnio lubie jego recenzje gierek AAA na 6/10 (andromeda, no mens sky itp.). Pytasz po co te wstawki? Ano po to, ze jak mowi o jakiejs wadzie/zalecie gry to potem przelacza sie na gameplay zeby pokazac ten moment w grze. Taki video-screen do recenzji. O wiele spokojniej jest, jesli to kogos interesuje, w reckach filmowych. Siedza i pier.dola, na luzie, bez przebieranek.