Opublikowano 13 kwietnia 20223 l W dniu 22.12.2021 o 22:06, LiŚciu napisał: Video Show o Grach z przed ery YouTube (niestety ktoś kto wrzucił coś spierdzilił z audio i jest sam obraz przez 80% filmu) No chyba był tam nawet jakiś liściu co miał długie włosy?
Opublikowano 1 października 20222 l Ciekawy filmik o powstaniu Alien Resurrection na PS1. Pamiętam że zapowiedzi w gazetach były parę razy i już myślano że ta gra zostanie skasowana.
Opublikowano 3 października 20222 l https://www.youtube.com/c/MocnyBrowarek/featured Znalazłem chłopa jak szukałem berserkowej gierki. Dużo staroci ogrywa i przyjemnie się słucha. Taki nrgeek tylko że dobry
Opublikowano 3 października 20222 l Polecam obejrzeć jego reckę FF Tactics żeby zobaczyć jaki jest 'dobry'.
Opublikowano 3 października 20222 l Pewnie ma jakąś kontrowersyjną opinie o jakiejś twojej gierce i już pieczonka edit. Obejrzałem Trochę odpalony ale i tak spoko, nie grałem w to wiedz ciężko mi powiedzieć czy mówi jak jest i ztriggerowaj final fagów czy sie nie zna
Opublikowano 3 października 20222 l Wiesz narzekanie na gierkę z PS1 że nie ma dubbingu i trzeba czytać (a jedyny rpg który miał VA na PS1 to chyba Tales of Destiny 2), na genialny system klas postaci albo na system walki i niby grind (którego praktycznie nie ma jeśli tylko ogarnie się system) jest mega słabe bo te zarzuty nie mają kompletnie pokrycia z rzeczywistością. Już nie mówiąc o takich kwiatkach jak to że Vandal Hearts 2 wygląda lepiej (nie wygląda) czy że nie ma losowych walk (a są). Widać że koleś kompletnie nie ogarnął gry więc wymyśla problemy z dupy tylko po to żeby wpisały się w jego narrację. A jak nie grałeś w FF Tactics to zagraj, najlepiej w War of the Lions bo to na serio jest genialny tytuł.
Opublikowano 3 października 20222 l Ewentualnie jak zrobisz build, którym zablokujesz się na jakimś bossie(pojebane skoki trudności) i gra stwierdzi, że chuj ci w dupe i nie da możliwości pogrindowania(oczywiście można robić 100 sejwow w roznych momentach kampani, ale gra nadal czasami blokuje się na konkretnej misji bez możliwości podkokszenia w losowych bitwach) to wtedy jest to tytuł GENIALNY. Nie no ta gra to stary złom i niech tam zostaje.
Opublikowano 4 października 20222 l Też miałem wrażenie, że ten mocny browarek pierdoli momentami od rzeczy przy paru filmikach, ale już wolę słuchać odpalonego typa co się zna od typerka co udaje graczyka, a pod tym płaszczykiem ma tylko napompowane ego i niewiele więcej.
Opublikowano 4 października 20222 l 9 godzin temu, Soban napisał: Ewentualnie jak zrobisz build, którym zablokujesz się na jakimś bossie(pojebane skoki trudności) i gra stwierdzi, że chuj ci w dupe i nie da możliwości pogrindowania(oczywiście można robić 100 sejwow w roznych momentach kampani, ale gra nadal czasami blokuje się na konkretnej misji bez możliwości podkokszenia w losowych bitwach) to wtedy jest to tytuł GENIALNY. Nie no ta gra to stary złom i niech tam zostaje. Bez przesady wystarczy mieć dwa save'y z czego jeden na mapie świata z której zawsze masz możliwość pogrindowania (co jest kompletnie zbędne jeśli wiesz co robisz) czy wizyty w sklepie. Ale jak ktoś leci przed siebie bez zabawy job systemem i umiejętnościami to może być problem. To tak samo jak by w Front Mission nie poświęcić czasu na budowę mechów tylko lecieć z podstawowym do końca gry.
Opublikowano 16 października 20222 l co to się stanęło, że Sterling przebiera się za babę? Xd Figaroza weszła chyba za mocno
Opublikowano 23 października 20222 l Fani Nintendo chyba wrzucą wujka Dereka na czarną listę (timestamp) YouTube polecił mi kanał Austin Eruption i w sumie gość ma trochę fajnych, informatywnych filmików. Mam słabość do niszowych, mało znanych gierek, więc wszelkie filmiki o zapomnianych grach na jakąś platformę chętnie oglądam. Algorytm działa dalej i trochę luźniejszy kanał też poleciło: Przy okazji, z przyzwyczajenia śledzę trochę newsów growych za sprawą YongYea, ale gość od dłuższego czasu zaczyna być męczący. Coraz częściej łapie jeden popularny temat i wypuszcza serię filmików czasem w odstępach mniej niż 24h, gdzie każdy oczywiście musi mieć powyżej 10-20 minut i streszczenie tego, co już było powiedziane kilka godzin wcześniej. To już wolę obejrzeć newsy od AngryJoe, a to też tylko ze względu na Alexa i jego trzeźwe komentarze.
Opublikowano 5 listopada 20222 l YouTube jakoś wyłapał, że zacząłem grać w Xenoblade i podpowiedział poniższe, ale choć długie, to dobrze się słucha/ogląda, tym bardziej, że bez spoilerów. I za ciosem.
Opublikowano 23 listopada 20222 l Ale akurat Rysław jest mocno odklejony z nalecialościami szurskimi. Do mojego znajomego który ma ADHD powiedział że ADHD nie istnieje.
Opublikowano 23 listopada 20222 l No czasem mu się uleje w grysławie ale jak gada o gierkach jest ok.
Opublikowano 23 listopada 20222 l Jak sie zaczela ta narodowa moda po wygranej pisu to az musialem Rysla odsubskrybowac z tt bo nie dalo sie czytac tych patriotycznych wys.rywow. Ale o gierkach czy jezyku opowiada top. Muzyczuk amator She Hulka, Pierscieni Wladzy i netflixowego Wiedzmina, Ryslaw skrajny prawicowiec. Swietnie sie dobrali.
Opublikowano 23 listopada 20222 l Jego działalność internetową znam gdzieś od roku-dwóch, czasem obejrzę streama i ostatnie, co bym na podstawie tej twórczości powiedział, to że ma jakieś skrajne jazdy xD. Jak widać trzeba do tego prowadzić twitterowe "śledztwo". Cóż, 90% tamtejszego towarzystwa ma odchylenie w drugą stronę, więc w sumie spoko odmiana i dodatkowa zaleta tego użytkownika. Bo przecież koleś odwołujący się bezpośrednio do komunizmu będący regularnie w topce wyświetleń twitcha to już normalna i godna pochwały postać. Edytowane 23 listopada 20222 l przez kotlet_schabowy
Opublikowano 23 listopada 20222 l Chłopaki się już przewinęli gdzieś na forumku, ale zarzucę jeszcze raz, bo są świetni. Robią video-podcasty, w których analizują stronę fabularną gier i mają często mnóstwo ciekawych komentarzy i obserwacji. Przerobili już takie gierki jak MGS, Xenogears, FF Tactics, 8 i 10, Nier, Vagrant Story, Hellblade, Undertale, Xenosaga i Mass Effect, a teraz zaczynają Silent Hill 2. Polecam mocno. Edytowane 23 listopada 20222 l przez Dahaka
Opublikowano 24 listopada 20222 l A generator frajdy nie miał ostatnio jakiejś afery że jego cancelowali? Ta ekipa cucków nigdy się nie nauczy
Opublikowano 27 listopada 20222 l Kolejny legancki kanał o gierkach w kontekście psychologicznym. Polecanko.
Opublikowano 1 grudnia 20222 l Ma ktoś linka do tego dokumentu o 38 Studios i Kingdoms of Amalur? Kurde, pamiętam, że to była zajebista historia, ale nie mogę namierzyć.