Kaliszke 13 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Miałem PSX, później kupiłem PC i żałuję że ominąłem kilka generacji konsol. Teraz mam PS4 i powoli będę nadrabiał zaległości, głównie będę ogrywał exy. Pierwszy na ząb wziąłem Infamous: Second Son, później będą inne. Najbardziej ostrze sobie zęby na The Last Of Us. Również jestem świeżym konsolowcem, beneficjentem świątecznych promocji i okazji Last of Us niesamowity, aktualnie karam (kłamię, to mnie niemiłosiernie karają online) online, piękna zajawka i niebanalne podejście do rozgrywki multiplayer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 -Klaus- zaskakująco fajna platformówka wykorzystująca touchpad. Cytuj Odnośnik do komentarza
autoklasyka 65 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 (edytowane) Aktualnie kolekcja Uncharted gram z przyjacielem na projektorze kinowym bo kolekcja Uncharted na PlayStation 4 zjada mózg bez popity. Panowie i panie baaaaa kolekcja Uncharted na PlayStation 4 to jeden z najpiękniejszych remasterów w 2015 roku. Kupiłem już wcześniej kolekcję Uncharted na PS4 ale nie miałem czasu zagrać. Ale gdy dorwaliśmy się z przyjacielem do gier to było już po ptokach. Każdemu graczowi(: który uwielbia trylogię Uncharted z największą przyjemnością polecam kolekcję na PlayStation 4 i system zniszczony. Tonący statek w trójce!!!!! to majstersztyk jak diabli. Paleta barw/kolory/efekty graficzne/ cienie i światło/dźwięk dts/nowe smaczki w grze (: można pisać tak bez końca. Czekam/czekamy na niszczatora - Uncharted 4! Edytowane 31 Stycznia 2016 przez autoklasyka Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zrobiłem sobie przerwę od Lary Croft i wróciłem do gier Arcade żeby przejść do końca kilka trudniejszych tytułów zanim zrobię się za stary. Driveclub - wbijam brakujące gwiazdki, co wcale nie jest trudne + Levele Elite Wipeout HD - zaliczam wyścigi na złoto na Elite Wipeout 2048 - zaliczam kolejne wyścigi na Elite Resogun - Staram się trenować poziomy przed atakiem na Przejście całości bez straty żyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitro619 11 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Watch Dogs - bardzo pozytywne zaskoczenie. Tryb fabularny ok, ale najwiekszy fun jest w wbijaniu online do gry innych graczy i hackowaniu niczego nie spodziewających się Januszy Polecam, zwlaszcza że teraz cenowo to smiech, ja wyrwałem za 20 zł. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jakubde85 14 Opublikowano 31 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 W Wolfenstein: The Old Blood i PES 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
JaZzXBF 2 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 AC: Syndicate i w między czasie dalej męczę Rocket League Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Beta The Division i wrocilem do multi TLoU. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Resident Evil Remaster HD. Trudna, ale i cholernie satysfakcjonująca. Amunicja jest cenniejsza od złota, a bohater czy też bohaterka mają ograniczoną pojemność ekwipunku. Niestety, na poczatku sprawiło to, że nie mając dostępu do skrzyni zmuszony byłem wczytać poprzedni stan gry. Sam klimat jednak wynagradza to z nawiązką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Wolfenstein New Order, kurde jakie to dobre, omijalem szerokim łukiem i pewnie nigdy bym nie zagrał ale kumpel pożyczył i wkrecilem się na dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
autoklasyka 65 Opublikowano 1 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2016 Dziś Król przeszedł Uncharted 3 kolekcja na PlayStation 4. Jak będę miał czas to wrócę do najlepszych gier na świecie. DLA MNIE - THE ORDER 1886 - grafika gry zjada mózg na miejscu, do tego piękna dorosła przygoda/giera bez popity (: Przeszedłem The Order 1886 tylko raz i muszę wrócić do The Order 1886. Takie mega mega dorosłe gry UWIELBIAM. Niestety The Order 1886 to gra od 18 lat i tylko dla czających osób/graczy. Uwaga gra nie nadaje się na telewizor 16:9 Czekam spokojnie na niszczyciela Uncharted 4 ale tak naprawdę najbardziej czekam na The Last of Us 2 - Dzień sądu. PlayStation 4 da do pieca (2016- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Wolfenstein: The Old Blood. Takie dodatki to klasa sama w sobie, bowiem już podstawowa wersja to pozycja, którą warto polecić, a to DLC jest jeszcze lepsze. Dodatkowo pudełko i 69zł za całość kombo. Nic tylko brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Unravel - czarująca puzzle-platformówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lelox 2 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 (edytowane) Zastanawiam się nad zakupem God of War Remastered, nie miałem wcześniej styczności z tą grą, jakie macie opinie ?? Opłaca się kupić używkę i po przejściu sprzedać ? Edytowane 10 Lutego 2016 przez Lelox Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mruczykij 0 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Witam wszystkich serdecznie nowy z tej strony Ktoś z was czeka może na Paragon na PS4?;> albo może ma już dostęp do alphy na PC? Bo szukam kogoś z kim mógłbym pograć w drużynie I UWAGA, UWAGA!! W ten weekend, a dokładniej w sobotę jest kolejny test, podczas którego testerzy alpha będą mogli grać na PS4. A tak się składa że mam 1 zaproszenie do testów Jeżeli ktoś chcę pograć to niech szybko piszę, bo konto psn trzeba do konta epic podpiąć do jutra wieczór Jedyny wymóg jaki mam od chętnej osoby to chęć zagrania kilku meczy razem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mishima-Kazama 0 Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Star Wars leży na półce! W Mortal Kombat X pykam! Czekam na Tekken 7! Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dying Light w końcu w moim napędzie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
autoklasyka 65 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Wróciłem do The Order 1886 niszczatus obłędus klimatus dźwiękus obłędus grafikus - gra tylko dla dorosłych graczy tylko w kinowym formacie. UWAGA GRA: The Order 1886 nie jest przeznaczona dla telewizorów na starym dziadowskim formacie 16:9 AMEN. Takie gry chcę na soniaczu 4 ( martwica mózgowa) i będą i to jeszcze lepsze (: Dying Light w końcu w moim napędzie! Bracie giera wymiata miłego grania uwielbiam Dying Light 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Bracie giera wymiata miłego grania uwielbiam Dying Light Klimat gęsty... że ja też tak długo czekałem z zakupem... Jeszcze cisne w Rocket League... platynka dzisiaj wpadła Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) W końcu (po 2 miechach leżakowania z ostatnią sekwencją) skończyłem AC Syndicate. Dalej czyszczenie mapy w DL The Following, oraz próba przejścia The Last of Us Reamstered na poziomie grounded, ale coraz bardziej zaczyna brakować mi do tego sił i chyba się poddam. Pożyczyłem też Wolfensteina Old Blood- dobrze zrobione zabijanie niemiaszków, czyli nic mi więcej nie potrzeba. No i rzecz jasna DriveClub. Edytowane 21 Lutego 2016 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 1 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Broken Sword 5 Klątwa Węża, za(pipi)ista gra, z miejsca uważam BS5 > wszystko od Telltale games. Upadek point & click to największa porażka gejmingu. Jest tu wszystko, świetne zagadki, dialogi, bohaterowie, no i najważniejsze fabuła, która sprawia, że chce się grać i odkryć o co w tym wszystkim chodzi. Spadam garć, na liczniku ponad 3 godziny i 21% czyli wynik dość dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Leo's Fortune - platformówka z Androida na parę godzin. Na początku wydająca się bez charakteru i bezpłciowa, z czasem coraz ciekawsza i wciągająca. Ostatnie 3 z pięciu światów przechodzi się jednym tchem. Gameplay spoko, poziomy można masterować, grafika momentami cudna, na oderwanie się od większych produkcji w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Disgaea 5 - Jestem strasznie zadowolony, że się przełamałem i kupiłem. Dawno nie grałem w tak dobrego SRPG. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lelox 2 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Cześć. Nareszcie ten moment gdy kupiłem konsole W zestawie z Uncharted, jedynka jakoś po połowie zaczęła się robić monotonna, ale jak tylko ukończę to mam nadzieje że 2 i 3 będą lepsze wiem wiem, ta gra ma już swoje lata Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi