Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trudne sprawy administracyjne i regulamin

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Ali G napisał:

Ludzie. Gdzie można przeczytać regulamin forum? Szukam zapisu o zmianie nicku użytkownika. Czy to w ogóle jest możliwe takie coś?

PLEH

Pisz do admina to zmienią Ci nick.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 261,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest odwrotnie. To tarcza przeciwko retardom.      

• http://www.psxextreme.info/user/43379-chandler/  Chandler ten wredny dziad minusuje mnie od kilku miesięcy, codziennie wchodzi tylko aby wstawić minusy gdzie coś napisałem i to tyle. Czy można z tym

• Łatwo się triggerujecie. Fragile persons, i to niby ja mam słabą psychę.

Opublikowano

Przeglądaj->Regulamin na górnym pasku, to tak na przyszłość.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jest możliwość, aby powstał osobny dział dla gier z serii Yakuza? Jest tych części trochę i fajnie, jakby były w jednym miejscu :lapka:

Opublikowano
20 minut temu, Rozi napisał:

Czy jest możliwość, aby powstał osobny dział dla gier z serii Yakuza? Jest tych części trochę i fajnie, jakby były w jednym miejscu :lapka:

Fajnie by było również przenieść do multiplatform takie działy jak Mass Effect  te nieszczęsne Blantmany czy 

Spoiler

MGS

Opublikowano

Przeglądałem te działy po wcześniejszym wpisie i chyba tak będzie trzeba zrobić, to samo z CoD.

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał:

Przeglądałem te działy po wcześniejszym wpisie i chyba tak będzie trzeba zrobić, to samo z CoD.

A osobny dział dla Yakuzek będzie? 

Opublikowano

a połączenie działów Xbox Series z Xbox One ?

-XBOX 

-Xbox 360 

-Xbox Classic

Opublikowano
28 minut temu, Rozi napisał:

A osobny dział dla Yakuzek będzie?

Możliwe.

25 minut temu, kubson napisał:

Raczej chyba nie.

Opublikowano
4 godziny temu, Hubert249 napisał:

Fajnie by było również przenieść do multiplatform takie działy jak Mass Effect  te nieszczęsne Blantmany czy 

Ukryj zawartość

MGS

Opublikowano
2 godziny temu, kubson napisał:

-XBOX 

-Xbox 360 

-Xbox Classic

Też jestem za tym.

Opublikowano

Połączenie działów Xbox One i XSX to powinien być priorytet, bardzo sensowna zmiana.

Opublikowano

I kategorii Win10 też nie rozumiem, po co to jest, wywalić i tyle, bo nikt tam nie pisze i nie wchodzi.

Opublikowano

Win10 powinien być usunięty. Przecież jest dział PC a w tym temacie wisi jeden post.

Sprzed dwóch lat :reggie:

@Colinproszę Cię ogarnij to. 

Opublikowano

Win10 zniknie, tak jak Killzone w PS i trochę innych rzeczy. Może uda się to ogarnąć jeszcze w tym roku.

Opublikowano
10 godzin temu, Square napisał:
10 godzin temu, kubson napisał:

Raczej chyba nie.

To by było bardzo sensowne rozwiązanie teraz.

Opublikowano

Szukając niektórych tematów okazuje się że są w dziale XO gdzie przy niektórych grach bardziej sensowne byłoby ich przeniesienie do XS, podejrzewam że wiele osób ma tak samo z szukaniem. Albo taki temat marketplace którego nie ma w XS. 

Opublikowano

Możesz wypisać, które gry? To, że niektóre tematy można by przenieść, nie oznacza, że od razu mamy łączyć cały dział.

Opublikowano

najlepiej połączyć cały dział i tyle, irytuje skakanie miedzy Xbox One oraz Xbox Series, 

za dużo z tym roboty jest czy coś?

Opublikowano

Właśnie opisałeś każdą poprzednią generację. I nie zgodzę się, że podział na generację pomiędzy XOne i XSeries jest umowny. Jest zapowiedzianych sporo tytułów, które ukażą się tylko na Series i będzie ich coraz więcej. Jak dla mnie jest to idealny przykład nowego sprzętu, gdzie chyba każdy na forumku chciałby aby jak najszybciej porzucili ideę wspierania XOne. A to, ze te same usługi mogą być dostepne tu i tu to nic nie zmienia. Identycznie było w poprzednich generacjach.

Następna generacja za te 7 lat to już jak najbardziej, i to zapewne nie tylko u MS i wtedy jak najbardziej nie widziałbym sensu tworzenia osobnego działu. Ale teraz kiedy Series to jak najbardziej nowa generacja w porównaniu do starego i przestarzałego One powinna mieć swój dział.

Opublikowano

Zmien chociaz nazwe działu. To xbox series kłuje w oczy. Pierwszego xboxa na xbox classic/original, a series po prostu xbox. Albo nawet dodać S|X xd

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

administaracja jak widać to niezłe betony to jak niby ma tu być lepiej i przejrzyście