Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trudne sprawy administracyjne i regulamin

Featured Replies

Opublikowano
46 minut temu, Mejm napisał:

Ten koleszka ma wieksze grzechy na sobie niz glosowanie na dudusia, np. wszechobecna propagande xboxa :sonkassie:

pisanie o xboxie i grach na niego na forum o grach grach to jeszcze nie grzech, choć wiem że są użytkownicy którzy właśnie tak to odbierają. 

44 minuty temu, ProstyHeker napisał:

Skonfliktowane chłopaki, a może zrobicie soluwe w Tekken? Będziemy krzyczeć na live lej go, lej gooo

Ja chętnie, ale raczej małe szanse, balon chyba nie gra w multi, tylko singiel 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 263,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest odwrotnie. To tarcza przeciwko retardom.      

• http://www.psxextreme.info/user/43379-chandler/  Chandler ten wredny dziad minusuje mnie od kilku miesięcy, codziennie wchodzi tylko aby wstawić minusy gdzie coś napisałem i to tyle. Czy można z tym

• Łatwo się triggerujecie. Fragile persons, i to niby ja mam słabą psychę.

Opublikowano
50 minut temu, balon napisał:

Ja na Olszewskiego w 97. 

Olszańskiego?

Opublikowano
2 godziny temu, balon napisał:

Najpierw z gardła na mnie temat przerzucił

No właśnie a przecież wysryw ze screenami sześćdziesiony to hicior od miesięcy. „Czemu lisciu nie ma warna?” Xdddd :kek obrotowy:

Yebaniec żył na banicji w swojej bance bo myślał ze mnie ominęło i jak mu się reakcje odnowiły to minusował, codziennie o tej samej porze :kek obrotowy:

Jakbym wiedział ze forum to jego życie to bym mu z liścia nie wyjebal, jeszcze coś sobie zrobi. Dechy z typa :kekobrotowy:

ps: jak sie robi kek obrotowy? Xddddd

Opublikowano
11 minut temu, LiŚciu napisał:

ps: jak sie robi kek obrotowy? Xddddd

Nie jestes na discordze ziom.

Opublikowano

Pamiętam jak Shen dostał warna za takie maniakalne rozdawanie minusów. Ja nic nie mówie. :spicy:

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał:

Ogólnie nie czuje tego porównania Asax. Jeśli prezydent RP Andrzej Duda nie jest twoim członkiem rodziny to nie masz powodu żeby Cie ruszało takie branie pod skóre przez balona

No i generalnie jakoś bardzo mnie nie rusza, pisze te swoje zaczepki w moją stronę i tyle. Ale śmierdzi hipokryzja gdy teraz zgrywa moralizatora i chce dawać bany za prywate

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Pamiętam jak Shen dostał warna za takie maniakalne rozdawanie minusów. Ja nic nie mówie. :spicy:

Na szczescie Perez umarł :)

Opublikowano
40 minut temu, ASX napisał:

No i generalnie jakoś bardzo mnie nie rusza, pisze te swoje zaczepki w moją stronę i tyle. Ale śmierdzi hipokryzja gdy teraz zgrywa moralizatora i chce dawać bany za prywate

Podaj proszę te moje straszne prywaty oprócz tego Dudy? No ale co to za prywata? No ale piecze to ciebie strasznie. 
Chyba, że chodzi tobie o wkp która z założenia jest trochę bardziej priv i ze smaczkiem, no ale też sobie nie przypominam ostatnimi laty jakiejś chamskiej prywaty. Więc napisz co i jak albo ZM, bo ja przynajmniej opieram się na faktach jak piszę w twoją stronę.
Zresztą to ty mnie znowu wywołałeś, a nie ja ciebie. Skrytykowałem typa za najazdy na rodzinę za obrażenie xboxa (rozumiem, że to dla ciebie czynnik łagodzący XD), po czym zacząłeś moją osobą odwracać uwagę z twojego głównego dostarczyciela plusów i krypto obrońcy w tematach gierkowych. 

Opublikowano

Asax ty sie lepiej wytlumacz dlaczego z podpisu zniknal ci "Bezbek roku 2021" (czy tam ktory to byl). Yeti i Mendrek nadal nosza swoje odznaczenia.

Opublikowano

Czy bezbek to prywata? 

Opublikowano
8 minut temu, Mejm napisał:

Asax ty sie lepiej wytlumacz dlaczego z podpisu zniknal ci "Bezbek roku 2021" (czy tam ktory to byl). Yeti i Mendrek nadal nosza swoje odznaczenia.

Chyba czas zorganizować edycję 2022 :lapka:

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

Chyba czas zorganizować edycję 2022 :lapka:

Ten co usunął przed czasem powinen mieć z automatu przedłużoną na 2022. Patrząc po postach nie byłoby to jakieś nadużycie. 

No chyba, że to tajny podpis?

Opublikowano
15 godzin temu, balon napisał:

Dodam że mozi napisał coś o Xbox i prefernacjach growych gardła, za to dostał taką odpowiedż

Mhm, tak było. Już nawet nie pamiętam w którym temacie to było, ale ni z gruchy ni z pietruchy wleciał z mordą, że o soulsach coś źle napisałem i żebym wypierdalał i mną gardzi xDD W teamcie demonsów też pamiętam jak dwa lata temu napisałem, że wygląda super, ale nie jak next gen to dostał piany na mordzie zaczął mnie wyzywać i ludzi grających na xboxie, którzy nawet nie wchodzili do tematu. Szkoda, że takie posty frustratów są usuwane : (

1 godzinę temu, LiŚciu napisał:

jak mu się reakcje odnowiły to minusował, codziennie o tej samej porze

dzieki za przypomnieni. Zapomniałem wczoraj

Opublikowano
Cytat

źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz

:sonkassie:

Opublikowano
2 godziny temu, Mejm napisał:

poprosiłem admina o nowy tytuł, to nie jest żaden "serious business" co jakiś czas ludzie przecież dostają nowe tytuły. 

Edit. Nvm

Opublikowano

Xddddddddd

Real human being and a real hero.

Opublikowano

asax nie kręć dalej tego tematu, wyjebane że na Dudę głosowałeś, z tą konstytucją to niezły kek

Opublikowano

Witam, chciałem tylko napisać, że gdybym dziś miał do wyboru Dudę i analfabetę, to kolejny raz oddałbym głos na Endrju.

Bronek, to co najwyżej pasuje mi do załogi Nintendo.

Opublikowano

Ale my to wiemy, nie musiales pisac posta.

Opublikowano

I jeszcze jedno, skór dudasax zmienił podpis pod avatarem, to ja też poproszę na JXICRJ100%

Opublikowano

Skrypt źle się wczytał, tam miał być link do Twittera. 

Opublikowano

Yeti.bot to dopiero wersja beta 1.34 więc może trochę zluzujcie panowie

Opublikowano

Tzw. testowanie na produkcji :shotgun: