Opublikowano 28 stycznia 20223 l Spokojnie, gdy mu armor na reakcje przestanie działać to minusowy superwulkan pyerdolnie jak niebawem w Yellowstone. Będzie eksplozja minusów większa niż wyrzut ze spuchniętych jąder jakiegoś erotomana, któremu się zachciało no fap challenge. Niech tylko ochronka przestanie działać to go tu chłopaki zjadą na czerwono i zamiast +300 zrobi się -1000 reputacji. Wtedy to dramat życiowy i ból dupy będzie.
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Ale chłopa dojedziemy solidarnie. Jeszcze mu ten makowiec bokiem wyjdzie.
Opublikowano 28 stycznia 20223 l 1 godzinę temu, GearsUp napisał: moje konto będzie miało ujemny czerwony wskaźnik a wtedy dla neutralnych osób posty takiego człowieka mogą się wydawać mało racjonalne No k#rwa raczej i ty jak najbardziej zasłużyłeś na takie napiętnowanie, podobnie jak C1pex czy Frosti - ten sam poziom. Już widzę reakcję Kwadrata na tę PMkę
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Godzinę temu, grzybiarz napisał: to chyba ma lat max 15. 2 godziny temu, GearsUp napisał: Przy 15 minusach zaraz zacznę szukać nawiązań do Abandoned...
Opublikowano 28 stycznia 20223 l Ale żal z tym wyłączeniem minusów. Japierdole ale chujowa akcja. Wracam na Discord, a Wy tu się możecie nawet zdetonować, żeżuncja.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 7 godzin temu, krzysiek923 napisał: Kto następny? A może mam W Y C Z Y T Y W A Ć ? Czy Ty się z Gejmerą na tuszę zamieniłeś? A wracając do tematu. Dlaczegóż BiegiWgórę ma rep na czysta plus jak ma blokadę na plus/minus? Wywalić to to mu albo walnąć błękitną gwiazdkę na białym tle Edytowane 29 stycznia 20223 l przez mitra
Opublikowano 29 stycznia 20223 l mam pomysł jak to obejść, jeśli nie można przyznać reakcji to wystarczy zacytować post Gears Upa i napisać jaką przyznajemy mu za dany post, pisząc ręcznie lub wstawiając emotkę. W ten oto sposób: 9 godzin temu, GearsUp napisał: Odpowiadając na Twoje pytanie jest to kwestia spamu minusowego jaki dostałem w ostatnich dniach. Spójrz na to z innej strony, wy sobie możecie dawać plusiki i lizać po cojones a ja już nie mogę dostawać plusów w tej sytuacji. Haha (pamiętaj Gears że Haha liczy się jako plus )
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Ja pierdolę, no przecież po tej akcji, jeśli mu włączą z powrotem, to ja tu będę przychodził głównie po to żeby go minusować na oślep. To chciałeś osiągnąć, gnomie pryszczaty? No jak mi kurzy fiut ciśnienie podniósł no.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Po takiej akcji to i już i tak nie ma znaczenia czy mu włączą czy nie, forumek jest pamiętliwy.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 7 godzin temu, Masorz napisał: Ale żal z tym wyłączeniem minusów. Japierdole ale chujowa akcja. Wracam na Discord, a Wy tu się możecie nawet zdetonować, żeżuncja. Ktoś Ci brzydko odpisał i posta dziś nie widać. Forum a’la tvpis
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 10 godzin temu, Mejm napisał: Nie wiem ale skoro SAM usunal to moze bez konsekwencji ujawnic kim byl wczesniej. Pisal przeciez kiedys ze wczesniej byl krzysiek123 a nie krzysiek923
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 59 minut temu, grzybiarz napisał: Forum a’la tvpis moderacja też jak pisowcy, udają że tematu nie ma
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Jak bede mial 20tys plusikow tez poprosze o niemoznosc dawania mi juz reputacji. To bedzie jak wstapienie na Olimp. Stajesz sie bogiem i masz obowiazek glosic swoje slowo i dzielic sie nim z innymi a zwykli ludzie nie maja prawa cie oceniac. Ale jak moderacja zaproponuje tryb youtubowski to tez ok
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 9 minut temu, LiŚciu napisał: Myślicie że admini oglądają teleturnieje? Liściu co sądzisz o takim scenariuszu
Opublikowano 29 stycznia 20223 l Skoro typ poszedł łapac starą za spódnice to może trzeba zacząć masowo używać innego przycisku? Moderka będzie miała co robić xD Edytowane 29 stycznia 20223 l przez LiŚciu
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 21 minut temu, messer88 napisał: moderacja też jak pisowcy, udają że tematu nie ma No kwadrat woli siedziec w głosowaniu na gre generacji
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 3 minuty temu, Shen napisał: No kwadrat woli siedziec w głosowaniu na gre generacji Tu też zagląda tylko na niewidocznym, dawał przecież reakcje
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 23 minuty temu, Shen napisał: No kwadrat woli siedziec w głosowaniu na gre generacji Wchodzi bo skasował mój post.
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 9 godzin temu, Masorz napisał: Ale żal z tym wyłączeniem minusów. Japierdole ale chujowa akcja. Wracam na Discord, a Wy tu się możecie nawet zdetonować, żeżuncja. jakiego discorda?
Opublikowano 29 stycznia 20223 l 5 minut temu, messer88 napisał: @Square jak kochasz Borderlandsy to odpisz. @Square Chcę tylko napisać, że w trwającej dogrywce gierek szóstej generacji zmieniam swój głos z RE4 na Kolosy Edytowane 29 stycznia 20223 l przez GearsUp