Opublikowano 19 maja 201410 l Team Flawless rekrutuje!COD Ghosts na PS4 Szukamy ogarniętych graczy do wspólnej gry GB (GameBattles). Graczy którzy chcą do nas dołączyć musza spełniać te wymogi: - Headset + dobra komunikacja- Aktywność: częste granie- Wysokie umiejętności (Skill)- Wiek: minimum 15 lat Zainteresowanych proszę o skontaktowanie się na GG: 46115758 / Skype: RajbackPL / PSN: Bocianisko5 lub fS_Bociann / Strona internetowa: fs-clan.pl (chwilowo nieczynna)
Opublikowano 20 maja 201410 l Team Flawless rekrutuje! COD Ghosts na PS4 Szukamy ogarniętych graczy do wspólnej gry GB (GameBattles). Graczy którzy chcą do nas dołączyć musza spełniać te wymogi: - Headset + dobra komunikacja - Aktywność: częste granie - Wysokie umiejętności (Skill) - Wiek: minimum 15 lat Zainteresowanych proszę o skontaktowanie się na GG: 46115758 / Skype: RajbackPL / PSN: Bocianisko5 lub fS_Bociann / Strona internetowa: fs-clan.pl (chwilowo nieczynna) Yo, jestem zainteresowny, gralem wczesniej przez kilka miesiecy GB 2v2 SND z kumplem ktory wysypal sie i zrezygnowal z grania w marcu. Headset jest (PX4), doswiadczenie jest, skill trudno ocenic siebie obiektywnie . Odezwę się na privie.
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Cześć, szukam osób do zdobycia kilku (wszystkich?;d) trofeów w trybie Wyginięcie w Ghosts (PS4). Mam 24 lata, posiadam headset. Mój psn: Lesstat90. Jeśli jesteś zainteresowany, to dawaj zaproszenie i zaznacz, że chcesz pograć w wyginięcie Pozdrawiam! Edytowane 20 czerwca 201410 l przez Pharaun
Opublikowano 7 września 201410 l Skończyłem grę w trybie kampanii i ręką na sercu daję 3/10. Pod tym względem najgorsza część ever.
Opublikowano 7 września 201410 l Zgadzam się z Tobą kubson. Ta kampania to jakiś tragiczny i nieśmieszny żart. Więcej zabawy to ja mam w pracy przy przerzucaniu guwna.
Opublikowano 7 września 201410 l do tego ta żenująca fabuła ale multi też slabiutkie, w MW3 mapy były za małe, a tu dali za duże. Treyarch > IW dla mnie zdecydowanie od czasów BO i MW2
Opublikowano 7 września 201410 l dokladnie Treyarch robi lepsze CODy i przynajmniej do tej pory mieli lepszych projektantow map w multi. zobaczymy co pokaze sledgehammer ale bardziej czekam na nowa produkcje Treyarch
Opublikowano 10 września 201410 l True kampania nędza i bida. Jako, że nie mam plusa juz nie spodziewałem się, że cod multi działa bez plusa:O
Opublikowano 13 marca 201510 l Zaczynam ogrywać Ghosts ( wiem trochę późno [emoji12] ) i mam pytanie odnośnie przełączania trybu ognia (ciągły na pojedynczy). Czy jest taka możliwość i czym się przełącza (gram na xbone). Chodzi oczywiście o multi. Pozdrawiam Edytowane 13 marca 201510 l przez kamon222
Opublikowano 15 marca 201510 l to wiem, ale czy jest możliwość przełączania ogień pojadynczy <-> ogień ciągły , a jeśli tak to jakim klawiszem na padzie
Opublikowano 17 marca 201510 l A to nie jest w postaci jakiegoś dodatku do broni ,który to umożliwia ? Tak była w BO2 jak sobie przypominam. W Ghosts nie pamiętam ale raczej żadnego perku dotyczącego ustawień broni nie było. Może powiedz w jakiej broni chcesz to zamontować ?
Opublikowano 17 marca 201510 l Jak jest teraz z tymi napisami PL są w jakimś patchu jak kupię wersję w pudełku? Bo zrobiłbym sobie fabułkę.
Opublikowano 6 lipca 20177 l Co za go.wno obes.rane z tej gierki. Jedynie multi w miare daje rade jak na CoDa. Graficznie tak se,fabula beznadziejna. Liczylem na fajne postapo a tu tyko jakas namiastka. Skoncze bo juz zaczalem grac.
Opublikowano 7 lipca 20177 l Co za go.wno obes.rane z tej gierki. Jedynie multi w miare daje rade jak na CoDa. Graficznie tak se,fabula beznadziejna. Liczylem na fajne postapo a tu tyko jakas namiastka. Skoncze bo juz zaczalem grac. Jesteś archeologiem z zawodu? :D
Opublikowano 8 lipca 20177 l Eeee tam, ja też mam to jeszcze przed sobą. Początek całkiem fajny i można pieskiem pobiegać :P
Opublikowano 9 lipca 20177 l Ano poczatek ok, nawet skojarzylo mi sie w pewnym momencie z Resistance3 jesli chodzi o miejscowke. Niezla byla tez walka w rafinerii i platformie wiertniczej, ale trwalo to zbyt krotko. Zakonczenie to zenada xD gosc dostal strzala z magnum w klate, zlecial z walacego sie mostu i pociagu do wody i przezyl xD potem jeszcze dal im popalic lol . Pies rzeczywiscie byl fajny, ale za krotko sie z nim gralo. Co ratuje ta gre to tryb multi ze strzelaniem do ufokow. Czezare, steelbook byl w dobr cenie to kupilem i gdzies musialem wylac swoje zale.
Opublikowano 9 lipca 20177 l Jedyne co w tej grze robi na mnie wrażenie to historyjka z intro. Całą resztę wyebałbym do pieca.
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Singiel to aż taka padaczka? Chciałem ograć jakiegoś CODa po latach i zacząłbym od Ghosts, czy lepiej go pominąć?
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Singiel to aż taka padaczka? Chciałem ograć jakiegoś CODa po latach i zacząłbym od Ghosts, czy lepiej go pominąć? Nie jest taki zły. Najsłabszy jest zdecydowanie w BO3.
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Wedlug mnie nie warto tracic czasu na tego singla. Walka z ufokami w Extinction jest najlepsza z tego co znajdziesz na plycie.