Skocz do zawartości

Hardware & Software

Featured Replies

Opublikowano

Mialem Fata, S, obecnie Kox i nigdy nie mialem takich problemow. Jedynie dash czasem zamulil. Moze cos z netem? Albo zrobic hard reseta by wyczyscic cache, jesli masz ciagle konsole w instant on.

Edytowane przez bebbop

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 738
  • Wyświetleń 61,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I dobrze ukróci to brudne łapska handlarzy używek i piratów ,którzy kradną pieniądze developerom i wydawcom. A to że kilku ludzi nie kupi przez to nowego Xboxa  ,to mała strata (paru idiotów mniej).

• No i to w związku z tym. Zdania nie zaczyna się od "i", do tego z małej litery, wróć do szkoły.

• Dla xenona, polecam odwiedzić Kotaki i przeczytać artykuł Your Xbox One Games Can Be Suspended (Or Terminated)     X1 jest słabszy, gry będą miały dostęp do jedynie 6 rdzeni CPU, 5GB RAM, i 90% GPU

Opublikowano

Czy na Xbox One można robić screenshoty w grach? Serio pytam. A jeśli tak, to w jakim formacie, czy bezstratnym np. PNG? A jeśli tak, to czy można zrobić screenshot w grze razem z polem notyfikacji o odblokowaniu achievementa? A jeśli tak, to taki potrzebuję - czy ktoś mógłby go dla mnie zrobić? Interesuje mnie ten diament. ;) W Google Images są tylko podłe jpg. Z góry dzięki.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Panowie, jest coś takiego jak dobry headset do Xboxa One za mniej niż 250zł? Nie zależy mi w ogóle na jakości rozmów, ale na jak najlepszej jakości audio, dzwięku wirtualnym etc. Słyszałem dużo dobrego o Cloud Stinger, ale wg. recenzji i ten oficjalny headset MSu jest niczego sobie. Nie muszą bezprzewodowe.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano

w tej cenie chyba ciężko znaleźć coś dobrego. Ja korzystam z Steelseries Arctics 3 i jestem zadowolony

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Panowie, jest coś takiego jak dobry headset do Xboxa One za mniej niż 250zł? Nie zależy mi w ogóle na jakości rozmów, ale na jak najlepszej jakości audio, dzwięku wirtualnym etc. Słyszałem dużo dobrego o Cloud Stinger, ale wg. recenzji i ten oficjalny headset MSu jest niczego sobie. Nie muszą bezprzewodowe.

Nie waż się brać tego crapu od MS, mi pękły po jakimś roku. Korzystam teraz z HyperX cloud alpha i to najwygodniejsze słuchawki jakie miałem na łbie. Bardzo często w promocji za ok. 230 - 250zł

Opublikowano

@Paolo de Vesir Myślę, że i tymi stingerami się nie zawiedziesz. Oby nie brać szajsu sygnowanego konsolkami. To nawet słuchawki lenovo za 40zł mi nigdy nie pękły (ale przestały działać po upadku ;( )

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Czy Xbox One posiada coś na wzór odbudowy danych z PS4? Jeśli tak gdzie to uruchomić?

Poza tym jak usunę grę aby zainstalować ponownie to sejwów z gry nie usuwa? Wydaje mi się, że nie, ale wolę się upewnić.

Opublikowano

1. Nie, konsola sama sobie optymalizuje dane na dysku

2. Nie tracisz sejwów, a nawet jeśli jakimś cudem je usuniesz lokalnie to masz je w chmurze

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przychodzi czas aby mój Xbox one S powędrował do nowego właściciela. Wystarczy, że zrobię mu format i przywrócę do ustawień fabrycznych aby konsola zupełnie o mnie zapomniała? Nie chciałbym aby się okazało, że przy okazji komuś sprezentowałem 3 lata Game Pass Ultimate i kilka ponadprogramowych gier ;) 

Opublikowano

Przywrócenie do ustawień fabrycznych i nic więcej nie trzeba.