Opublikowano 31 grudnia 20195 l Mialem Fata, S, obecnie Kox i nigdy nie mialem takich problemow. Jedynie dash czasem zamulil. Moze cos z netem? Albo zrobic hard reseta by wyczyscic cache, jesli masz ciagle konsole w instant on. Edytowane 31 grudnia 20195 l przez bebbop
Opublikowano 31 marca 20205 l Czy na Xbox One można robić screenshoty w grach? Serio pytam. A jeśli tak, to w jakim formacie, czy bezstratnym np. PNG? A jeśli tak, to czy można zrobić screenshot w grze razem z polem notyfikacji o odblokowaniu achievementa? A jeśli tak, to taki potrzebuję - czy ktoś mógłby go dla mnie zrobić? Interesuje mnie ten diament. ;) W Google Images są tylko podłe jpg. Z góry dzięki.
Opublikowano 5 czerwca 20204 l Zakupiłem nowego klocka i pytanie czy jeat jakis sposób zeby wszystko poprzenosić? Gry pościągam a save są w chmurze?
Opublikowano 10 czerwca 20204 l Panowie, jest coś takiego jak dobry headset do Xboxa One za mniej niż 250zł? Nie zależy mi w ogóle na jakości rozmów, ale na jak najlepszej jakości audio, dzwięku wirtualnym etc. Słyszałem dużo dobrego o Cloud Stinger, ale wg. recenzji i ten oficjalny headset MSu jest niczego sobie. Nie muszą bezprzewodowe. Edytowane 10 czerwca 20204 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 10 czerwca 20204 l w tej cenie chyba ciężko znaleźć coś dobrego. Ja korzystam z Steelseries Arctics 3 i jestem zadowolony
Opublikowano 10 czerwca 20204 l 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Panowie, jest coś takiego jak dobry headset do Xboxa One za mniej niż 250zł? Nie zależy mi w ogóle na jakości rozmów, ale na jak najlepszej jakości audio, dzwięku wirtualnym etc. Słyszałem dużo dobrego o Cloud Stinger, ale wg. recenzji i ten oficjalny headset MSu jest niczego sobie. Nie muszą bezprzewodowe. Nie waż się brać tego crapu od MS, mi pękły po jakimś roku. Korzystam teraz z HyperX cloud alpha i to najwygodniejsze słuchawki jakie miałem na łbie. Bardzo często w promocji za ok. 230 - 250zł
Opublikowano 10 czerwca 20204 l Jak budżet pozwoli na więcej to będę szukał słuchawek które polecacie, a @20inchDT dzięki za info o tych Xboxowych, bo w reckach mówi się najczęściej o słabym kablu.
Opublikowano 10 czerwca 20204 l @Paolo de Vesir Myślę, że i tymi stingerami się nie zawiedziesz. Oby nie brać szajsu sygnowanego konsolkami. To nawet słuchawki lenovo za 40zł mi nigdy nie pękły (ale przestały działać po upadku ;( )
Opublikowano 17 października 20204 l Czy Xbox One posiada coś na wzór odbudowy danych z PS4? Jeśli tak gdzie to uruchomić? Poza tym jak usunę grę aby zainstalować ponownie to sejwów z gry nie usuwa? Wydaje mi się, że nie, ale wolę się upewnić.
Opublikowano 17 października 20204 l 1. Nie, konsola sama sobie optymalizuje dane na dysku 2. Nie tracisz sejwów, a nawet jeśli jakimś cudem je usuniesz lokalnie to masz je w chmurze
Opublikowano 16 stycznia 20214 l Przychodzi czas aby mój Xbox one S powędrował do nowego właściciela. Wystarczy, że zrobię mu format i przywrócę do ustawień fabrycznych aby konsola zupełnie o mnie zapomniała? Nie chciałbym aby się okazało, że przy okazji komuś sprezentowałem 3 lata Game Pass Ultimate i kilka ponadprogramowych gier