Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 852,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

R.i.P. Silksong i CV, ale Phantom 0 wygląda dobrze  .

Szanujmy się, kolejny soulslike, jakich multum

Edytowane przez tjery

Opublikowano
Teraz, Square napisał(a):

Otwarcie i zamknięcie spoko, plus AW2 info.

Jak się nie ma żadnych oczekiwań to może i tak

Opublikowano

wspaniały to był pokaz, nie zapomnę go nigdy 

GPgWxjmWgAALxjG?format=jpg&name=small

Opublikowano

No kurwa, pisać po czymś takim, że było w miarę ok to parodia. Jedynie Kingdome 2 (plus zapowiedź nowej ciwki) ratują, ale o KC2 było wiadomo od dawna.

Opublikowano

Gdyby nie shadow drop jutrzejszego DLC do Alana byłoby 2/10, tak jest 3/10, to już SoP + Silent transmission ostatni był lepszy. 

Opublikowano

Jutro pokazy czego mamy w rozkładzie?

Szczerze mówiac  jestem tym zafascynowany i wizja jeszcze gorszego pokazu niż dzisiaj rozpala moja wyobraźnie hype hype..:ragus:

Opublikowano

Dobrze ze postanowiłem sobie pograć a nie oglądać ten gówno pokaz.

Opublikowano
4 godziny temu, Square napisał(a):

Horizon na wszystko z pominięciem Xboxa to była bomba chyba.

Dla horajzoniaków może i tak, nie wiem - moje zdanie na temat marki Horizon znasz.

I czyja była racja? Ja tam się wyspałem, hehe. A teraz do kawki te dwa czy trzy warte uwagi trailerki sobie obejrzę.

Opublikowano

Nadrobiłem właśnie zwiastuny i cieszę się, że poszedłem spać. Najlepiej wypada moim zdaniem Phantom Blade Zero i Kingdom Come 2. W Nevę też zagram, chociaż bez ciśnienia. A na Slitterhead zawiodłem się już wczoraj, więc nie ma o czym mówić. Zaskakuje brak gameplayu do Wukonga na dwa miesiące przed premierą. Byłbym ostrożny co do tej gry, bo obiecują gruszki na wierzbie, a po premierze może okazać się, że mamy do czynienia ze średniakiem. 

Edytowane przez Wojtq

Opublikowano

Tragedia. Takiej zbieraniny bezpłciowych, pozbawionych charakteru i nudno wyglądających gier to jeszcze w życiu nie widziałem. Połowa to jakieś durne sieciówki martwe przy premierze albo miesiąc po, druga to sflaczałe indory w których albo wspinasz się laską po Kilikamdżaro, a ona drze morde jakby ją ktoś zapiał od tyłu, albo pielęgnujesz ogródek... Jedyne co było warte uwagi przez te całe dwie godziny to zapowiedź Alana Wake'a 2 w pudełku.

Opublikowano

Jak dobrze, że chwile po trailerze Civki poszedłem spać :banderas:człowiek do kawki może nadrobić te kilka trailerów i ma 1,5h więcej snu za sobą. Pewnie MS lookne w całosci bo będzie o 19 i pewnie będe już siedział na dupie przed poniedziałkiem.

Opublikowano
Godzinę temu, Donatello1991 napisał(a):

Macie nowe e3 xd xd

To było nawet E4 xD 

Opublikowano

Z tych targów na razie można wywnioskować jedno, jak się nie ma zasobów Series S jest problemem już nie tylko w trybach, ale i wydawaniu całych gier...

Wukong przesunięty na Xboxy

Kingdom Come 2 ucięty przez Xboxy 

Po przesłankach w 2023, w tym roku hamulcowy ziemniak dopiero odpalił xD

Opublikowano

Dla niektórych devów tak, z drugiej strony jedne z najbardziej imponujących gier pod względem grafiki czy rozmachu jak Hellblade, czy MFS nie mają jakoś problemu by działać na Series S. 

Więc nie jest to sytuacja zero jedynkowa, a wiele zależy od developerów i ich umiejętności do optymalizacji. Przypominam sobie sytuacje z Balderem gdy twórcy przy pracach nad wersją na Xboxa odkryli że coś zżerało im 30% ramu xd 

Opublikowano
4 minuty temu, ASX napisał(a):

Dla niektórych devów tak, z drugiej strony jedne z najbardziej imponujących gier pod względem grafiki czy rozmachu jak Hellblade, czy MFS nie mają jakoś problemu by działać na Series S. 

Więc nie jest to sytuacja zero jedynkowa, a wszystko zależy od developerów i ich umiejętności do optymalizacji. 

Wszystko się da, ale bez Series S byłoby taniej wyprodukować cokolwiek, jednak ten sprzęt strasznie odstaje, bo przecież nawet PS5 I Series X to już się robi technologiczne muzeum. 

Opublikowano

Spoko, wyjdzie handheld od MS to juz na pewno wszyscy będą lajtowo optymalizowac gry na wszystkie xboxy :lul:

Opublikowano
2 minuty temu, pawelgr5 napisał(a):

Spoko, wyjdzie handheld od MS to juz na pewno wszyscy będą lajtowo optymalizowac gry na wszystkie xboxy :lul:

Wymóg działania gry natywnie na tym sprzęcie, jeśli kiedykolwiek powstanie zabije markę Xbox.

Z drugiej strony jak nie będzie takiego wymogu to każdy oleje nisze niszy xd