Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Spencer potwierdził że będzie wielka trojca + prawdopodobnie Halo na 2026, 25. lecie Xboxa.A to skoro tak powiedzial to oki jeszcze Halo
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Może najgorsza z konferencji, ale pokazali dwie gry - jedną premierę i jedną z tych co już była zapowiedziana - w które sobie zagram z ciekawości (na PS5), więc be tragedii. Ogólnie na każdej konfie było coś wartego uwagi więc będzie w co grać.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Teraz, schabek napisał(a):A to skoro tak powiedzial to oki jeszcze Halo Nom, 5 lat regularnego supportu i wiecej swoich gier przez ostatnie dwa lata niż Sony w piec, ale pewnie nie dostarcza.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Dla mnie duży niedosyt, po zeszłorocznych zajawkach Gearsów, Fable czy Perfect Dark liczyłem że w tym roku dostaniemy jeszcze więcej materiałów z tych gier. A tymczasem w ogóle ich zabrakło.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Ogólnie pokazali sporo interesujących mnie rzeczy ale żeby tak bez żadnej bomby? W porównaniu do pokazu sprzed roku to to jest dno jakieś totalne. Gdzie Perfect Dark? Fable? E-Day? State of Decay 3?Panie Spencer,
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Gier dużo od wszystkich, ale konfa MS z 2024 z Perfect Dark, Fable i Eday to był niezły bullshit. Teraz, suteq napisał(a):Ogólnie pokazali sporo interesujących mnie rzeczy ale żeby tak bez żadnej bomby? W porównaniu do pokazu sprzed roku to to jest dno jakieś totalne. Gdzie Perfect Dark? Fable? E-Day? State of Decay 3?Panie Spencer,Branża powoli się uczy i nie pokazuje tego co nie ma, czas by nauczył się i Microsoft.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. 1 minutę temu, ASX napisał(a):Dla mnie duży niedosyt, po zeszłorocznych zajawkach Gearsów, Fable czy Perfect Dark liczyłem że w tym roku dostaniemy jeszcze więcej materiałów z tych gier. A tymczasem w ogóle ich zabrakło.To jakiś nieśmieszny żart, wierzyłem, ze wylecą z tymi grami na sam koniec + SoD3, a tu taka kupa zaserwowana bez papieru toaletowego na podtarcie.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. to tak na szybko, Super Meat Boy 3D - w dodatku dam szansę Clockwork Revolution, ale to bardziej z szacunku dla inxileto samo z tą grą o Latarniijeszcze Aphelion zaintrygowało
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Po regularnym bombardowaniu sztosami przez całą generację zapowiadają bomby na drugą połowę roku, a Phil potwierdził na 2026, 25 lecie marki Fable, Forze Horizon 6 i E-Day.No, ale nie jest to zapowiedź zapowiedzi Ghost of Yotei. Was to kurwa do dołu z wapnem.To fascynujące patrzeć jak reagujesz na tę konfę w przeciwieństwie do tej od Sony. Fascynujące.xd
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Teraz, Figaro napisał(a):To fascynujące patrzeć jak reagujesz na tę konfę w przeciwieństwie do tej od Sony. Fascynujące.xdJedyna rzecz jaką mnie w tym wszystkim fascynuje jest pewność niezadowolenia klapów na pokaz MS. Chociaż oczywiście sama reakcja przewidywalna jak dzień po nocy.Jedni grają, a drudzy czekają na pokaz gameplayu z kolejnego reskinu Sony The Game.albo przesiadkę na gen. 9 w 2030
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Te wszystkie gry wychodzą na PS5, a ten ciągle żyje jakimiś wojenkami konsolowymi.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 29 minut temu, schabek napisał(a):Nie wiem skad ta narracja ze poprzednie pokazy byly chujowe bo jak dla mnie Silent + Bond na SoP i RE9 + ILL + retro Yakuza wciagaja ten pokaz dupaWidzisz Tobie się podobał tamten pokaz moim zdaniem pokaz Xbox-a wciąga kałdziurą poprzednie.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 3 minuty temu, Observer napisał(a):Te wszystkie gry wychodzą na PS5, a ten ciągle żyje jakimiś wojenkami konsolowymi.Jak w zegarku, mlaskanie słyszałem aż nad samym morzem.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ten nieistniejącą wojnę prowadzi już w temacie o targach, maniak xDXbox najlepsze pokazy od 2 lat, ale ten im jakoś nie pyknął za bardzo. Personka 4, Cronos i Gaiden 4, czyli nic nowego w zasadzie. Reszta tak se ło.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. To call of duty zostawione na koniec i właśnie tak zaprezentowane, jakby to jakaś nowa marka byka, to wygląda jak w pełni świadome obsmianie graczy.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Teraz, Szermac napisał(a):Ten nieistniejącą wojnę prowadzi już w temacie o targach, maniak xDXbox najlepsze pokazy od 2 lat, ale ten im jakoś nie pyknął za bardzo. Personka 4, Cronos i Gaiden 4. Reszta tak se ło.Wariat. No gry fajne, tylko, że właściwie tylko Personka to była zapowiedziana na tym pokazie.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. No w sumie to od Double Fine jeszcze może, ale coś bym musiał się więcej dowiedzieć o tym.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Ogólnie ze wszystkich pokazdów to w sumie tylko ILL Muppety i ta gra o latarni cos ciekawego. Reszta albo renderek albo klon klona albo gra na komórkę za 400 Zeta.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. De wowik, to jakby dwa wirtualne światy w jednym czasie(można opatentować jak blubery medium). Jeden dotyczy przykrego MMO niszczącego życie, a drugi też nie mniej wesoły, bo chodzi o nieuleczalną chorobę psychiczną.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Analiza plusikow wjechala, sprawa honoru marki jest powazna Wiekszosci gier nie mozna odmowic stylistyki ale jak dla mnie to za duzo bethesda template. Same trailery tez mocno meczace. Jak nie kakofonia w ost, to przegadane "aktorskie" scenki albo dluzyzny, wszystko podlane cringeowym humorkiem. Ameryczka nadal forsuje strong female protagonist ale gdzies tam wkrada sie balans. Nic mnie nie tu nie zainteresowalo a CoD i umiejscowienie w pokazie przywialo wspomnienia pamietnego e3 2013.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Pc gaming show beka w huj jak zwykle...lecę złożyć kompa za 10k żeby mi poszło na max detalach.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Aaaa kurde zapomniałem, High on Life 2! Przy jedynce i się uśmiałem i bawiłem się nieźle.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Największy przegrany tych pokazów to każdy fan Hollow Knighta, serio nie ma większych przegrywów w świecie gier, niż fani tej prawie "serii".To powstaje chyba dłużej niż GTA 6.