Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

Opublikowano

Ten Xbox showcase nadrobię na tym kanale?

IMG_2493.jpeg

IMG_2494.jpeg

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 817,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Było info, że wyjdzie later this year ten Silksong

Opublikowano

Całkiem w porządku pokaz, trochę za dużo tych bioshock-pokrewnych, ale znowu mnóstwo gier.

Z 5-8 gier które na pewno zagram.

W zasadzie najgorszy był ten Paolo, czy można go zamknąć następnym razem w klatce? Pisze coś o dole z wapnem, rzuca kurvami, jakieś wojenki, chory psychicznie?

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano
Teraz, LiŚciu napisał(a):

Ten Xbox showcase nadrobię na tym kanale?

IMG_2493.jpeg

IMG_2494.jpeg

Nie cały, braknie Ci jakoś dwóch tytułów ;)

Opublikowano

Zakładam, że własnie dlatego pokazali HK na nowym ROGu. Może tym razem się uda xddd

Opublikowano
Teraz, Rtooj napisał(a):

Całkiem w porządku pokaz, trochę za dużo tych bioshock-pokrewnych, ale znowu mnóstwo gier.

Z 5-8 gier które na pewno zagram.

W zasadzie najgorszy był ten Paolo, czy można go zamknąć następnym razem w klatce? Pisze coś o dole z wapnem, rzuca kurvami, jakieś wojenki, chory psychicznie?

Usual suspects robią wojny, ale po odpowiedzi jest ból dupy, że ktoś odpowiedział. Wyborne. obama

Opublikowano
2 minuty temu, Szermac napisał(a):

Nie cały, braknie Ci jakoś dwóch tytułów ;)

Braknie dwóch Finali co juz dawno wyszły na PS5.

Opublikowano

Nie no, były dwie gry bez znaczka PS5, od Double Fine i to ze śpiewaniem rege rucham kolege.

Opublikowano
6 minut temu, Szermac napisał(a):

Było info, że wyjdzie later this year ten Silksong

Pewnie 32 grudnia.

No chyba, że PC gaming show zaskoczy.

Opublikowano

Nie no k#rwa, festiwal indyków do GP.
Jak coś większego to dobrze znane (CRONOS, Ninja Gaiden 4), a tak to gierki, wyglądające na klony South of Midnight (ta latarnia od Double Fine i ta renowacja hotelu), update'y do gier usług i chyba tylko Grounded 2 jakoś tam mnie pozytywnie zaskoczył (ale wersja Game Preview, więc będziemy to mieć jako zapychacz na następnych dwudziestu Showcase'ach, zanim wyjdzie wersja 1.0).
W sumie najciekawsza informacja to ten cały ROG, a tak to bieda w ch#j i zdecydowanie najgorszy pokaz tego roku.

Opublikowano
48 minut temu, Szermac napisał(a):

Ten nieistniejącą wojnę prowadzi już w temacie o targach, maniak xD

No jest kilka nieuleczalnych przypadków, ale Paolo to już mroczna ścieżka bez odwrotu. Powiesz, że lubisz bułki to dla niego zupełnie jakbyś jebał Xboxa.

Opublikowano
4 minuty temu, Bzduras napisał(a):

No jest kilka nieuleczalnych przypadków, ale Paolo to już mroczna ścieżka bez odwrotu. Powiesz, że lubisz bułki to dla niego zupełnie jakbyś jebał Xboxa.

Rodzina znalazła sposób na normalne śniadania

qq.jpg

Opublikowano

o, ta renowacja hotelu też zaintrygowała.

pokaz 7-/10. Minus za to zakończenie CoDem. Tak się nie robi.

Opublikowano
5 minut temu, Figaro napisał(a):

o, ta renowacja hotelu też zaintrygowała.

Jakoś mnie to nie dziwi...
Pewnie podobały Ci się chłopaki - taki romansik między młodziutkim księdzem, a zniewieściałym policjantem wjedzie jak złoto banderas
Zrzut ekranu 2025-06-08 220458.png

Opublikowano

Jak oglądałem trailer to właśnie mi przeszło przez myśl, że gra skrojona pod ludzi typu figarx

Opublikowano

ciekawe, mi to w ogóle nie przeszło przez głowę. może nie mam obsesji na te tematy jak wy i po prostu widziałem fajny pomysł na gameplay.

Opublikowano

Te gry na pc co pokazują to jest hit. Takiego ubawu nie miałem od dawna.

Opublikowano
26 minut temu, Figaro napisał(a):

ciekawe, mi to w ogóle nie przeszło przez głowę. może nie mam obsesji na te tematy jak wy i po prostu widziałem fajny pomysł na gameplay.

Sama renowacja akurat spoko, w zasadzie coś takiego mogłoby się obronić samo w sobie. Obstawiam jednak, że to zejdzie na dalszy plan i przede wszystkim będzie to przygodówka gdzie pchamy do przodu te wspomnianą fabułę. House Flipper to nie bedzie niestety :(

Opublikowano
2 godziny temu, kudlaty88 napisał(a):

Te gry na pc co pokazują to jest hit. Takiego ubawu nie miałem od dawna.

Nie dałem rady sam, odpaliłem sobie z komentarzem Rysława i dowiedziałem się o aferze w reprezentacji. Znacznie ciekawsze niż te szroty.

Opublikowano

pokaz był porządny bo bardzo dużo ciekawych gier pokazali, brakowało jakiegoś gameplayu z fable lub sod3.

Ale chyba największym plaskaczem w pysk okazał się fakt, że The Outer Worlds 2 będzie bez PL. No MS, serio?!

Opublikowano

Oprócz Steama ktoś to potwierdził? Jeśli to prawda to mega słabe podejście, tym bardziej, że do tej pory gry Obsidianu i Microsoftu były tłumaczone.

Opublikowano
13 godzin temu, Rtooj napisał(a):

Nie można bo Paolo nie lubi siedzieć w pokeballu. To jest część uroczego folkloru tego forumka.

Opublikowano

Zabawne, że gdyby nie Resident na SGF to Sonka swoim SoPem wyciągniętym z dupy właściwie zjada bez popity te wyczekiwane eventy knura i i Dżefa ) Ale byli pierwsi, więc hejterzy jeszcze nie wiedzieli jakie kapiszony polecą w kolejnych dniach.

Nintendo dajesz Directa.