Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Całkiem w porządku pokaz, trochę za dużo tych bioshock-pokrewnych, ale znowu mnóstwo gier.Z 5-8 gier które na pewno zagram.W zasadzie najgorszy był ten Paolo, czy można go zamknąć następnym razem w klatce? Pisze coś o dole z wapnem, rzuca kurvami, jakieś wojenki, chory psychicznie? Edytowane 9 godzin temu9 godz. przez Rtooj
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Teraz, LiŚciu napisał(a):Ten Xbox showcase nadrobię na tym kanale?Nie cały, braknie Ci jakoś dwóch tytułów ;)
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Zakładam, że własnie dlatego pokazali HK na nowym ROGu. Może tym razem się uda xddd
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Teraz, Rtooj napisał(a):Całkiem w porządku pokaz, trochę za dużo tych bioshock-pokrewnych, ale znowu mnóstwo gier.Z 5-8 gier które na pewno zagram.W zasadzie najgorszy był ten Paolo, czy można go zamknąć następnym razem w klatce? Pisze coś o dole z wapnem, rzuca kurvami, jakieś wojenki, chory psychicznie?Usual suspects robią wojny, ale po odpowiedzi jest ból dupy, że ktoś odpowiedział. Wyborne.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 2 minuty temu, Szermac napisał(a):Nie cały, braknie Ci jakoś dwóch tytułów ;)Braknie dwóch Finali co juz dawno wyszły na PS5.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Nie no, były dwie gry bez znaczka PS5, od Double Fine i to ze śpiewaniem rege rucham kolege.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 6 minut temu, Szermac napisał(a):Było info, że wyjdzie later this year ten SilksongPewnie 32 grudnia.No chyba, że PC gaming show zaskoczy.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Nie no k#rwa, festiwal indyków do GP.Jak coś większego to dobrze znane (CRONOS, Ninja Gaiden 4), a tak to gierki, wyglądające na klony South of Midnight (ta latarnia od Double Fine i ta renowacja hotelu), update'y do gier usług i chyba tylko Grounded 2 jakoś tam mnie pozytywnie zaskoczył (ale wersja Game Preview, więc będziemy to mieć jako zapychacz na następnych dwudziestu Showcase'ach, zanim wyjdzie wersja 1.0).W sumie najciekawsza informacja to ten cały ROG, a tak to bieda w ch#j i zdecydowanie najgorszy pokaz tego roku.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 48 minut temu, Szermac napisał(a):Ten nieistniejącą wojnę prowadzi już w temacie o targach, maniak xDNo jest kilka nieuleczalnych przypadków, ale Paolo to już mroczna ścieżka bez odwrotu. Powiesz, że lubisz bułki to dla niego zupełnie jakbyś jebał Xboxa.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 4 minuty temu, Bzduras napisał(a):No jest kilka nieuleczalnych przypadków, ale Paolo to już mroczna ścieżka bez odwrotu. Powiesz, że lubisz bułki to dla niego zupełnie jakbyś jebał Xboxa.Rodzina znalazła sposób na normalne śniadania
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. o, ta renowacja hotelu też zaintrygowała.pokaz 7-/10. Minus za to zakończenie CoDem. Tak się nie robi.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 5 minut temu, Figaro napisał(a):o, ta renowacja hotelu też zaintrygowała.Jakoś mnie to nie dziwi...Pewnie podobały Ci się chłopaki - taki romansik między młodziutkim księdzem, a zniewieściałym policjantem wjedzie jak złoto
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Jak oglądałem trailer to właśnie mi przeszło przez myśl, że gra skrojona pod ludzi typu figarx
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. ciekawe, mi to w ogóle nie przeszło przez głowę. może nie mam obsesji na te tematy jak wy i po prostu widziałem fajny pomysł na gameplay.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Te gry na pc co pokazują to jest hit. Takiego ubawu nie miałem od dawna.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 26 minut temu, Figaro napisał(a):ciekawe, mi to w ogóle nie przeszło przez głowę. może nie mam obsesji na te tematy jak wy i po prostu widziałem fajny pomysł na gameplay.Sama renowacja akurat spoko, w zasadzie coś takiego mogłoby się obronić samo w sobie. Obstawiam jednak, że to zejdzie na dalszy plan i przede wszystkim będzie to przygodówka gdzie pchamy do przodu te wspomnianą fabułę. House Flipper to nie bedzie niestety :(
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 godziny temu, kudlaty88 napisał(a):Te gry na pc co pokazują to jest hit. Takiego ubawu nie miałem od dawna.Nie dałem rady sam, odpaliłem sobie z komentarzem Rysława i dowiedziałem się o aferze w reprezentacji. Znacznie ciekawsze niż te szroty.