Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Fajna krewka i dziura w plecach od obrażeń moze nawet zagram za 15 lat jak nie zapomne
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dużo lepiej się to prezentuje niż na poprzednim gameplayu. Te obrażenia i regeneracja spoko.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. To wygląda jakby ich jedynym pomysłem na odróżnienie od Spidermana było dodanie gore.. te skrypty też jakieś słabe. Oszpecenia Jean Grey nawet nie komentuję, bo to chyba jakaś kuzynka Mary Jane ze Spidermana 2.. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez funditto
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Troche komicznie to wygląda, jak jest cały we krwi, a po przebiegnięciu 5 metrów już czyściutki xd
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Spoko, takie mocne 8/10, komiksowy i brutalny, ale na kolana nie rzuca
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Metal Gear Rising to to nie jest. Guardians nadal najlepsza gra Marvela
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Walka robi tą grę bo tak to mocny Spiderman heh ale solidny akcyjniak będzie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, funditto napisał(a):To wygląda jakby ich jedynym pomysłem na odróżnienie od Spidermana było dodanie gore.. te skrypty też jakieś słabe. Oszpecenia Jane Grey nawet nie komentuję, bo to chyba jakaś kuzynka Mary Jane ze Spidermana 2..Czy ja wiem