Opublikowano 11 godzin temu11 godz. No oby więcej takich imprez w przyszłości. Dzięki za wspólny wieczór, panowie
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Teraz, Qbon napisał(a):Czyli jednak bez Naughty Dog Ostatnia szansa w niedzielę xD
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Intergalactic skasowane, cuckmann piecze kolejnego rimejka the last of us
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Super konfa, od nie pamiętam kiedy. Z każdym rokiem Summer Game Fest coraz konkretniejsze.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ostatnia szansa w niedzielę xDDowiemy się, że Ms kupił Druckmanna A tak serio to komedia już się robi wokół ND.Ciekawe co Ms pokaże, ekip mają sporo, teoretycznie powinno być trochę gier ale mają też wybitny talent do uwalania swoich ekip.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 2 minuty temu, Rtooj napisał(a):Gra pokazu?trudno wybrać, ale wierzę mistrzowi Uedzie.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Prawie same dobre rzeczy poza jakimiś fortnajcikami. Takiego pokazu, to nie było od stu lat.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 1 minutę temu, Figaro napisał(a):trudno wybrać, ale wierzę mistrzowi Uedzie.Wg kolejności podałem. Wizjonerstwo wygrywa z czadem i melancholią :)
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. RE VeronicaAlien Isolation 2GenAtlasStellar Blade 2Wolf Among Us 2No i ostatecznie z fajnalem part 3 spoko, w końcu się ogarnie całość po kolei.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Najzałośniejsze te kolejne chińskie soulsy z tą walka z dywanem na czele.Niby to ładne ale ludzie w końcu się wkurwią.Tak samo te mortadele2 i falleny2.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No za dużo tego już jest, każda gra w tych azjatyckich klimatach do siebie podobna i już się zaczynają zlewać. Osobiście czuje przesyt takimi grami.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Świetna konfa, kilka razy trzeba było skipnąć chińskie wukongowe ścierwo, ale poza tym samo mięsko przez 2h
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1666L Amsterdam to trochę mi się skojarzyło z opowiadaniem Sapkowskiego Muzykanci
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Re VeronicaFf7 part3 Alien Isolation 2Stellar blade 2Virtual fighter 6Star wars racerByło pysznie
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Bardzo fajna konfa, jak mawiał klasyk "każdy znalazł coś dla siebie".Ogólnie widać, że choć w branży może nie jest kolorowo, to graczom trudno narzekać, ilość interesujących zapowiedzi na różnych pokazach w ciągu tych kilku dni wręcz przytłacza.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Geoff Doritos dowiózł, jeden z lepszych pokazów ostatnich lat. Rozjechali walcem to co pokazało Sony. Asia jutro też nie ma szans podskoczyć.Blisko 10 gier które mam na celowniku, jedyny mehh to jak wyżej już napisano kolejne chińskie klony DS które lecą na taśmie Temu.
Opublikowano 55 minut temu55 min Świetny pokaz. Chyba pora się lekko przeprosić z Dżefem. Fajnie się rozwija ten event. Ciekawe czy na 10 lecie ogarnie jeszcze większe bomby. Resident Evil Veronica remake to spełnienie moich marzeń. Kocham tę grę mimo, że postarzała się prze okrutnie. Skończyłem wersję na x360 w tamtym roku więc w głowie na świeżo wszystko.
Opublikowano 37 minut temu37 min Obie konfy dotychczas to wielki tryumf gier single player, a przecież jeszcze konfa MS i pokaz Nintendo z zarówno eksami, jak i pokazem Atlusowych Person, kto Wie, może i dwóch jednocześnie.18 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Świetny pokaz. Chyba pora się lekko przeprosić z Dżefem. Fajnie się rozwija ten event. Ciekawe czy na 10 lecie ogarnie jeszcze większe bomby. Resident Evil Veronica remake to spełnienie moich marzeń. Kocham tę grę mimo, że postarzała się prze okrutnie. Skończyłem wersję na x360 w tamtym roku więc w głowie na świeżo wszystko.Ja nie grałem w OG i teraz już na pewno poczekam na remake, to mi wystarczy.Najwiekszy minus konfy - design postaci tej dupy ze Stellara, dno i wodorosty, przekroczone granice dobrego smaku, wstyd.