Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Było fajnie, sporo gier, bez pierdolenia pomiędzy no ale coda dać na koniec to przegięcie, myślałem, że czyms konkretnym przywalą w końcówce.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. GearsySenua 3Personka 4FableValor MortisCastlevania Belmont's CursePERSONA 6Co za E3 No to już się wszyscy odbili po COVIDzie można powiedzieć xD Oby to już szło jak kiedyś, a nie że 2028/29 znowu pusty w chuj będzie.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, drozdu7 napisał(a):Blade pewnie poszedł do piachuMoże po prostu ma wyjść razem z filmem ;)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Kurde, ale liczyłem jednak na coś o wstece na tym pokazie, a tu cisza.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Perfect Dark poszedł do piachu żeby nowa Senua mogła wyjść :pNie no dla mnie duże rozczarowanie, żadnych elektryzujących niespodzianek.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 minuty temu, funditto napisał(a):Może po prostu ma wyjść razem z filmem ;)Czyli gra poszła do piachu
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Spoko pokaz, ale poza ogłoszeniem Gearsów exem, bez niespodzianek.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nawet Capcom który robi gry na wszystko wstydził się cokolwiek pokazać w obozie trupa
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Niby spoko pokaz, zajebiste Gearsy. Ale jakoś tak bez większego wow.No i ten Clockwork mówię że przypomina mi Redfalla okrutnie. Obstawiam jakiś dziwny singiel, bez konkretnego wątku głównego
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. I jak tam wrażenia, było coś ciekawego? To chyba pierwszy raz od nie pamiętam kiedy jak nie oglądałem konfy na żywo, w tym roku wygrały obowiązki związane z usypianiem dziecka
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, ASX napisał(a):I jak tam wrażenia, było coś ciekawego? To chyba pierwszy raz od nie pamiętam kiedy jak nie oglądałem konfy na żywo, w tym roku wygrały obowiązki związane z usypianiem dzieckaViviarium, Crazy Taxi i data premiery Castlevanii
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No dobra sle Persona 6 w gamepass to chyba się nikt nie spodziewał?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Imponujące jak w Fable oszpecili Hayley Atwell i zmniejszyli jej cycory
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No niespodzianek to chyba równe zero? No może ten Spyro ale chujowo wygląda to co z tego za niespodzianka
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 15 minut temu, Basior napisał(a):No dobra sle Persona 6 w gamepass to chyba się nikt nie spodziewał?Atlus ma z MS umowę na marketing i gamepass dla Person.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 15 minut temu, drozdu7 napisał(a):Blade pewnie poszedł do piachuBlade był zapowiedziany na tga 2023, a z produkcją ruszyli pod koniec 2024. Jakiś czas temu czytałem artykuł, w którym wypowiadał się gość z ich studia na ten temat. Także premiera to pewnie coś koło 2028/2029.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):Atlus ma z MS umowę na marketing i gamepass dla Person.To jestem w szoku, myślałem, ze rok po premierze to tak. I nie ze nówka