Opublikowano 8 grudnia 20231 r Dla mnie dwie zapowiedzi nowych tytułów, w które najbardziej chciałbym zagrać to nowe Jet Set Radio..i World of Goo 2 (lubiłem bardzo jedynkę lata temu) 2023 był świetny, więc 2024 to będzie bieda chyba, że tytuły startowe na nową konsolę Nintendo zrobią robotę
Opublikowano 8 grudnia 20231 r 49 minut temu, Figaro napisał: ten footage Crazy Taxi aż boli. Boli to z bijatyk niestety. Dla mnie tam robote robi JSR i Shinobi.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Właśnie nadrobiłem, i jednym słowem, TRAGEDIA. Dobrze, że nie dałem się nabrać na ślęczenie po nocy. Za długie, za dużo drobizny(jeszcze niby pełno reklam), a ostatecznie, to mogli rozdać nagrody, puścić kolaż SEGI i pójść do domu.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r 1 hour ago, Pupcio said: Co sega to sega. Japonia kolejny raz ratuje jakąś konfe swoimi grami. Klasyka gatunku A potwierdzili,ze to gry na konsole/pc a nie jakies gierki na mobile?
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Należało włączyć, zobaczyć jak potężny Kratos napierdala się z kampanii Coda, a potem wyłączyć. Niestety obejrzałem resztę
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Jedynie ta nowa gierka od tworcow NMS w klimatach fantasy sprawila ze cos tam dyglo ale nawet niepamietam jak to sie naywalo,tak ze mocne 3/10.
Opublikowano 8 grudnia 20231 r 1 minute ago, kudlaty88 said: Jedynie ta nowa gierka od tworcow NMS w klimatach fantasy sprawila ze cos tam dyglo ale nawet niepamietam jak to sie naywalo,tak ze mocne 3/10. Light no fire
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Ta giereczka od twórców Ori to też będzie pewnie kilkanaście godzin na solidnym poziomie. Mam nadzieję że nadal movement będzie mega przyjemny
Opublikowano 8 grudnia 20231 r Tak bardzo liczyłem na zapowiedź nowej gry Fumito Uedy, że gdy obudziłem się o 4:30 to nastąpiło to tuż po śnie w klimatach gier GenDesign. Na początku roku Ueda zapowiadał, że ma nadzieję zapowiedzieć nową grę w 2023, ale ponieważ teraz KAŻDĄ grę (oprócz GTA VI) zapowiada się na jakimś evencie, to nie spodziewam się nic usłyszeć do końca tego roku. Zresztą gość nie jest znany z dotrzymywania terminów. Gdyby ktoś był ciekaw jaki to był sen to się uzewnętrznię w literacki sposób: Spoiler Szereg jeźdzców na koniach wjechał do starożytnej świątyni. Komnata opadająca w dół była szeroka na tyle, by pomieścić dziesięć koni, a niska na tyle, by z siodła dotknąć sufitu. W środku szeregu jechałem ja, a obok mnie dziewczyna w białej sukni. Wyciągnąłem białą chustę i wystawiłem się do promieni słonecznych docierających do nas zza pleców. Dziewczyna spojrzała na chustę, która zapaliła się na jej niemą komendę. KONIEC Ogólnie jestem zawiedziony. Nic o żadnym Silent Hillu, nic o Stellar Blade, ani słowa o CZYMKOLWIEK od Sony oprócz nędznego dodatku do Ragnaroka, nic o Slitterhead. Ciekawe kiedy PS zrobi jakiś showcase, bo jesteśmy 3 lata w nowej generacji i oprócz Insomniaków nie wiemy właściwie nic co robią studia first party Sony. Nie lubię zapowiadania gier na 4-5 lat przed premierą, ale z drugiej strony fajnie wiedzieć czego się spodziewać. Edytowane 8 grudnia 20231 r przez Wojtq
Opublikowano 14 grudnia 20231 r Geoff i TGA odwaliły taką manianę, że aż szczypie. Nagrody były trochę obok gówno-dziwnego show.
Opublikowano 6 marca 20241 r Za 30 minut pokaz multiplatformowych gier 3rd party. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Opublikowano 10 kwietnia 20241 r mogą być sztos indyczki za 15 minut. Podobno dev dead cells robi prince of persia i tutaj moze byc.
Opublikowano 30 maja 202430 maj Piątkowy State of Play od SONY będzie do obejrzenia gdzieś na YouTube?
Opublikowano 30 maja 202430 maj Ma ktoś link do wersji na Twitchu? YT ma chyba najgorszą jakość z dużych streamowania.
Opublikowano 30 maja 202430 maj Fuj - rendery na początek dali Wygląda jak generyczne dziaderstwo ktore umrze po miesiącu.....