Skocz do zawartości

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,1 tys.
  • Wyświetleń 790,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Dla mnie dwie zapowiedzi nowych tytułów, w które najbardziej chciałbym zagrać to nowe Jet Set Radio..i World of Goo 2 (lubiłem bardzo jedynkę lata temu)

2023 był świetny, więc 2024 to będzie bieda chyba, że tytuły startowe na nową konsolę Nintendo zrobią robotę

Opublikowano
49 minut temu, Figaro napisał:

ten footage Crazy Taxi aż boli.

Boli to z bijatyk niestety. Dla mnie tam robote robi JSR i Shinobi.

Opublikowano

Właśnie nadrobiłem, i jednym słowem, TRAGEDIA. Dobrze, że nie dałem się nabrać na ślęczenie po nocy. Za długie, za dużo drobizny(jeszcze niby pełno reklam), a ostatecznie, to mogli rozdać nagrody, puścić kolaż SEGI i pójść do domu.

Opublikowano
1 hour ago, Pupcio said:

Co sega to sega. Japonia kolejny raz ratuje jakąś konfe swoimi grami. Klasyka gatunku

A potwierdzili,ze to gry na konsole/pc a nie jakies gierki na mobile?

Opublikowano

Należało włączyć, zobaczyć jak potężny Kratos napierdala się z kampanii Coda, a potem wyłączyć.

Niestety obejrzałem resztę :reggie: 

Opublikowano

Jedynie ta nowa gierka od tworcow NMS w klimatach fantasy sprawila ze cos tam dyglo ale nawet niepamietam jak to sie naywalo,tak ze mocne 3/10.

Opublikowano
1 minute ago, kudlaty88 said:

Jedynie ta nowa gierka od tworcow NMS w klimatach fantasy sprawila ze cos tam dyglo ale nawet niepamietam jak to sie naywalo,tak ze mocne 3/10.

Light no fire 

Opublikowano

Ta giereczka od twórców Ori to też będzie pewnie kilkanaście godzin na solidnym poziomie. Mam nadzieję że nadal movement będzie mega przyjemny 

Opublikowano

Tak bardzo liczyłem na zapowiedź nowej gry Fumito Uedy, że gdy obudziłem się o 4:30 to nastąpiło to tuż po śnie w klimatach gier GenDesign. Na początku roku Ueda zapowiadał, że ma nadzieję zapowiedzieć nową grę w 2023, ale ponieważ teraz KAŻDĄ grę (oprócz GTA VI) zapowiada się na jakimś evencie, to nie spodziewam się nic usłyszeć do końca tego roku. Zresztą gość nie jest znany z dotrzymywania terminów.

Gdyby ktoś był ciekaw jaki to był sen to się uzewnętrznię w literacki sposób:

Spoiler

Szereg jeźdzców na koniach wjechał do starożytnej świątyni. Komnata opadająca w dół była szeroka na tyle, by pomieścić dziesięć koni, a niska na tyle, by z siodła dotknąć sufitu. W środku szeregu jechałem ja, a obok mnie dziewczyna w białej sukni. Wyciągnąłem białą chustę i wystawiłem się do promieni słonecznych docierających do nas zza pleców. Dziewczyna spojrzała na chustę, która zapaliła się na jej niemą komendę.

KONIEC :)

Ogólnie jestem zawiedziony. Nic o żadnym Silent Hillu, nic o Stellar Blade, ani słowa o CZYMKOLWIEK od Sony oprócz nędznego dodatku do Ragnaroka, nic o Slitterhead. Ciekawe kiedy PS zrobi jakiś showcase, bo jesteśmy 3 lata w nowej generacji i oprócz Insomniaków nie wiemy właściwie nic co robią studia first party Sony. Nie lubię zapowiadania gier na 4-5 lat przed premierą, ale z drugiej strony fajnie wiedzieć czego się spodziewać.

Edytowane przez Wojtq

Opublikowano

Geoff i TGA odwaliły taką manianę, że aż szczypie. Nagrody były trochę obok gówno-dziwnego show.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Za 30 minut pokaz multiplatformowych gier 3rd party. Każdy znajdzie coś dla siebie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mogą być sztos indyczki za 15 minut. Podobno dev dead cells robi prince of persia i tutaj moze byc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolejna sieciowa strzelanka w ktora nikt nie bedzie grac?

Opublikowano

Fuj - rendery na początek dali :pepegasm:

Wygląda jak generyczne dziaderstwo ktore umrze po miesiącu.....