Opublikowano czwartek o 13:382 dni Tutaj nawet na płycie dla plusików z zakupów by nie było czego kupić
Opublikowano czwartek o 13:492 dni Strasznie slabe SoP. W zasadzie zadnych niespodzianek. Gyndam dla @Suavek a reszta to meh.
Opublikowano czwartek o 13:522 dni Co tu dużo gadać, Sony jest w kryzysie. Nie wiem jak oni mają nas doić, skoro nie mają niczego ciekawego w ofercie.
Opublikowano czwartek o 13:572 dni Jaranko. Demko Final Fantasy Resonance dostępne dziś. https://www.youtube.com/watch?v=IZvZYwQdXN8 Edytowane czwartek o 13:582 dni przez Kuba0101
Opublikowano czwartek o 14:002 dni Bywały słabe, ale to był najgorszy z najgorszych pokazów ever xDMinimalnie, maciupko, ten Rhapsody in Scarlet od Konami mnie interere, to się zobaczy zara na tym JapanSoP.
Opublikowano czwartek o 14:012 dni Chyba faktycznie u sonki jest ciężko z funduszami, skoro mamy końcówkę generacji, a oni wypuszczają jakieś ochłapy pokroju Until Dawn 2 czy Wolverine z grafiką early PS4. Ba... o czym ja gadam, skoro inFamous Second Son czy pierwszy Until Dawn wyglądały kilka razy lepiej.
Opublikowano czwartek o 14:132 dni Te teorie, ze sony D O P I E R D O L I na dop takimi S Z L A G I E R A M I, ze kazdy zapomni o plytach
Opublikowano czwartek o 14:172 dni 2 minuty temu, drozdu7 napisał(a):Bomby dopiero na Showcase, nie wiem czego się spodziewaliścieDrozdu jak sie trzymasz po wiadomości że twoja gra życia keeper od dzisiaj jest dostępna również dla posiadaczy sony playstation?
Opublikowano czwartek o 14:182 dni Keeper miły, mam nadzieję że się sprzeda na Sonce bo Tim Schafer potrzebuje pieniążka na wypłaty dla pracowników
Opublikowano czwartek o 14:192 dni O Stupid Never Dies może być spoko. Będzie dziś demko, pierwsze 2 godziny.
Opublikowano piątek o 06:501 dzień Sprawdziłem co tam pokazali i niezły kapiszon, gry które juz widzielismy i dlc.