Wredny 9 446 Opublikowano 29 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 To kupuj Wolfa (w sumie obydwa, bo tanie są), a jak skończysz, to Dooma wtedy, bo ten jeszcze trzyma cenę Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 (edytowane) Star ocean czy i am setsuna? Ew jakiś inny fajny jrpg lub gra na sporo godzin. Edytowane 31 Lipca 2016 przez xtomashx Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 31 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Star Oceana przeszedłem i jest całkiem niezły takie 7 na 10, w Setsune nie grałem, ale za cyfrę takiej kasy nie dam, może jak zejdzie do 6 dych. Cytuj Odnośnik do komentarza
jankes 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzień dobry , rzadko gram online ale poszukiwałbym jakiejś strzelanki na odstresowanie.Myślałem nad Battlefield 4 , Star Wars Battlefront oraz Overwatch oraz Destiny Taken King.z BF ostatnio jedynie grałem w Bad Company i grało mi się dość fajnie Żadnego Call of Duty raczej nie planuje bo te nowe są dla mnie zbyt futurystyczne.Fanem wielkim gwiezdnych wojen nie jestem a o Overwatch mam średnie pojęcie.Destiny widzi mi się bo lubie klimaty mmorpg,lvlowanie grind itd.Dzięki Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez jankes Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Jak chcesz na odstresowanie to zdecydowanie SW: Battlefront który jest mocno casual friendly, z drugiej strony szybko się nudzi, zaś Battlefield 4 jest jeszcze w promo i kosztuje 21zł na PS Store podobno jest w końcu grywalny Z drugiej strony dla mnie strzelanki online nie są dobre na odstresowanie, kilka meczów mi nie wyjdzie i wyglądam tak Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Jak nie lubisz SW to battlefronta odpuść, nie będziesz się za dobrze bawił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Żeby pograć w multi Destiny, to najpierw musiałbyś spędzić sporo czasu w tamtejszym "singlu", żeby pogrindować i polevelować (podobno lubisz, ale nie wiem, czy aż tak bardzo). Co prawda w typowy "crucible" można chyba pograć z marszu, ale jednak lepszy gear by się przydał, a do tego trzeba trochę posiedzieć. BF4 jest teraz w śmiesznej cenie, ale mi się gra w to słabo - jeśli zatrzymałeś się na Bad Company, to może Ci nie podejść, bo ja też uwielbiałem BC2, a teraz BF jest dla mnie niegrywalny - wszystko poszło w złą stronę jak dla mnie. Myślę, że najbardziej odstresowująca może być jednak partyjka w SW Battlefront, nawet jeśli ktoś nie jest fanem Star Wars. Cytuj Odnośnik do komentarza
jankes 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Dzięki serdeczne zakupiłem BF4 bo cena śmieszna i jest to moja pierwsza cyfrówka ;] A Star warsy raczej też dokupie. Dzięki jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Ja kupiłem cyfrówkę Premium, bo cena dobra, ale żem "pudełkowy zboczeniec" to jeszcze fizyczną kopię nabyłem, więc cyfrówka służy mi za komplet DLC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Na dniach planuję kupić sobie jakąś strzelankę do multi. Mam do wyboru - Overwatch i Doom. W październiku pewnie dokupię BF 1 bo to seria dla której kupuję konsolę w generacji. Więc realnie lepiej chyba Dooma, bo tam jest singiel, bym się nie porzygał od siepania po sieci. Z drugiej strony - Overwatch słyszałem bardzo przyjemny i w ogóle ponoć ma być z tego filar esportu. Pewnie dużo ludzi będzie w to grało w uj długo. Nie wiem jak wyglądają tlumy online w Doom, trochę tęsknie za starym dobrym arenowym deathmatchem. Gram obecnie w Plants vs. Zombies i ogółem czuję już pewne znudzenie drużynowymi walkami. Niemniej wolę zapytać - co lepiej - Doom czy Overwatch? A. Pograłem w demo Dooma. Wszystko fajne i czuć oldschool, do momentu aż się skończyły naboje. WTF, od kiedy w Doomie się kończą naboje... ? Cytuj Odnośnik do komentarza
xtomashx 162 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Overwatch. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Overwatcha ale jedynie jak będziesz miał z kim grać, w przeciwnym już szykuj klawiaturę na wysyłanie hejtow na ludzi. Doom jest imo płytki w multi i szybko się nudzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Mendrek przecież od zawsze amunicja się kończyła w Doomie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Przechodziłem ostatnio to demo Dooma i nie miałem brakującej amunicji, leży jej pod dostatkiem w poziomach. Sprawdź sobie jeszcze multi Uncharted. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Patrząc na to co dziś wylądowało w promocji na PS4, to Overwatch poczeka do przyszłego miecha, albo do listopada (bo w przyszłym będzie BF One), a teraz to ja nie wiem co tu wybrać. Najbardziej żałuję, że kupiłem używanego Mordora za 70 PLN, gołego bez kodu, a tu za 80 PLN wersja GOTY Co prawda cyfrowa, ale cóż. Toteż ciekawi mnie jak wygląda sprawa: 1. NFS Rivals - czy grają w to ludzie i czy model jazdy jest tak samo fajny jak w Most Wanted, czy tam słaby jak w Shift? 2. Za 40 dychy Infamous: SS - chyba się opłaca już, co nie? 3. Valkyria Chronocicles Remastered - warto, czy jednak wziąć wersję na PSP? 4. MGS: PP - grają w to ludzie jeszcze w multi, czy do singla wystarczy wziąć? Na razie tyle, no chyba że doradzacie coś z tej promocji jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Bierz Valkyrie Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Valkyria dobra gra i nadal ładnie wyglada. Na psp masz inne czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Infamous SS przyjemny do przemęczenia w kilka dni. Raczej bezstresowa gierka, do polatania po mieście, obadania ładnych cutscenek. Braubym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Bierz SS, a potem ograj First Light, które było w Plusie. Co do Rivals to model jazdy jest bardzo luźny. Nie jest to poziom Hot Pursuit/Most Wanted, ale grało się ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 4. MGS: PP - grają w to ludzie jeszcze w multi, czy do singla wystarczy wziąć? Z multi nie wiem, bo dla mnie MGS to tylko single, ale polecam. Gameplayowo świetny, choć nieco powtarzalny. Dla fanów najsłabsza część, ale mechanicznie to chyba najlepsza skradanka na rynku. No i zbieranie pokemonów (żołnierzy do bazy) wciąga Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Z MGS5:TPP spędziłem około 300h łącznie na dwóch platformach xbox360 i PS4 (wpadła platyna) Wraz z PES 16, Bloodborne i Dark Souls 3 to najgrywalniejsza gra generacji Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Jaka gierga na dwie osoby przy jednym TV? Jak już znajdzie się duszyczka, co mi białego Duala 4 sprzeda, to coś bym z żoną ograł. Na PS3 nie chciała się oderwać od Diablo III ("zbieraj loota i jedziemy do miasta sprzedawać", widać że pokrewna dusza xD) więc może kiedyś kupię to ponownie na PS4. Anything else? Odpadają: wyścigi (chyba że jakieś jajcarskie typu carting), piłki nożne. Z mordobić od biedy coś by się dało (grywaliśmy kiedyś w DOA4), może mortala sobie sprawię, ale w tej kategorii znam większość tytułów na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 tricky towers albo wormsy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Raymany, szczególnie Legends. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Thx, a coś mniej indie? :f Raymany świetna sugestia, ale ukończone już Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi