Opublikowano 18 sierpnia 20222 l Jak dla historii i wczuwy to ograj trójeczkę i wystarczy. A jak Ci mało to uderzaj najpierw w gry z PSP, a na końcu te Wstąpienie. Ale tak czy siak trójkę bym ograł, fajne smaczki są w tej części z 2018
Opublikowano 30 października 20231 r Polećta coś w stylu Broforce - jakiś prosty szpil na niezobowiązujące, krótkie sesje z doskoku.
Opublikowano 30 października 20231 r 7 minut temu, Plugawy napisał: W Huntdown grałeś? Tak, ale faktycznie dobry trop
Opublikowano 20 marca 20241 r Hej Pany, co z klasyków Kojimy ograć? MGS5 czy Death Stranding. Do MGS ciagnie mnie to, że to jedyna czesc ktorej nie skonczylem. Do DS to, ze nie znam fabuly i historii, a sama gra wydaje mi sie ciekawa
Opublikowano 20 marca 20241 r Jeśli wolisz urealnione historie (o ile u Kojimy jest coś rzeczywistego) to bierz MGSa. Jeśli Snake Ci się przejadł to DS. Osobiście grałem w obydwa tytuły i za MGS V przemawia u mnie ten militarny sznyt i gnębienie kacapów. Temat na czasie. 50/50 dla obydwu gier ode mnie, ze wskazaniem na Węża.
Opublikowano 20 marca 20241 r DS albo wsiąkniesz, albo się zanudzisz. No nie jest to gra dla każdego.
Opublikowano 20 marca 20241 r Tak. Końcówka, walka z bossem in plus. Ale te ostatnie godziny łażenia to męka.
Opublikowano 20 marca 20241 r Idealny przykład gierki dla której można uargumentować zarówno 9/10 jak i 6/10
Opublikowano 20 marca 20241 r No to nie jest gra dla każdego, ja czekałem na każdą kolejną sesję, a sąsiad po kilku razach odpuścił
Opublikowano 1 lipca 20241 lip Odświeżę trochę temat. Poszukuję gry o wędkowaniu, ale to chciałem dla syna więc nie jakiś mega symulator tylko bardziej arcadówka. Ktoś coś może polecić?