Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PS4 PROpremiera, preordery i ogólna szajba:)

Featured Replies

Opublikowano

no moim zdaniem, skoro pamiętam premiere Nintendo Wii U z 15 sztukami, iPadow i kolejek przed sklepem z zapisami na karteczki jak rzucali po 4-5 sztuk, to i w pareset konsol SONY uwierzę.

Dzięki za linka, anulowałem wcześniejszy preorder i zamowilem z Killzonem

• Odpowiedzi 5,2 tys.
  • Wyświetleń 872,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

Mefi - raczej darmowy kredy dla sklepów w Polsce.    rozmawiałem z koleżanką, która studiowała romanistykę w Krakowie. Podczas wymiany studenckiej Erazmus w Hiszpanii poznała koleżankę, która studio

• a to przepraszam, faktycznie sześćdziesiątka YLOD to nie choroba wieku dziecięcego o czym sam się przekonałem podczas użytkowania mojej 40tki. a gadanie o tym, że "kupię za rok" jest bez sensu w tema

• Serio mam gdzies czy bedziecie czekali w sztucznych kolejkach i czy ktos zablokowal wam dostep do ps4. Ja mam preorder jeden, mialem jeszcze w me ale anulowalem, co nie zmienia faktu ze jakby zlozenie

Opublikowano

a nie ma gdzieś wersji na dwa pady, kamerka, KZ? google milczy, albo jestem tłokiem. 

Opublikowano

wczoraj na zielonej wyspie pytałem o szczegóły dostępności PS4 w sklepie Xtravision. jak babka poinformowała mnie, sa juz pierwsze odwołania od pre-order'ow na PS4 ze strony klientów, ale żeby wskoczyć na takie miejsce, trzeba sie stawić osobiście. w chwili obecnej nie ma wolnych miejsc. chociaż jest nadzieja. od dziś chodzę codziennie teraz.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

tez zamowilem preorderek z shsdow fail ;)

Opublikowano

Mam preordera za 100zł w euro rtv. Napisałem maila i na fb czy będę miał możliwość zakupu tego bundla za 2k z killzonem. Ciekawe co odpiszą.

Opublikowano

do tych bundli jest jakby oddzielna kolejka tak ?

Opublikowano

nie wiem jak w pl w ie jak bylem teraz mialem preordera na ps4 teraz bylem wymienic ps3 i goscia zapytalem to wymienilmi na bundle wiec chyba nie jest to osobna pula.

Opublikowano

Kurde, wolalbym zestaw z kamerka i padem ;/

Opublikowano

po co Ci kamerka ? bedziesz uzywal rozdzki dla pedziow na ktora nie ma gier:>?

Opublikowano

Ja kamerkę kupię dla dzieciaka, pewnie na allegro ktoś będzie sprzedawał z budlepacka 

Opublikowano

Opyerdole i bede mial pada za darmo <cebula>

Opublikowano

Nawet empik już przestał przyjmowac zmówienia a oni mieli z(pipi)ana cene (1999zł za gołą konsole z informacją że może to ulec zmianie). No ciekawe czy będzie można po prostu iśc do sklepu i wyjść z konsolą.

Opublikowano

u mnie w dwóch rtv pytałem, to sprzedawca powiedział że nie będzie na 100% konsol na półkach bo nie wiadomo nawet czy starczy dla preorderowców (radom;)

Opublikowano

W radomiu wszystko zgarnia chytra baba.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Jakoś wątpie, że zamawiając dopiero dziś bundle z Killzone dostanie się konsolę na premierę. Ja mam pre-order z muve za 1699 zamowione w czerwcu i sam mam lekkie obawy czy mnie nie wydymają.

Opublikowano

Jakoś wątpie, że zamawiając dopiero dziś bundle z Killzone dostanie się konsolę na premierę. Ja mam pre-order z muve za 1699 zamowione w czerwcu i sam mam lekkie obawy czy mnie nie wydymają.

Właśnie dlatego posłałem im maila. Zobaczymy jak się ustosunkują do pytań i obaw o wydymanie.

Opublikowano

jeszcze tak fyi (bo pisałem w tej sprawie do Euro): na razie nie wiedzą czy będzie możliwość zmiany swojego zamówienia przedpremierowego, w przypadku jeśli wcześniej zamówiliście "czystą" konsolę. Nie wiedzą też czy wprowadzą do sprzedaży drugi bundle. Pełna odpowiedź poniżej:

"Szanowny Kliencie,uprzejmie informuję, iż obecnie jeszcze nie możemy potwierdzić, że będzie możliwa zamiana konsoli na zestaw z grą. Nie posiadamy też informacji czy drugi zestaw będzie dostępny w naszej ofercie. Proszę o kontakt w tej sprawie bliżej daty premiery.

W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt

http://www.ps4polska.pl/jest-pierwsz-zestaw-bundle-ps4-w-ofercie-rtv-euro-agd/

podjąłem decyzję - nie biorę nigdzie preordera, bo uważam, że każdy chce nas ruchnąć w zad. Zapewne skończy się to "po polsku" burdel i cyrk na kółkach. 

Opublikowano

O CURWA, ALE KYRK!

Opublikowano

A ja właśnie dostałem z RTV Euro odpowiedź na maila z pytaniem o możliwość zamiany na bundle:

Szanowny Kliencie,

Oczywiście możemy zmienić konsolę na zestaw. Zmiana nie ma wpływu na czas oczekiwania na konsole.
Czy mam dokonać zmian?

W przypadku dodatkowych pytań proszę o kontakt.

A na facebooku Playstation to potwierdzili:

Mamy najświeższą wiadomość o #PS4. Możecie zamówić preorder na konsolę w zestawie z grą Killzone: Shadow Fall. Osoby, które kupiły już preorder na samą konsolę, mogą teraz zmienić swoją zamówienie podstawowe na zestaw z grą. Zamówienia pozostałych osób będą realizowane według kolejności zgłoszeń - dostępność zestawów jest ograniczona, dlatego warto się pośpieszyć!

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

to się widzę zmienia z minuty na minutę. :D sam im wysłałem właśnie maila, że jestem uber szczęśliwy, że mają zestawy i czy jak wpłacę całość to mi gwarantują że dostanę na premierę. <podpyerdolka>. ciekawe czego tym razem się dowiemy. 

Opublikowano

Mi koleś z MM w Gdańsku powiedział że będą mieli 3 zestawy do wyboru i że przez 2 tygodnie powinny być dostępne. Później nie gwarantuje.

Nie mam preordera, ale poluje na ten największy zestaw z kamerką, a na te preordery z MM i tak ponoć nie działają.

Pojadę z rana - zobaczę.

Opublikowano

Ja miałem preordera z euro za 100zł.

Napisałem do euro - bez problemu zmienili na zamówienie konsola + killzone.

Wypytałem o drugi zestaw - nie wiadomo co z nim, tak czy owak jeśli się pojawi to ponownie będę miał możliwość zmiany zestawu.

Opublikowano

kolejne wieści od kolegi kolegi ;)

Dobry znajomy pracuje w sieci Avans na stanowisku "wiem jakie będą ceny"

Powiedział mi , że zestaw z KZ będzie kosztował 1999 ( co się sprawdziło ) a także to, że cena zestaw wraz z padami i kamerką wyniesie 2199 zł.
Zestaw ten nie ma być dostępny w pre-orderze lecz trafić ma na półki przed świętami.

Podkreślam, że to tylko znajomy i nie są to 100% informacje.

Ogólnie lepsze od Mody na sukces, a do premiery jeszcze trochę czasu, czekam na rozwój wydarzeń.

Jeżeli te plotki się potwierdzą i konsol zabraknie nawet dla preorderowców, to już widzę ten ogólny ból dupy, płacz i lament. Będzie się działo, może nawet Kraśko w wiadomościach wspomni o pobiciach i kradzieżach 29.11 pod sieciami sklepów. :lol:

Edytowane przez YETI