Opublikowano 29 listopada 20168 l sie czepiacie pana cebuli o odrobine kurzu, grunt, ze nie jezdzi juz tylko na humblebundle na PC, tylko siega po lepsze tytulu na konsolach tak trzymac tomzacz! Edytowane 29 listopada 20168 l przez Rayos
Opublikowano 29 listopada 20168 l Też nadrabiam zaległości tyle że z tego roku: Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 29 listopada 20168 l Temat ostatnio podupada. Słuchawki, telewizory, cyfrówki i zdjęcia z wikipedii Co się z Wami dzieje?
Opublikowano 29 listopada 20168 l Ja niedługo wrzucę samo mięsko, ale czekam jeszcze na przybycie mesjasza. Co prawda będą tylko dwie pozycje ale za to zacne. Edytowane 29 listopada 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 29 listopada 20168 l Też upolowałem za grosze fajny stuff, ale niestety wysyłka z Japonii - trochę z tym zejdzie...
Opublikowano 29 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pysze łupy na dzień dobry Free Running i Resident Evil 4 na PS2 wyrwane po 10zł/sztuka. Do tego wytargowałem widoczne PS2 FAT SCPH-30004R w stanie nieznanym za 30zł. Skusiła mnie nienaruszona plomba i obiecujący stan wizualny. Mam jednak nosa do tych konsol, bo okazuje się działać jak żyleta, a nawet jej jeszcze nie czyściłem
Opublikowano 29 listopada 20168 l ale ten dywan to byś mógł wytrzepać po takich zakupach dywanu nie wytrzepie, jedynie może .... strzepa#
Opublikowano 29 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Doszedl mesjasz patchy dokladnie 29tego XD Square takie dobre dorzucilo mi do paczki jeszcze cd'ik z ost? o nazwie prologue i kupon na bronie. Sam steel na zywo prezentuje sie
Opublikowano 29 listopada 20168 l Nie wiem czy tak jest w kazdym sklepie ale przewaznie sa puste pudelka, a gre w folii przynosza do kasy.
Opublikowano 29 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Temat ostatnio podupada. Słuchawki, telewizory, cyfrówki i zdjęcia z wikipedii Co się z Wami dzieje? Dla Januszka. Listopad. Jedziemy: Czytanko: Giercowanko na poprzedniej generacji, dzięki panowie z pchlego (NMH szukałem chyba z 2 lata ): Niebiescy: Zieloni: Chińskie gierki:
Opublikowano 29 listopada 20168 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. odraczę trochę ten temat, pierwsze Poki ever mimo iż za małolata miałem bzika na ich punkcie :potter:
Opublikowano 29 listopada 20168 l Elegancko. Marcin, świetne podsumowanie listopada Brakowało mi takich postów.
Opublikowano 29 listopada 20168 l Ostatnie zakupy growe. Zaczniemy od raczka , ale mam wytłumaczenie. Nie mając kasy na gierki kolega zaproponował, że sprzeda mi a zapłace po wypłacie. Teraz już gra sprzedana. Teraz ratunek dla respawnentertainment. Drugi raz kupiłem, tym razem na plejaka, którego jeszcze nie mam [emoji14]
Opublikowano 29 listopada 20168 l E, co Wy macie z kupowaniem gier/sprzętu na platformę której nie macie? Nie czaje
Opublikowano 29 listopada 20168 l No jak nie czaisz, przecież gry jak wino, im starsze tym droższe. Zwłaszcza klasyki od EA
Opublikowano 29 listopada 20168 l E, co Wy macie z kupowaniem gier/sprzętu na platformę której nie macie? Nie czaje Przecież i tak się w te gierki nie gra, więc co za różnica? Ja tam nie widzę problemu