Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

sie czepiacie pana cebuli o odrobine kurzu, grunt, ze nie jezdzi juz tylko na humblebundle na PC, tylko siega po lepsze tytulu na konsolach :lapka: tak trzymac tomzacz!

Edytowane przez Rayos

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ja niedługo wrzucę samo mięsko, ale czekam jeszcze na przybycie mesjasza. :dunno: Co prawda będą tylko dwie pozycje ale za to zacne. :)

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Też upolowałem za grosze fajny stuff, ale niestety wysyłka z Japonii - trochę z tym zejdzie...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

3l3HxS0.jpg

Pysze łupy na dzień dobry :D

Free Running i Resident Evil 4 na PS2 wyrwane po 10zł/sztuka. Do tego wytargowałem widoczne PS2 FAT SCPH-30004R w stanie nieznanym za 30zł. Skusiła mnie nienaruszona plomba i obiecujący stan wizualny. Mam jednak nosa do tych konsol, bo okazuje się działać jak żyleta, a nawet jej jeszcze nie czyściłem :D

Opublikowano

Ehh te zakupy w Tesco :/

3LgTJyz.jpg

Opublikowano

ale ten dywan to byś mógł wytrzepać

po takich zakupach dywanu nie wytrzepie, jedynie może .... strzepa#

Opublikowano

Doszedl mesjasz patchy dokladnie 29tego XD

Square takie dobre dorzucilo mi do paczki jeszcze cd'ik z ost? o nazwie prologue i kupon na bronie.

Sam steel na zywo prezentuje sie :banderas:

29246b196aa71f01158c591bb1e84000.jpg

Opublikowano

coś ci się rozmazało na okładce gry

Opublikowano

Nie wiem czy tak jest w kazdym sklepie ale przewaznie sa puste pudelka, a gre w folii przynosza do kasy.

Opublikowano

Mój pierwszy Final od 15 lat :banderas:

f7M7xuq.jpg

Opublikowano

Temat ostatnio podupada. Słuchawki, telewizory, cyfrówki i zdjęcia z wikipedii  :frog:

Co się z Wami dzieje?

Dla Januszka.

Listopad. Jedziemy:

Czytanko:

7HNuUQf.jpg

Giercowanko na poprzedniej generacji, dzięki panowie z pchlego (NMH szukałem chyba z 2 lata :)):

vnAz4xI.jpg

Niebiescy:

V7Fdula.jpg

Zieloni:

xZYuLp3.jpg

Chińskie gierki:

HltyQIq.jpg

Opublikowano

odraczę trochę ten temat, pierwsze Poki ever mimo iż za małolata miałem bzika na ich punkcie :potter:

etqSS44.jpg

Opublikowano

Ufff... Marcin i Mysza uratowali temat.

Opublikowano

Troche zakupow podczas czarnego piatku.

EitrwdF.jpg?1

Opublikowano

Ostatnie zakupy growe. Zaczniemy od raczka , ale mam wytłumaczenie. Nie mając kasy na gierki kolega zaproponował, że sprzeda mi a zapłace po wypłacie. Teraz już gra sprzedana.

863ea2f323e0b6762d57a99f3dcf0500.jpg

Teraz ratunek dla respawnentertainment. Drugi raz kupiłem, tym razem na plejaka, którego jeszcze nie mam [emoji14]

0a62819b078af433761e45c8d42fe227.jpg

Opublikowano

No jak nie czaisz, przecież gry jak wino, im starsze tym droższe. Zwłaszcza klasyki od EA

Opublikowano

E, co Wy macie z kupowaniem gier/sprzętu na platformę której nie macie? Nie czaje

Przecież i tak się w te gierki nie gra, więc co za różnica? Ja tam nie widzę problemu :usmiech:

Opublikowano

Dostałem raka od ostatnich dwóch postów. Brakuje bf1 i fify