Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Kiedyś na forumku wystarczyło zdjęcie z kartofla fajnej gry i plusiki wchodziły jak po(pipi)ane,

Dzisiaj nie dość, że zdjęcia zrobione kawałkiem technologii o jakości aparatu cyfrowego, dodatkowo kadrowane jak po kursie fotograficznym i z odpowiednią kompozycją. Jak na jakimś (pipi)a instagramie. 

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ja wrzucilem zdjecie calej sylwetki

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

Tylko pozniej w temacie o telefonikach nie zabijcie sie o kwestie lepsiejszego aparatu w danym modelu. Wy nie ogary. Cyknac zdjecie to szympans potrafi. Nie badzcie nimi. Wlozcie troche serca w obrobke fotki.

Ale czego ja wymagam jak czesto foty sa wrzucone w "bok" i handluj "bo mi sie nie chce" xD

Opublikowano

robione z duszą a te powyżej tylko dla plusików :/

Opublikowano

a kto nie robi xD gorzej jak ktoś ma nokie 3310 jak pacio

Opublikowano

Toy story 2 dalej sztos

Tak jak piszesz, przechodzilem jakis czas temu na ps3. Moja ulubiona platformowka z szaraka zaraz obok Tombi 2. Teraz chyba nawet w promo jest za 8zł.

Edytowane przez Shen

Opublikowano

W sumie nie zaszedłem na PC nigdy dalej niż do tej planszy co deszcz padał. Ale giera kozak tak czy inaczej.

Opublikowano

Red nie chce kupić lepszego :beksa:

Szanuj dobry telefon młody. Nowy telefon jak pieprznie o ziemię to zrobi ci się cameo Maguire'a na ekranie, a Nokia posypie się na części, chwycisz, poskładasz, ściśniesz i jak nowy.

Toy story 2 dalej sztos

Tak jak piszesz, przechodzilem jakis czas temu na ps3. Moja ulubiona platformowka z szaraka zaraz obok Tombi 2. Teraz chyba nawet w promo jest za 8zł.

Ale co? Toy Story czy Tombi 2? Jeśli to drugie to biorę w ciemno.

Opublikowano

Q4Il9JJ.jpg

:lapka: 

Opublikowano

daj więcej zdjęć, bo to jest akurat konkretne wydanie z gratisami jak kiedyś, a nie biedacką ulotką jak w większości gierek

Opublikowano

tam gratisami, zwykła instrukcja, która w tych czasach wywołuje jakąś podniete, chore czasy

Opublikowano

no konkretne jak na obecne czasy, chore czasy

Opublikowano

A graliscie w dalmatyńczyki?

Albo w Herkulesa!

Opublikowano

Ja polecam natomiast The Adventures of Lomax:

Świetny platformer z kolorową grafiką i wpadającą w ucho muzyką. Mamy tereny leśne, wodniste, pustynne (tylko śniegu zabrakło). Oryginał na PSX chodzi obecnie w absurdalnych cenach, na szczęście mam swoją kopię w średnim stanie.

Opublikowano

Również polecam lomaxa. Z tego co pamiętam to poziom trudności był prze(pipi).any.

Opublikowano

Kiedyś jak kupię Switcha to zatrudnię całą agencję PR-ową do przygotowania prezetacji mojego zakupu.

Opublikowano

Również polecam lomaxa. Z tego co pamiętam to poziom trudności był prze(pipi).any.

Łooo zagrywałem się w to jak miałem z 8 lat. Trudne w ch,uj, ale co ciekawe miało swoją wersję PC i mimo jakiegoś dziwnego skalowania było urocze jak ja nie mogę, sama rozgrywka też mi się wydawała pomysłowa i niebanalna.

Opublikowano

A Bug's Life anyone?

Ło ale chciałbym tego remake, w pięknej grafice. Super to była gierka.