Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

(pipi) z kwiatami ale płyta na podłodze :whyyy: 

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

nieadekwatna wizja artystyczna niczym u pana Emtebe

Opublikowano
4 godziny temu, MYSZa7 napisał:

nieadekwatna wizja artystyczna niczym u pana Emtebe

To samo pomyślałem xD

35c1yef.jpg

10GB aktualizacji wtf.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

. 6eb12f5b1956a84d08f4db705a81b124.jpg

Opublikowano

27575838_190826181516749_349397793277319

Kiepskiej jakości foto, kiepskiej jakości gry, kiepskiej jakości zakup.

No ale Trailsy ponoć sztosik. Chętnie sprawdzę.

Opublikowano

Disgaea 3 średnia część, ale czwóreczka i D2 kozackie. Z Trialsów to wg. mnie najlepsze Sora No Kiseki. 

Opublikowano

Ale bedo szczelać :fsg:

11w82o6.jpg

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

ICO pomimo fajnego i ciekawego patentu (wiadomo o co chodzi) było przenudne fhói i nigdy nie zmęczyłem tych flaków. The Last Guardian było całkiem fajnym średniakiem, ale Kolosy ponoć najlepsiejsze, więc ściągnąłem to dziś z półki sklepowej.

QRv2XEI.jpg

Opublikowano

Będzie pan zadowolony. Patrząc obiektywnie i na chłodno, Kolosy są najlepsze, a ta wersja to już w ogóle majstersztyk. Gierka jest dynamiczna, konkretna, nie ma w niej przynudzania i po przejściu będziesz chciał zagrać ponownie. Ja tam jednak najbardziej lubię ICO i marzę o rimejku na 2019.

Opublikowano
2 godziny temu, aux napisał:

Będzie pan zadowolony. Patrząc obiektywnie i na chłodno, Kolosy są najlepsze, a ta wersja to już w ogóle majstersztyk. Gierka jest dynamiczna, konkretna, nie ma w niej przynudzania i po przejściu będziesz chciał zagrać ponownie. Ja tam jednak najbardziej lubię ICO i marzę o rimejku na 2019.

:potter:

Opublikowano

IMG_0787.jpg 

:) Nowy nabytek

Opublikowano

Mieliście tak kiedyś, że jakiś zapach albo melodia, albo nawet pogoda, przypominają wam jakieś miłe zdarzenie z przed lat, z dzieciństwa? Zakupy na rynku z mamą w słoneczną sobotę, kulig z kolegami, który prowadził tata siedzący za sterami fiata 126p, pierwszą masturbację i to uczucie 'o, to tak potrafi ;o' czy pierwsze dotknięcie cy.cuszka swojej sympatii w jej domu, kiedy za ścianą siedzieli jej rodzice.

Czasami chciałoby się przeżyć te piękne chwile jeszcze raz po raz pierwszy, ale nie da się. Zostają nam tylko wspomnienia. Słodkie okruchy tych minionych dni. Piękne, ale ulotne. Na szczęście też czasami coś pozwala nam wrócić do tych chwil - spotkanie z rodziną przy domowym stole w atmosferze wspominek, zagadanie do tej sympatii, która teraz już ma dziecko z kimś innym i rzucenie bez podtekstów 'hej, mam nadzieję, że u ciebie wszystko ok'. Piwo i żarty z tymi kumplami z kuligu jak 20 lat temu, jakby czas się zatrzymał, czy chociażby

coś takiego

QwD7PVs.jpg

Opublikowano

Kolejne tytuły na PS2 jakie doszły w tym tygodniu :) jeszcze tylko 224 na liczniku zostało do kolekcji :D 

AueMSmA.jpg

Opublikowano

Poleciałeś @Kinoji po emocjach.

Ale i gra jest tematycznie sentymentalna, można grając odpłynąć zupełnie, jak przy dajmy na to Flower.

Opublikowano
Godzinę temu, Hoipolloi napisał:

Kolejne tytuły na PS2 jakie doszły w tym tygodniu :) jeszcze tylko 224 na liczniku zostało do kolekcji :D 

AueMSmA.jpg

Viewtiful Joe to niezły sztosik a jedyne co mnie denerwowało w tej grze to jazgotliwe odgłosy :(

Opublikowano
21 minut temu, Plugawy napisał:

Viewtiful Joe to niezły sztosik a jedyne co mnie denerwowało w tej grze to jazgotliwe odgłosy :(

Idzie to jakoś przeboleć choć odgłosy tych nastolatków nawet w intrze przysparzały o ból uszu. Gra sama w sobie jest fajna i daje czadu, także musiała zagościć na półce. Na stare lata będzie w co młucić :) 

Opublikowano

Dzisiaj dotarło GOTY i nie otwieram do ponownego zakupu Switcha

wtAKyae.jpg