Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Allegro dostarcza. Swoją drogą to nie wiedziałem że manta zajmowała się dystrybucją gier. Ta polska instrukcja :obama:

wExP1dQ.jpg

auMfDEj.jpg

Edytowane przez czapa

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Ostatnio na allegro udało się trafić te o to cuda. Najbardziej cieszę się z edycji kolekcjonerskiej SotC w stanie idealnym i konsoli PS2 z modbo chip, dzięki czemu mogę sobie teraz ciułać gry z NTSC :) 

1ElHrv7.jpg

CNcBDbv.jpg

Opublikowano

Teraz Shadow of the Colossus jest ostatnio na ustach "każdego" to i ja się pochwalę pierwszym wydaniem na PS2 :D a co! Klimat jest, nie miałem okazji zagrać w to na PS4 ale przeczuwam, że w remasterze płynność gry jest o niebo lepsza niż na czarnulce.

Opublikowano
18 godzin temu, Hoipolloi napisał:

Ostatnio na allegro udało się trafić te o to cuda. Najbardziej cieszę się z edycji kolekcjonerskiej SotC w stanie idealnym i konsoli PS2 z modbo chip, dzięki czemu mogę sobie teraz ciułać gry z NTSC :) 

Gry zacne, a czy ten stan idealny zawiera pocztówki ?

Opublikowano

Miły dżentelmen z olx puścił swoją konsolę z dodatkowym ubezpieczeniem  (jeszcze rok), zasilaczem USB i przedłużaczem do pada w sumie za 300 cebularów. Odbyliśmy również pogadankę o młodości i graniu w Mario.

726YIGu.jpg

Opublikowano
42 minuty temu, zagul napisał:

Gry zacne, a czy ten stan idealny zawiera pocztówki ?

Posiadają :)

LkzhI1b.jpg

Opublikowano

Byłem w cexie w uk po jakies gierki i dostałem nostalgią w łeb, nabrałem sobie trochę tytułów w które się zagrywalem będąc jeszcze w gimbazie, zamiast planowanych nowości. W takich cenach żal było nie brać. Pozdejmuje tylko te paskudne naklejki z cenami i będą prawie jak nowe. 

nvaTeNO.jpg

Opublikowano

Łał! Soul Blade, RE4, DMC i...to by było na tyle. Pierwsze kroki vs stawiałem właśnie w Soul Blade. Grałem Sophitią, która nie była może najlepszym wyborem, ale za to kręcenie karków udami i rzuty przeciwnikiem o glebę zaraz po tym to była rewelka. Koleś grał Li Longiem (nie było na niego mocnych), inny Taki, a jeszcze inny Sigim. Po kilku niepowodzeniach potrafili w akcie furii wyłączać konsolę w pół starcia. 

Opublikowano

Soul Blade to jedna z gier mojego dzieciństwa, vs potrafiliśmy z braćmi i kolegami naparzac cały dzień bez przerwy. I to intro... :banderas:

Opublikowano

I mialo najlepszy Soul Mode czy jak sie nazywalo to chodzenie po mapie i wykonywanie jakichs zadan typu wygraj tylko rzutami itd. Bylem mocno zaskoczony, ze dostawalismy specjalna bron i ze w ogole mozna ja bylo sobie wyekwipowac. A w SC3 co? Podrozuj po obes.ranym labiryncie i na koncu zabij czlowieka sowe :yao:

Opublikowano

28152213_735722619965119_385843943435350

Przyszła pierwsza giereczka na przełącznik.

Opublikowano

JjlvWuy.jpg

:fsg:

Sztos Within 2

Po wymaxowaniu doskonałej pierwszej części, trzeba było wesprzeć mistrza Mikamiego i zanabyć to piękne wydanie limitowane.

Opublikowano

O, jeszcze wpadł shmupik na kloca:

28434653_2030654010522776_25390367810812

I tablet do grania w Xenoblade, Mariany, a potem do kurzenia się :)

28429222_558744014485038_645843595328225

Ahhhh jak dobrze być GRACZEM.

Opublikowano

Dziś male zakupy w cex'ie..

28536607_1604102613002898_1046571692_n.j

28534633_1604102979669528_521187506_n.jp

28554844_1604108119669014_2111970578_o.j

28383990_1604103069669519_763614044_n.jp

Co prawda preferuje metalowe boxy, ale nie mogłem przejść obojętnie.  Książeczka bardzo daje rade. 

Opublikowano

1KLggul.jpg

:shotgun:

Opublikowano

Trzeba było na nią chwilkę poczekać, ale...

28275431_10156343663817558_1104630601_o.

Opublikowano
Godzinę temu, Bjały napisał:

odpakuj to to i pokaż

Wykonanie to takie rozmazane 480p  xD  

Widziałem na oczy w G.Stopie. Nie bylo to satysfakcjonujące do ceny imo, ale mogę sie mylić. 

Opublikowano

Śmieszna historia. 
Dobry forumowicz wrzucił linka do aukcji Dangana chyba ze dwie godziny przed jej końcem. Założyłem konto na ebayu, podbiłem o 1 euro i wygrałem. Ponoć za dobre pieniądze a chciałem tylko spróbować -_-

GwMKVBc.jpg?1

Opublikowano

27894211_259248961281061_573095850726444

Od kolegi z forume. Ponoć gra kiepska, ale na SWITCHA, więc od razu +3 punkty do metryczki.

Opublikowano

5 minut temu, ping napisał:

od razu +3 punkty do metryczki

i -3 za USK na pół okładki :yao: 

Opublikowano

NQk65mO.jpg

Tyle wspomnień za 10 złociszy :D

Edytowane przez Quake96