Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 @Wieslaw Piękna okazja, gdzie brałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 To zdjęcie 3D? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 A nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kaz1115 425 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. [InSaNe] 2 477 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 GOTY przyszła. 16 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ehh ja dopiero jutro swoją będę miał Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ping 9 006 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Wpadło trochę mniej lub bardziej kultowych rzeczy na pierwszą plejkę, których akurat nie miałem w zbiorach (a przynajmniej nie w tym regionie). Remake Final Fantasy - w EU wyszło wydanie zbiorcze z jedynką i dwójką w jednym pudle, Japonia dostała osobne boxy. Dew Prism (Threads of Fate w USA) w ciekawej, kartonowej obwolucie - sporo czasu z tym action RPG lata temu spędziłem. Chrono Trigger to podobna sytuacja jak z pierwszym FF. Oprócz tego Pocket Fighter (ciekawy spin-off serii SF), Bomberman World, Rockman Battle & Chase - ścigałka z MegaManem nie wydana poza JP, Ehrgeiz (mam już w PALu i bebechy z automatu, więc czemu i nie japońca...), Time Crisis, Rockman/Megaman X4 - tu niestety sama płyta :(. Tutaj dominują już klimaty arcade - Strikers 1945, rewelacyjny shmup od Psikyo, dwa Metal Slugi (jedynka niestety bez front covera, trzeba będzie zapolować...), Capcom Generations 2 czyli składak trzech części Ghosts'n'Goblins (rewelka!), Toshinden 2 Plus, Samurai Spirits (zbieram wszystko od SNK), Puzzle Bobble 3DX i Star Gladiator - 3D mordobicie od Capcom. Wizardry... A raczej remake trzech pierwszych części :). Bardzo popularna w Japonii seria. Soul Hackers Devil Survivor, którego chyba nigdy nie ruszę (remake na 3DS czeka od lat), Soukagi - coś co mnie intrygowało od dawna, pamiętam zapowiedzi w prasie growej - wszyscy myśleli, że to jakiś kozacki jRPG od Square, a cóż, kwadratowi jedynie to wydali. Bushido Blade 2, Brigandine (super strategia turowa), Dragon Ball Z, Vigilante 8, brakująca w kolekcji Persona 2 (są dwie Persony 2 - Tsumi i Batsu), a na deser jedna z pierwszych VN, w które grałem - Neon Genesis Evangelion: Koutetsu no Girlfriend. Mam już na Satka, więc teraz dorzucam do kolekcji wersję PSXową. A tutaj już pomniejsze pierdoły - brakujący Twilight Syndrome, Alundra której w japończyku jeszcze nie miałem, no i Crime Crackers - możliwe że się mylę, ale za grę odpowiadają twórcy serii Wild Arms. 19 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. easye 3 332 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Pierwszy! Teraz byle szybko skończyć pracę! 23 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figuś 21 129 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) W końcu Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez Figuś 18 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 dobry system na kompie na magazynie zuza xddd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Eh zapomniałem zmienić na magazyn główny Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Widzę, że kupujecie Y6 na premierę. Dobrze, bardzo dobrze, tak trzymać Mi dziś wjechała świeża porcja Limitedrunów, Blue Reflection, Mario od FARMEROSA (dzięki cumplu) i parę gierek na kloca: 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Spoiler PSTRYK 12 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Jedno zdjęcie a tyle pytań -czemu dwie zeldy? -czemu grześki są na zdjeciu xd -za jakie grzechy ten obrus? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ireniqs 3 025 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Kilka sztosów, bo przecież nie mam w co grać. Podziękowania @Yakubu za Preya Podziękowania @Rayos za Zerudę w przepysznej cenie w idealnym stanie @Ficuś 24 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 na tym zdjeciu wyglada ladniej niż u mnie na żywo jak stała na półce Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 (edytowane) @ireniqs Nie lepiej było brac Preya na PC? Wersja na PS4 ma ogromny lag w sterowaniu na obu wersjach czy to Pro czy Amator ;/ Edytowane 17 Kwietnia 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 1 minutę temu, _Be_ napisał: @ireniqs Nie lepiej było brac Preya na PC? Wersja na PC ma ogromny lag w sterowaniu na obu wersjach czy to Pro czy Amator ;/ Szczerze mówiąc to o tym nie wiedziałem. Jak będzie źle to wezmę cyfrowo jeszcze na PC, a tego Preya zostawię do kolekcji i tyle. Tak czy siak pogram jak ukończę Dishonored 2 (którego obecnie ciupię) i dodatek do niego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 No ja wlasnie sie zastanawiałem nad Preyem na PS4 Pro bo niby dostał update ale demo miało ogromnego laga, którego niby naprawili patchem i wynosi 133 ms Dlatego kupiłem wersje na Xboxa, która ponoc smiga lepiej, ale pamiętałem, że grasz na PC więc tak z ciekawości zapytałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 28 minut temu, _Be_ napisał: Jedno zdjęcie a tyle pytań -czemu dwie zeldy? -czemu grześki są na zdjeciu xd -za jakie grzechy ten obrus? - Znajomy miał mieć drugą kopie ale dorwał gdzie indziej. - Bo lubię ;p - Jaka konsola taki obrus. Prey na ps amatorze przechodziłem grało się ok. Demo faktycznie było zrąbane. Cytuj Odnośnik do komentarza
nadol90 664 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 @Dr.Czekolada Teraz tylko czekać, aż zejdziesz z ceny za Zeldę na PT haha !! Świetne zakupy, już nie mówiąc o Linku i Grześku, ale ten Gunvolt Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sep 1 618 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 18 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. teddy 6 854 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Wysokobudzetowa singleplayerowa gra w 2018 roku? Jak najbardziej 18 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Piękna fotka, dużo duszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi