Opublikowano 4 lipca 20186 l 5 godzin temu, Rayos napisał: £179.99 co Rozmowa z żoną wyglądała mniej więcej tak: Żona: 200 funi? Już wyszła nowa konsola Nintendo? Chmura: Nie, ona ma przeszło 20 lat. Żona: To nawet nie antyk!! Chumra: Ale pacz jak się ładnie świeci
Opublikowano 4 lipca 20186 l 2 minuty temu, Pacquiao napisał: Rozmowa z żoną wyglądała mniej więcej tak: Żona: 200 funi? Już wyszła nowa konsola Nintendo? Chmura: Nie, ona ma przeszło 20 lat. Żona: To nawet nie antyk!! Chumra: Ale pacz jak się ładnie świeci właśnie dlatego chmura nie chce brać ślubu by nie musieć prowadzić takich rozmów
Opublikowano 4 lipca 20186 l 33 minuty temu, Lipa napisał: Będzie grane Piękny zestaw, ale Zelda, Splatoon 2 i Mario + Rabbids powinny dołączyć
Opublikowano 4 lipca 20186 l Zdecydowanie, tylko fundusze się poprawią Jeszcze Captain Toad zamówiony, grania co niemiara
Opublikowano 4 lipca 20186 l W listach często pytacie o koronną ścigałkę na Plejstację Drugą oraz najznamienitsze dzieło gamingowej sztuki na ukochane Segowe 16bit...
Opublikowano 5 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Parę gierek doszło na PS2, nie są to jakieś wybitne tytuły, ale taki Cold Winter to fajna giera Na zdjęciu zapomniałem dodać jeszcze jednego tytułu na czarnulkę, a mianowicie Viewtiful Joe 2. Z PSX'a jedynie co doszło to CTR do kolekcji. Małymi krokami, powoli coś już mi się tworzy na szaraka na mojej półce
Opublikowano 5 lipca 20186 l Takie tam Człowiek w końcu w pełni wraca na łono PCMR i czuje się z tym Bydlaka ciężko zmieścić w kadrze I ciężki sakramencko. Zestaw pracowo-gierkowy... no dobra: bardziej gierkowo-pracowy - kogo ja oszukuję? W końcu porzuciłem zabytkowego Phenoma II na rzecz Ryzena 2700X, do tego mobo MSI i pamiątki G.Skill Ripjaws V 2x po 8GB 3200MHz z CL14. Nie ma na fotkach, bo już siedzą w maszynie, a nie ma chyba sensu wrzucać samego rozerwanego plastiku z ulotką. Zestaw zasila dodatkowo, nabyty z pół roku temu, Radeon RX580 8GB, 128-gigowy SSD Plextora przerzucony ze starej maszyny, takoż 600-watowy zasilacz od SilentiumPC, na deser nowiutki 1TB HDD od WD. Śmiga jak marzenie Buda, jakby kogoś, interesowało: Armis AR7 TG RGB od SPC. Hartowane szkło na bocznym panelu i, zgodnie z dzisiejszą modą, nie mogło zabraknąć pełnego oświetlenia RGB, mogącego świecić w większości kolorów tęczy. I powiem, że jak niezbyt rozumiałem szał na świecidełka. tak teraz, widząc na własne oczy, muszę powiedzieć, że po ciemku prezentuje się to co najmniej zacnie Świeci to tak mocno, że aż aparat w telefonie ciężko ma złapać ostrość, co niestety widać powyżej. Edytowane 5 lipca 20186 l przez Frantik
Opublikowano 5 lipca 20186 l Napiszę tylko, że bardzo ładnie i dam plusa. Po co Tobie w tych czasach napęd optyczny?
Opublikowano 5 lipca 20186 l Mam sporą kolekcję albumów na CD, w czymś trzeba to odtwarzać gdy najdzie ochota, a nie wszystko jest na Spotify\YT wbrew pozorom. Poza tym wychodzę z założenia, że skoro nie wadzi, a zawsze może się przydać, to po co miał tkwić w kadłubku starego kompa?
Opublikowano 6 lipca 20186 l Za światełka rgb należy się karny kutas. Tak poza tym to może być. Mały plusik leci.
Opublikowano 6 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra wszelakie z ostatnich tygodni - jest w co grać oraz co poczytać
Opublikowano 6 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatnich dobrych kilku tygodni, nie kupuję ostatnio za dużo w sumie.
Opublikowano 6 lipca 20186 l Prezentacja kolekcjonerki psuje grafikę na froncie. Co za zje.b to tam umieścił? Z tyłu to jeszcze zrozumiem. Czy to tylko papierowy pokrowiec? Edytowane 6 lipca 20186 l przez MEVEK
Opublikowano 7 lipca 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trochę sztosów kupionych na spółę z dziewczyną z ostatnich 3 miesięcy, w końcu jest w co grać na magicznej kostce! Edytowane 8 lipca 20186 l przez nadol90
Opublikowano 7 lipca 20186 l 10 godzin temu, MEVEK napisał: Prezentacja kolekcjonerki psuje grafikę na froncie. Co za zje.b to tam umieścił? Z tyłu to jeszcze zrozumiem. Czy to tylko papierowy pokrowiec? Jest dokładnie tak jak mówisz - to jest papierowy pokrowiec. Kolekcjonerka nie jest jeszcze otwarta . Planuję otworzyć dopiero jak do Yakuzy 6 dotrę, niedługo biorę się za jedynkę jak wyczyszczę kolejkę aktualnie zaczętych gier.