Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Końcówka roku z grami na  Nintendo

fmktw8.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

ZW9fcPr.jpg 

Miał być The Persistence no ale MM juz wszystko wyprzedał. No to pudelka wzialem w sklepiku z gierkami. :kaz::xboss:

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

Ej ale możesz hostować na imgurze bez tego obrzydliwego znaku wodnego

Opublikowano

CcMAQBp.jpg?1

Zestaw gierek za trzy złote. Pierwsze Resistance to chyba najlepsze multi strzelankowe na PS3. FIFA 08 wzięta z sentymentu do starych czasów. NBA LIVE 08 wzięta, bo zbieram gry z 2005-2007 r.

Opublikowano

Pierwszy Resistance bardzo spoko ale jak ogrywało się w okolicach premiery. W tej gierce czuć jeszcze PS2 trochę. Szkoda ,że Sony nie rozwijało bardziej tego uniwersum. 

Opublikowano
Teraz, II KoBik II napisał:

Tak jak teraz? 

:lapka:

Opublikowano

Witam Nintendoświry :lapka:

@Rayos, @Bzduras udało się w końcu ogarnąć jednak zestaw z MM. 

Pad i Zelda od mojej Lubej.

To będzie magiczny nowy rok:obama:

9TwD9js.jpg

KRPQw3h.jpg

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Kwintesencja konsolowej rozrywki na jednym zdjęciu <3

Opublikowano

Ta konsolka ma tyle zayebistych gier że ps4 będzie odpalone w 2019 tylko na potrzeby musowych 3-4 gierek.

Opublikowano

Moje Ps4  w ogóle niestety nie będzie ruszane w 2019 bo RE2R i Monster Hunter Iceborne wychodzą też na Steama.

Opublikowano

No, ale Iceborne nie wychodzi na pc w 2019.

Opublikowano

No ale DHL to raczej w grudniu na ps4

Opublikowano
4 godziny temu, Ukukuki napisał:

Pierwszy Resistance bardzo spoko ale jak ogrywało się w okolicach premiery. W tej gierce czuć jeszcze PS2 trochę. Szkoda ,że Sony nie rozwijało bardziej tego uniwersum. 

Ogrywałem w tym roku pierwszy raz i dalej dobra gierka. Ma parę mankamentów jak niezbyt dobrze zbalansowane AI czy tylko niezłe strzelanie ale ogólnie to dobra gierka. Szkoda, że dwójka taka słaba. :( 

Opublikowano

Dla tej gierki kupiłem PS3, ograłem w sumie wszystkie części. Czegoś tym grą brakuje. Taka typowa 8, ograć i zapomnieć. Wydaje mi się ,że trochę więcej szlifu i była by flagowa seria Sony. 

Opublikowano

Jedynka robila, zwlaszcza dalsze etapy, ktore chyba byly robione na nowszych devkitach bo super sie prezentowaly, multi tez bylo prawilne

Dwójkę zamawiałem od forumkowego welny, jeszcze nawet headset oficjalny od sony do tego, tak napalony bylem i sie srogo rozczarowalem, multi rzyg, a singiel mimo fajnych motywow z super stworami do pięt temu z jedynki nie dorastal

Opublikowano

WvxLpEb.jpg

Czwarte do zbioru :D Coś mnie naszło, żeby zebrać wszystkie wersje PSP, więc brak mi jeszcze 3000 i PSP Go!

Edytowane przez Quake96

Opublikowano

OdCY3gW.jpg

Podziękowania dla @raven_raven

Bo to on mnie ostatecznie przekonał do zakupu, a byłem przeciwnikiem półkonsol.

Niemiec płakał jak sprzedawał. Niecałe 1300pln.

Opublikowano
13 godzin temu, Quake96 napisał:

WvxLpEb.jpg

Czwarte do zbioru :D Coś mnie naszło, żeby zebrać wszystkie wersje PSP, więc brak mi jeszcze 3000 i PSP Go!

jezu jakie to psp było/jest paskudne xD 

Opublikowano

Witam

A16b2YR.jpg