Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
43 minuty temu, Ukukuki napisał:

U MS spoko jest ta różnorodność jeśli chodzi o konsolowe eksy. 

A właśnie, jak to jest że ORI jest wydawane przez MS a też jest na Switchu?

Opublikowano
30 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Wredny, ile Ty już masz tych pudełeczek? Naprawdę fajne rzeczy tu ostatnio wrzucasz.

Na XBOXa - 21, choć jednym z nich jest FIFA17, dorzucona w gratisie, więc się nie liczy (będzie na ewentualną podmianę plastiku) :reggie:
Na mojej liście zakupowej pozostało już tylko 5 pozycji z obecnej generacji (chyba, że jeszcze Forzę Motorsport 7 kupię, ale jakoś akurat seria-matka nie kręci mnie zbytnio - wolę Horizon).
Do premiery XSX powinienem się wyrobić :xboss:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Spontaniczne zakupy na eBay krótko po ponownym przejściu Persona 4 na PC i "odrobinie" alkoholu...

DNs517p.jpg

PS. Uwielbiam kupować od Japończyków. Dają opis "condition: good/used", a w 90% przypadków wszystko jak nowe.

Opublikowano

Zakup okologrowy i zbrojenie sie na premierę:

20201013_111615.jpg

Opublikowano

Tym razem @Paolo de Vesir nie będzie ze mnie raczej zadowolony :whistling:
W piątek była premiera tej sympatycznej gierki od weteranów branży - Team17.
Ile ja godzin przegrałem na Amidze w ich gierki - Full Contact, Body Blows, Superfrog, Alien Breed, ATR All Terrain Racing, no i oczywiście kultowe Worms :banderas:
We współczesnym gamingu te brytyjskie dinozaury raczej się nie odnajdywały (ale to i tak cud, że istnieją do dziś), a ich jedynymi dokonaniami są kolejne (mniej lub bardziej udane) odsłony synnych robaków i seria The Escapists, której to naturalnym następstwem jest mój dzisiejszy zakup - The Survivalists.
Jako że uwielbiam te wszystkie survivalowe gierki z craftingiem i zdobywaniem surowców, nie mogłem przejść obojętnie obok tego sympatycznego, nieco indyczego tytułu :sweat:

The Survivalist.JPG

Opublikowano

To ja też, podobnie jak kolega @XM. i kolega @Moldar, prezentuję mój zakup okołogrowy, jednego z ważniejszych i moich ulubionych tytułów:

XLpi3b2.jpg

hLfmbZC.jpg

gZRPNBu.jpg

DAOGTNc.jpg

Magiczne wydanie, z rysunkami Shinkawy, ach Hideo, Ty to jesteś. 

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Oj tak, piękne wydanie. DS :fsg:

Opublikowano

Dopiero w weekend mocniej przyjadę, ale zapowiada się fajny opis świata gry. Jest napisana w stylu fabularyzowanym - seria reportaży i artykułów pisanych przez dziennikarza dla fikcyjnej redakcji. Szczegoly gangow, Internetu, czym jest braindance, opis dzielnic itd. Jest dużo zdjęc i atworkow(czasem zajmują nawet całe strony).

Opublikowano

Ogólnie nie wrzucam tu zdjęć, ale powrót do zielonego królestwa w takim stylu muszę uwiecznić i z wami się podzielić!spacer.png

Edytowane przez balon

Opublikowano

Ostatnie zakupy w tym roku (no chyba, że trafi mi się Tombi 2 xd). PS2 u mnie kuleje jeżeli chodzi o 'nowości', więc staram się uzupełniać zbiory, choć niestety robi się to coraz trudniejsze, zważywszy na listę gier, których szukam i ich cen. Niby mało co zostało, ale jednak.

20201017-130501.jpg

Opublikowano
W dniu 17.10.2020 o 14:42, Hoipolloi napisał:

coś się chyba zepsuło, bo nie wyświetla obrazka w tle, próbowałem [img][/img] ale dalej to samo t_t

u mnie też nie działa, np. z imgur, ani z poziomu edytora ani z opcji wstawiania grafiki z url

Opublikowano
38 minut temu, columbo napisał:

u mnie też nie działa, np. z imgur, ani z poziomu edytora ani z opcji wstawiania grafiki z url

Na nowym silniku forum bbcode jest wyłączony, wystarczy wstawić link z hostingu który ma końcówkę .jpg .png itp itd żeby się z automatu wyświetlały fotki

Opublikowano

Ostatnia już porcja zielonego zbrojenia się przed dziesiątym listopada.:xboss:
Niniejszym uznaję, że cel osiągnięty i mam już wszystko, co chciałem z obecnej generacji (może jeszcze FH4, ale mam dwójkę i trójkę to na razie mi styknie, póki czwórka nie zejdzie z ceny).
@C1REX mówił, że C3 fajna gierka, a ja wiem, że ten forumowicz zna się na wszystkim, więc kupiłem :kaz:
Teraz tylko pozostaje mieć nadzieję, że nie pozamykają galerii i będę mógł odebrać monolit Microsoftu w sklepie po pracy.

Astro50 i gierki.JPG

Opublikowano

Olx dalej daje czadu, zwłaszcza w czasach gdy ludzie wyprzedają się z towaru w związku z premierą nowej generacji. Shadow of TR za 65 ziko w folii (już zdjęta), a dwie pozostałe za 40 sztuka,  "Wie pan, miałem w to kiedyś zagrać, ale puszczam bo zbieram na PS5" :obama:

G4ikwvT.jpg

i cała kolekcja panienek i panów, kapiszonów i czekanów

TLVir2c.jpeg

Opublikowano

@Wredny Będziesz miał możliwośc sprawdzenia czy gra ci się podoba w GP, to po co w ciemno bierzesz pudełka? Pinga nie przegonisz w ilości gier.

Opublikowano

Bo lubię pudełkowe wydania, a cyfra jest dla mnie jakaś taka bezosobowa i przypomina czasy piractwa :reggie:
Akurat EXy XBOXowe chciałem sobie w pudełkach sprawić, bo ładne są :xboss:

Opublikowano

Kurde te pudełka akurat są mocno takie se dla mnie. No i game pass to jeden z większych plusów Xboxa.
Nie mi to oceniać, każdy wydaje swój hajs jak chce, ale zakup w „ciemno” tylu gier, które na dodatek są w GP to dla mnie pewien heroizm. 

Wredny, a ty będziesz w ogóle brał GP, chyba nie co?

Opublikowano

Gierki dostępne w Gamepassie w pudełkowej wersji chodzą za psie pieniądze więc tanim kosztem można uzbierać biblioteczkę gier jak ktoś lubi.

Opublikowano

Ale tego killer Instinct to akurat mogłeś z gamepassa pocisnąć bo i tak chyba będziesz musiał potężną łatkę ściągnąć, czy tam całą grę na nowo

Opublikowano
58 minut temu, columbo napisał:

i cała kolekcja panienek i panów, kapiszonów i czekanów

TLVir2c.jpeg

Trochę smutne, że ta seria w drugim rzędzie jest aktualnie lepszym "tomb raiderem" niż ta w pierwszym :frog:

Mam nadzieję, że Lara trafi w końcu do jakiegoś studia, które nie będzie chciało z niej robić żeńskiej wersji rambo. Albo niech crystalsi wrócą do odnawiania starych części TR.