Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, maciucha napisał:

bo gra sie musi sciagnac ze store

Dokładnie, z wszystkimi paczami i całym dobrodxiejstwem inwentarza / brakiem pewnych utworów, których nie pamiętam i tak /.  Ost i tak daje radę; Electro choc :banderas:

Przy gta4 wogóle napęd nie sczytuje z płyty, chociaż pisze, że jej wymaga. Przy Valhalli chwilkę pokręci na starcie, tak z 10 sekund, później cisza. 

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
6 godzin temu, Boomcio napisał:

Przy gta4 wogóle napęd nie sczytuje z płyty, chociaż pisze, że jej wymaga. Przy Valhalli chwilkę pokręci na starcie, tak z 10 sekund, później cisza. 

Każda płyta z ery OGX/X360 służy tylko jako licence check, a gra ściągana jest z netu.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Od takiego zestawu prawie 24 lata temu zaczynałem swoją przygodę z PlayStation, jedyna różnica to to że Tomb Raider był po niemiecku xd Konsola i pad były w gorszym stanie ale pomogło kompleksowe czyszczonko. Może ktoś wie jaki środek jest dobry na mikro ryski na konsoli?

WP_20210111_16_04_06_Pro.jpg

Opublikowano

Zostaw ryski. Niech będą świadkiem, że 24-letnia babcia może dać tyle samo szczęścia co kilkumiesięczna sunia. Wyczyść ja od czasu do czasu. Należy jej się szacuneczek.

Opublikowano

1.thumb.jpg.a0000137784dca0695573b04c052908e.jpg

Do iksbona, kąkutera, telefonu, a po szczepionce na covid nawet do wsłuchiwania się w organizm.

Opublikowano

7x sa kompatybilne z PS5 rowniez i generalnie sa bardziej uniwersalne. Ale 9x to swietny zakup. 

Edytowane przez Yap

Opublikowano

Jak ktoś ma jeszcze PS, czy Switcha to zdecydowanie 7x.

Opublikowano

Za te logo "GRY W POLSKIEJ WERSJI JĘZYKOWEJ" to ktoś powinien odpowiedzieć.

Opublikowano
On 1/11/2021 at 4:28 PM, łom said:

Od takiego zestawu prawie 24 lata temu zaczynałem swoją przygodę z PlayStation, jedyna różnica to to że Tomb Raider był po niemiecku xd Konsola i pad były w gorszym stanie ale pomogło kompleksowe czyszczonko. Może ktoś wie jaki środek jest dobry na mikro ryski na konsoli?

WP_20210111_16_04_06_Pro.jpg

To jest piękne. 

Opublikowano

Mam znajomego, który w poprzednim roku ograł ciągiem wszystkie dostępne wtedy Yakuzy. Oczywiście główny wątek fabularny co i tak jest niezłym wyczynem. Ja celuję w 2021 :>

uJe0Jwb.jpg?1

7peSDMF.jpg?1

Spoiler

DFAfR1w.jpg?1

Opublikowano
W dniu 10.01.2021 o 14:59, krupek napisał:

Jak w liceum bawiłem się w retro konsole to kupiłem na Allegro pierwszego Xboxa

Co? Xbox zdechl w 2005 to nawet dajac mu marne 10 lat na bycie "retro" musialbys byc w liceum w okolicach 2015.

Opublikowano

W oczekiwaniu na nowego Metroida :kaz:  Jeszcze jeden sztos i zamykam kolekcję na DSa. Ta odsłona Mariana jest genialna! Do tego ta graficzka.IMG_20210112_175146.thumb.jpg.2ce08a45ba979bad47d4b3596d0c11e6.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, Mejm napisał:

Co? Xbox zdechl w 2005 to nawet dajac mu marne 10 lat na bycie "retro" musialbys byc w liceum w okolicach 2015.

To było jakoś w 2010/11, więc już od dawna był martwy, więc retro :kaz:

Opublikowano

Dzisiejsze zakupki na spontanie: 

IMG20210112213959.jpg

Opublikowano

GQGGztX.jpg

Opublikowano

Bardzo lubię muzykę z gier, jak i również lubię grać na keyboardzie/pianinie. Postanowiłem coś z tym zrobić:

20210113_225519.thumb.jpg.95e551061a990fb59c7900ba17338832.jpg

20210113_225714.thumb.jpg.df306bd159ce49dc469fb2380d3fb590.jpg

Będzie grane, oj będzie :xboss:

Opublikowano
9 minut temu, Shago napisał:

Bardzo lubię muzykę z gier, jak i również lubię grać na keyboardzie/pianinie. Postanowiłem coś z tym zrobić:

20210113_225519.thumb.jpg.95e551061a990fb59c7900ba17338832.jpg

20210113_225714.thumb.jpg.df306bd159ce49dc469fb2380d3fb590.jpg

Będzie grane, oj będzie :xboss:

Wrzuć jakąś próbkę.

Opublikowano

Na najblższe tygodnie mam w planach ogarnąć z tej książki na dobry początek "The Last of Us", bo jest najbardziej przystępne pod względem trudności. Jak ogarnę, to pomyślę nad czymś takim :). Po przejrzeniu wszystkich dostępnych kawałków w tej książce MGS2: SoL należy do tych trudniejszych, więc trochę poczeka ;)

Opublikowano

nigdy mnie do tego nie ciągnęło ale nauczyć się FFX theme na pianinie to taki szczyt marzeń dla mnie

Opublikowano

uyt2u2S.jpg

Teraz tylko się przyzwyczaić do innego chwytu :reggie:

Opublikowano

Wzięło mnie na nostalgie. Mój pierwszy w życiu Final w którego grałem na poczciwym szaraczku. Doszła do tego książka do przerobienia przed filmidłem w tym roku. Empiczek nie zawiódł.

IMG_20210115_180405.jpg