Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Kolejna gierka do backlogu i czytanka do poduszki. Mam nadzieję że będą jakieś informacje o których nie wiedziałem.

WP_20210621_11_38_36_Pro.thumb.jpg.3061065bf3bf1a5122ed4757fa74d057.jpg

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
19 minut temu, Kmiot napisał:

Róg się zgniótł. :ermm:

Wiem, już trochę naprostowałem. Ale nie będę odsyłał i czekał 2 tygodnie na nowy egzemplarz.

Opublikowano
W dniu 19.06.2021 o 16:59, Moldar napisał:

No jeden limitowany na 20 lecie. Ewidentnie nie szli w kolorowe logo, a od ps3 slim już go nie ma.

Nie chodzi może o to by były kolory, tylko było coś zrobione z pomysłem. Przycisk power/menu wygladał jak łezka i dawał fajne refleksy, mimo, że nie był kolorowy to przykuwał oko.

Spoiler

8782533cv11d.jpg

maxresdefault.jpg

A tutaj co sie kierwa wydarzyło?

Spoiler

d475d32e093faf4de85b192df421611a299b35be

I nie zrozum mnie źle @Moldar, bo też kupie pewnie drugi dualsens i według opini forumka jest to najlepszy pad do plejki jaki powstał, ale parę detali wizualnych jest do poprawy.

Edytowane przez oFi

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

3FCE2157-E2B2-495F-B721-11DB701153AD.jpeg

D55D3704-EF10-4749-BDAF-26801A2C356B.jpeg

Opublikowano
45 minut temu, Yap napisał:

3FCE2157-E2B2-495F-B721-11DB701153AD.jpeg

troche przypał że taki chad Shepard miał białego smartphona :/ 

Opublikowano

Akurat tu plyta jest w srodku. To nie jest fabryczna folia. Nie wiem jak to zrobil. Chodzilo mi bardziej o same gry, ale ze zjawil sie na eBay’u jakis Amerykaniec, ktory opychal to cos z kolekcjonerki szarpnalem sie na steelbooka. Czekalem 3 tygodnie.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
W dniu 20.06.2021 o 07:18, maciucha napisał:

kto rano wstaje, temu pan bóg daje...

....kilka numerów ekstrimów

FOTmUA8.png

Tak mi się spodobały te stare numery, że uzupełniłem jeszcze o resztę wydań które zawsze chciałem mieć, czyli te z reckami Vice City (65) i San Andreas (88), 100. numer oraz te z przełomu generacji i premiery Xboxa 360 i PS3.

Bardzo polecam oficjalny sklep na allegro wydawnictwa, dorzucili mi sami od siebie, bez opłaty, kilka numerów.

rT5W1o1.png

6rZxljR.png

JmpaskI.png

fantastyczny powrót do mniej stresujących i dużo luźniejszych, przede wszystkim obyczajowo, czasów - co doskonale czuć między aktualnymi a starymi ekstrimami

Opublikowano

Nie pamiętam, co robiłem 2 dni temu, a po okładkach numerów sobie przypominam teksty, które były w środku. Setny numer, recenzja LCS, SA i obszerny opis X360 pamiętam jakbym kilka dni temu to czytał.

Opublikowano

Wiekszosc juz pewnie nie pamieta ale otworzcie sobie numery z tego okresu i zobaczcie jakie byly soczyste w srodku. O jakosci papieru i okladek nie wspomne. Pani Magda Ś. dawala rade.

Opublikowano

Ja siadałem z nowym numerem i cały był czytany zazwyczaj za jednym zamachem. W sumie, nie pamiętam, kiedy ostatni raz czytałem jakąś recenzję gierki, choćby w necie.

Opublikowano

Dobre też to szczucie cycem w każdym możliwym momencie.

Relacja koso z E3 cz.1 - i na 2 strony półnagich bab :nosacz3:

Opublikowano

Numer 88  :banderas:

tyle czytałem i gapiłem się na screeny z recki san andreas że aż mi się rozwalił ten numer  :(

skąd kupujesz te starocie kolego?

Opublikowano
1 minutę temu, Pupcio napisał:

Numer 88  :banderas:

tyle czytałem i gapiłem się na screeny z recki san andreas że aż mi się rozwalił ten numer  :(

skąd kupujesz te starocie kolego?

Pisałem na początku posta - wydawnictwo sprzedaje na allegro. Ogólnie w randomowych porach wrzucają do sprzedaży numery, więc trzeba się orientować. :rayos: 

https://allegro.pl/oferta/magazyn-psx-extreme-88-grudzien-2004-10736603746?snapshot=MjAyMS0wNi0yMVQwNTozOTo1Ny43MTFaO2J1eWVyO2VhNzlhZjUwMjRhNTM2NTk4YTdiNjU4MDI0YzA4MWE3OTcxMzc5MDNmYWJjMWMxNzhiODQ2ODViOWM5YjNlNWE%3D

Opublikowano

Kurczę może się skuszę na moje ulubione numery 

Opublikowano

No mint stan, tylko niektóre zszywki już pordzewiałe :D 

Są też plakaty - kiedyś się powiesi w jaskini na poddaszu :problem: 

Opublikowano

Dawaj, wieszaj teraz, póki kobieta nie wróciła. Na pewno jej się spodoba.

Opublikowano

Do kolekcji brakuje mi już tylko y2 w steelu(FCHUJ ciężko gdzieś to wyrwać:( ) i y7.

20210624_111254.jpg

Opublikowano

Kiwami była jakoś oficjalnie puszczona u nas dystrybucja? 2 łatwo znaleźć, ale 1 to rarytas 

Opublikowano

Jak dobrze, że mam calutką kolekcję, ten steelbook z Kiwami 2 jest piękny :banderas: