Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
55 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Tam jest plyta na PC? notbad

Kartonik z kodem w kształcie płyty i logo gry xD Śmiechu warte, że próbują wytworzyć iluzję fizyczności. Do tego jest kod QR żeby szybciej aktywować.

• Odpowiedzi 33,1 tys.
  • Wyświetleń 3,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
2 godziny temu, giger_andrus napisał(a):

Panowie, zbierajmy giereczki bo dalej czeka nas już tylko kartonik w kształcie płyty.

Z jednym musimy się zgodzić - ta gra nie ma wersji fizycznej nawet na konsolach pomimo płyty wewnątrz pudełka. Kod wewnątrz pudełka, płyty bez zawartości, czy tak jak będzie zaraz ze Switchem 2 - game-key card - szara rzeczywistość kolekcjonera. Przynajmniej u DOOM’a jest piękna figurka, a shootery zawsze gram z myszką i klawiaturą.

1 godzinę temu, jimmy napisał(a):

Kross dawaj ten kartonik do steelboka, będą jaja banana

Już są jaja, bo nie kupowałem kolekcjonerek na PC od prawie 10 lat, więc wyobraź sobie moje zdziwienie jak zobaczyłem kartonik w środku zamiast jakiejś fajnej grafiki wewnątrz pudła, coś na wzór wnętrza steelbooka.

Opublikowano
17 minutes ago, KrossOver said:

Z jednym musimy się zgodzić - ta gra nie ma wersji fizycznej nawet na konsolach pomimo płyty wewnątrz pudełka. Kod wewnątrz pudełka, płyty bez zawartości, czy tak jak będzie zaraz ze Switchem 2 - game-key card - szara rzeczywistość kolekcjonera. Przynajmniej u DOOM’a jest piękna figurka, a shootery zawsze gram z myszką i klawiaturą.

Już są jaja, bo nie kupowałem kolekcjonerek na PC od prawie 10 lat, więc wyobraź sobie moje zdziwienie jak zobaczyłem kartonik w środku zamiast jakiejś fajnej grafiki wewnątrz pudła, coś na wzór wnętrza steelbooka.

Tak tylko tą płytę z konsol możesz użyć na wielu konsolach albo sprzedać a tutaj ten kartonik po aktywacji może lecieć tylko do śmieci.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dalsza część zbierania różnych gier 6/10 z duszą, które utknęły na konsolach poprzednich generacji. Anarchy Reigns beż pudełka, ale dałem za to 3 dychy, więc przeżyję.

e31ca157-7072-4f14-a08a-58b92cf9eab2photo.png.jpeg

Opublikowano
48 minut temu, Czoperrr napisał(a):

Tak tylko tą płytę z konsol możesz użyć na wielu konsolach albo sprzedać a tutaj ten kartonik po aktywacji może lecieć tylko do śmieci.

Dopóki konsole mają napędy to tak, potem zostaje wyciąganie starej konsoli z szafy jak będziesz chciał sobie zagrać w takiego Dooma Dark Ages na płycie.

Opublikowano
45 minut temu, ASX napisał(a):

Dopóki konsole mają napędy to tak, potem zostaje wyciąganie starej konsoli z szafy jak będziesz chciał sobie zagrać w takiego Dooma Dark Ages na płycie.

Albo czytniki kart. Jak expressy potanieją to widzę opcję trzymania po prostu instalerów na takich kartach i kto wie, może nawet będzie to trwalsza opcja niż trzymanie ich na kartridżach.

Opublikowano

hi

IMG_7211.jpeg

Opublikowano

IMG_20250513_200426.jpg

Opublikowano

Pograłem chwilę, ale siadło od pierwszej minuty, trochę do sterowania autem muszę się przyzwyczaić, a raczej opanować je bo strasznie rzuca na zakrętach)

IMG_0769.jpeg

Opublikowano
W dniu 13.05.2025 o 08:46, Czoperrr napisał(a):

Tam jest plyta na PC? notbad

Tak. Paździerzowa ;)

Opublikowano
W dniu 9.05.2025 o 17:29, Square napisał(a):

Piękne to były czasy. I te ustawki na Bling Brigade.

Jedna pamietam. Byles ty, Kyo, c0r i ja (moze ktos jeszcze z forum). Brakowalo kilku do kompletu i Kyo zalatwil jakis kumpli. Poczatek wyscigu, wszyscy cziluja sobie do mety, Square odje.bal jakies chore czasy dublujac wiekszosc uczestnikow (mnie chyba x2) xD

Zabawne, ze taka glupia ustawke pod ikonke na profilu pamieta sie lepiej niz niektore momenty w gierkach. Jeszcze tydzien praktyk do Zeusa mi mocno zapadl w pamiec bo generalnie nie jestem wyscigowcem.

Opublikowano

IMG_0262.jpeg

Zaskoczyłem się trochę bo w środku jest mini artbook, mapa z plakatem oraz kod na pobranie soundtracku.

IMG_0263.jpeg

IMG_0264.jpeg

IMG_0266.jpeg

Opublikowano

Ostatnie brakujące trailsy, akurat się używka na olx trafiła w dobrej cenie, a drugi tytuł z polecenia uzytkownika @Suavek

20250515_115552.jpg

Opublikowano

IMG_20250515_160631.jpg

@Chad Davski dzięki, byku

Opublikowano

IMG-6845.jpg

Odbiór własny z Ultimy. Chyba jako jedyni to mieli na miejscu. W środku ponoć jakiś komiks. Zaraz się sprawdzi CvS2 i A3. Na wersję na Switcha muszę czekać 3 tygodnie aż dotrze z Graj-Azjifrog

Opublikowano

Sprawdź proszę power stone jak śmiga

Opublikowano
39 minut temu, XM. napisał(a):

Sprawdź proszę power stone jak śmiga

Już sprawdzali, śmiga dobrze

Nintendo Life
No image preview

Review: Capcom Fighting Collection 2 (Switch) - A Crackin...

A Dream(cast) collection
Opublikowano

Szkoda, że power stone 1 na dwóch tylko :/

Opublikowano

Skromnie ale boski_miszczIMG_7225.jpeg

Opublikowano

To i ja dorzucę swoje skromne trzy grosze...

IMG_20250514_164953.jpg

Opublikowano

IMG-6851.jpg

Przyszło dzisiaj z Graj-Azji. Sporo srogich tytułów na tej składance, głównie z dziedziny wpierdolu :) Nie wiedziałem, że w bonusie dostanę płytę z muzyką. Miło.

Opublikowano

Mesjasz 33 ukończony. Cudowny tytuł.

Zanim zrobię drugie przejście trzeba się trochę "odmóżdżyć".

20250516_182000.jpg

Znośna cena, steelbook ładny, lubię ogólnie asasyny ale nie uchroni mnie to pewnie przed minusami xD

Opublikowano

Dotarł w środę po tygodniu czekania. Oledzik oczywiscie.Na start wleciał days gone bo miałem smaka na Zombiaki

IMG_20250514_131631239_MFNR.jpg

IMG_20250516_201207228_MFNR.jpg