Opublikowano 16 czerwca16 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatnich dwóch tygodni. Czekałem na wjazd Xeno X ( leciała z Rumunii). Eyiuden, bo na filmikach zachęcająco prezentuje się walka i grafika.I cała seria w komplecie
Opublikowano 20 czerwca20 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas na powrót do przeszłości :)
Opublikowano 20 czerwca20 cze Kolejne demko do kolekcji, tym razem numer 3, nigdy nie wydany w Polsce, bo te starsze numery OPSM nie były u nas wydawane. Do tego starterek MTG z FF7
Opublikowano 20 czerwca20 cze @Mari4n a jaka data tego demo? Bo w PL pierwsze wydanie jest z 1997 roku.
Opublikowano 20 czerwca20 cze Godzinę temu, Mari4n napisał(a):Do tego starterek MTG z FF7Ale bym się wrócił do MTG widząc tego typu crossovery. Z 18 lat temu ostatni raz grałem, do dziś pamiętam swój biały deck. Ktoś wie jak ten MTG Arena na PC i komórkach się sprawdza? Bo fizyczne karty to już na pewno nie dla mnie zabawa.
Opublikowano 20 czerwca20 cze @Emtebe rocznik 1995, w PL leciało od euro demo 44.@jimmy okazyjnie odpalam na kompie. Masa kart, prebuilty, treningi z botami, walki online, typowa karcianka online. W tym starterze z FF jest też kod odblokowujący te decki w MTG arena.
Opublikowano 20 czerwca20 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeszcze kilka pudełek z S1 zostało do nadrobienia
Opublikowano 21 czerwca21 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Raidou z Games4youUnder Defeat i Saga Frontier 2 z Perfect Blue
Opublikowano wtorek o 18:065 dni 5 godzin temu, Dajzner napisał(a):Z tego miesiącaLoop8 jaki to jest crap
Opublikowano środa o 09:595 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pikminsy i trzymak do gier za 15 ziko z amazona
Opublikowano środa o 14:484 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marketowe promocje pozwoliły nadrobić kilka braków
Opublikowano środa o 14:594 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tylko ten USK razi, ale tak to spoczko. Gra, steelbook, artbook i kod na dlc.
Opublikowano środa o 18:044 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Remaster? Nah, perfekcja. Stan igła, 3xA.