Opublikowano 16 czerwca16 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakupy z ostatnich dwóch tygodni. Czekałem na wjazd Xeno X ( leciała z Rumunii). Eyiuden, bo na filmikach zachęcająco prezentuje się walka i grafika.I cała seria w komplecie
Opublikowano 20 czerwca20 cze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czas na powrót do przeszłości :)
Opublikowano 20 czerwca20 cze Kolejne demko do kolekcji, tym razem numer 3, nigdy nie wydany w Polsce, bo te starsze numery OPSM nie były u nas wydawane. Do tego starterek MTG z FF7
Opublikowano 20 czerwca20 cze @Mari4n a jaka data tego demo? Bo w PL pierwsze wydanie jest z 1997 roku.
Opublikowano piątek o 12:245 dni Godzinę temu, Mari4n napisał(a):Do tego starterek MTG z FF7Ale bym się wrócił do MTG widząc tego typu crossovery. Z 18 lat temu ostatni raz grałem, do dziś pamiętam swój biały deck. Ktoś wie jak ten MTG Arena na PC i komórkach się sprawdza? Bo fizyczne karty to już na pewno nie dla mnie zabawa.
Opublikowano piątek o 12:295 dni @Emtebe rocznik 1995, w PL leciało od euro demo 44.@jimmy okazyjnie odpalam na kompie. Masa kart, prebuilty, treningi z botami, walki online, typowa karcianka online. W tym starterze z FF jest też kod odblokowujący te decki w MTG arena.
Opublikowano piątek o 13:375 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeszcze kilka pudełek z S1 zostało do nadrobienia
Opublikowano sobota o 19:424 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Raidou z Games4youUnder Defeat i Saga Frontier 2 z Perfect Blue
Opublikowano wtorek o 18:061 dzień 5 godzin temu, Dajzner napisał(a):Z tego miesiącaLoop8 jaki to jest crap
Opublikowano wczoraj o 09:59 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pikminsy i trzymak do gier za 15 ziko z amazona
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marketowe promocje pozwoliły nadrobić kilka braków
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Tylko ten USK razi, ale tak to spoczko. Gra, steelbook, artbook i kod na dlc.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Remaster? Nah, perfekcja. Stan igła, 3xA.