Opublikowano czwartek o 12:142 dni Kurde kusi ten Legion w cenie 2500 zł ale nie mogę zdradzić Steam Decka.
Opublikowano czwartek o 12:192 dni 8 minut temu, GearsUp napisał(a):Chodzi o to wydanie do dwójki? Pamiętam, że swoje kupowałem już długo po premierze gry w jakimś polskim sklepie za normalne pieniądze. Fajne wydanie bo tak jak te Zeldowe przy opisach misji są też szczegółowe mapkiNie, jest też wydanie do jedynki z opisem dodatków. W tym moim tylko podstawka i multi
Opublikowano czwartek o 13:442 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzeba się oswoić z małpą, zanim Bananza wpadnie
Opublikowano czwartek o 16:102 dni Coś, co wygląda, jak duchowy spadkobierca Another World, więc musiałem sobie sprawić
Opublikowano piątek o 10:311 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Na letnie leniwe granie bo nie chce mi się grać w jakeś fabularne bydlaki
Opublikowano piątek o 13:531 dzień W dniu 2.07.2025 o 14:22, Czoperrr napisał(a):Druga sztuka na zapas?Nie1szt z Windowsem i 1szt z SteamOS
Opublikowano piątek o 15:521 dzień Jakieś pierdowe minigry od czeskiego i gazetki. W sumie te ps2magazyn to ja w ogle nie pamiętam, nie mam sentymentu, ale gość miał dużo i w miarę tanio. Więc wziąłem. Dal mi też gratisowo brytyjskie wydania opsm… I w Polsce była taka bieda cieniutka wersja, a w UK kolos na 160 stron
Opublikowano piątek o 16:391 dzień Cóż no, trza było wziąć. Jako fan właśnie tych zeld, które niestety były dla mnie niegrywalne przez ten jebany framerate, w końcu będę mógł to ograć jak człowiek, nie jak zwierzę.