Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

IMG-20250808-WA0021.jpg

Opublikowano

IMG_1656.jpeg

Opublikowano

Trylogię na X ograłem, to dla kontynuacji nie zrobię wyjątku. Czas odkurzyć XSX.

IMG_7449.jpeg

Opublikowano

Objechałem lombardy i antykwariaty w swoim mieście i cyk.. zostało mi już tylko 6 zakupów i będę mieć wszystkie moje ulubione platformówki wszechczasów

IMG_9002.jpeg

Opublikowano

Buongiorno

20250809_140535_HDR.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, funditto napisał(a):

Objechałem lombardy i antykwariaty w swoim mieście i cyk.. zostało mi już tylko 6 zakupów i będę mieć wszystkie moje ulubione platformówki wszechczasów

IMG_9002.jpeg

To LocoRoco to niemieckie wydanie sick

Opublikowano

IMG_20250809_185654.jpg

IMG_20250809_185418.jpg

IMG_20250809_185212.jpg

Opublikowano
4 hours ago, Ukukuki said:

LocoRoco jest cudowne, Astro Bot mi przypomniał o tej genialnej grze

Opublikowano
7 godzin temu, Ukukuki napisał(a):

Niestety tak, ale za 15 złotych grzechem byłoby nie wziąć

Opublikowano

Wpadł artbook do drugiego tlou i symulator swat.

IMG_7802.jpeg

Opublikowano

Ostatnie zakupy. Niestety trafiły się też dwa zgrzyty z vinted. Kupiłem metroid dread w bardzo dobrej cenie, ale frajer postanowił nie wysłać. Na szczęście vinted zwraca kasę. A kupiony metroid prime remaster, utknął gdzieś na trasie Szwecja-Polska. Ciekawe czy jeszcze przyjdzie...

IMG_20250810_163453.jpg

Opublikowano

Kolejne gierki do kolekcji na Switcha CP77 nie zamierzam drugi raz przechodzić ale fajnie będzie mieć to fizycznie na półce i sprawdzić jak to działa. Reszta do ogrania.

IMG_1484.jpeg

Opublikowano

Wleciał padzik bo 8bitdo po update no działa, spoko ale za to pojawił się wyczuwalny input lag. Pewnie feature żeby jednak sobie zakupić nowego ultimate 2 nikiMuszę sprawdzić czy z s1 czasem też teraz nie ma. Pad fajny w zeldę się super śmiga z zbindowanym skokiem i sprintem na spód tylko że teraz w HH się nie fajnie gra bo szybko się przywyczaiłem do wygodniejszego rozwiązania.

IMG_1639.jpeg

Opublikowano

Poszedłem po ziemniaki, wróciłem z bananami. I grą.

IMG_20250811_130253.jpg

Opublikowano

Odwiedziła mnie Ewunia D

IMG_3027.jpeg

Opublikowano

Może tak być, nie zwracam na okładkę za bardzo uwagi ale jest po niemiecku :)

Edytowane przez mario10

Opublikowano

Rozumiem że są osoby, które szukają konkretnych wydań gier czy okładek ale ja poluje po prostu na grę 😁

Opublikowano

Swoją drogą jakby się pozbyli tego większego kwadrata, zostawiając tylko ten "kopnięty" to oznaczenie nie byłoby złe, a tak weszło Evci na głowę.

Opublikowano

Jednak powinno to być jakoś sensownie rozłożone, ten kwadracik akurat w przypadku tej okładki zrobił lipę, ale może to jest odgórnie narzucone miejsce i nikt się tym nie przejmuje.

Opublikowano

USK obrzydliwe logo...dziwi mnie, że tyle osób zwraca uwagę na aspekty takie jak wydanie fizyczne i 100% zawartości na nośniku, a nie przeszkadza takie szkaradztwo na półce D

Opublikowano

Pudełko mam schowane w szafce więc nie widzę kaz ale Ewunia na ekranie mi wynagrodzi brzydkie pudełko drakeyeah

Opublikowano
21 minutes ago, ThePatrickyo said:

USK obrzydliwe logo...dziwi mnie, że tyle osób zwraca uwagę na aspekty takie jak wydanie fizyczne i 100% zawartości na nośniku, a nie przeszkadza takie szkaradztwo na półce D

No nie wiem, jeszcze obrzydliwsze są te znaczki gier po polsku wydrukowane, a nie naklejone na pudełku tak jak sporo gier na PS4. Ostatnio kupiłem nówki Shadow of Colossus, albo Days Gone i mają to szkaradztwo wyglądające bardziej odpustowo niż USK. Najgorzej, że to jest w randomowych miejscach.

image.png