Opublikowano 8 sierpnia8 sie 3 minutes ago, iluck85 said:Jak @Emtebe zasadzi pudełko na Fordzie Fordor albo obok Thompsona, to zwariuję.Thompson (broń?) nie pasuje, gra dzieje się zbyt wcześnie :)
Opublikowano 9 sierpnia9 sie Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trylogię na X ograłem, to dla kontynuacji nie zrobię wyjątku. Czas odkurzyć XSX.
Opublikowano 9 sierpnia9 sie Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Objechałem lombardy i antykwariaty w swoim mieście i cyk.. zostało mi już tylko 6 zakupów i będę mieć wszystkie moje ulubione platformówki wszechczasów
Opublikowano 9 sierpnia9 sie 2 godziny temu, funditto napisał(a):Objechałem lombardy i antykwariaty w swoim mieście i cyk.. zostało mi już tylko 6 zakupów i będę mieć wszystkie moje ulubione platformówki wszechczasówTo LocoRoco to niemieckie wydanie
Opublikowano 9 sierpnia9 sie 4 hours ago, Ukukuki said:To LocoRoco to niemieckie wydanie LocoRoco jest cudowne, Astro Bot mi przypomniał o tej genialnej grze
Opublikowano 9 sierpnia9 sie IMO dość słabo się zestarzała. Na swój sposób gra legenda i dowód na to, że PSP to coś więcej niż PS w miniaturze, ale w tym roku nie potrafię już przez LC przebrnąć. :/
Opublikowano 9 sierpnia9 sie 7 godzin temu, Ukukuki napisał(a):To LocoRoco to niemieckie wydanie Niestety tak, ale za 15 złotych grzechem byłoby nie wziąć
Opublikowano 10 sierpnia10 sie Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wpadł artbook do drugiego tlou i symulator swat.
Opublikowano 10 sierpnia10 sie Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie zakupy. Niestety trafiły się też dwa zgrzyty z vinted. Kupiłem metroid dread w bardzo dobrej cenie, ale frajer postanowił nie wysłać. Na szczęście vinted zwraca kasę. A kupiony metroid prime remaster, utknął gdzieś na trasie Szwecja-Polska. Ciekawe czy jeszcze przyjdzie...
Opublikowano niedziela o 20:365 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejne gierki do kolekcji na Switcha CP77 nie zamierzam drugi raz przechodzić ale fajnie będzie mieć to fizycznie na półce i sprawdzić jak to działa. Reszta do ogrania.
Opublikowano poniedziałek o 10:335 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wleciał padzik bo 8bitdo po update no działa, spoko ale za to pojawił się wyczuwalny input lag. Pewnie feature żeby jednak sobie zakupić nowego ultimate 2 Muszę sprawdzić czy z s1 czasem też teraz nie ma. Pad fajny w zeldę się super śmiga z zbindowanym skokiem i sprintem na spód tylko że teraz w HH się nie fajnie gra bo szybko się przywyczaiłem do wygodniejszego rozwiązania.
Opublikowano poniedziałek o 11:215 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Poszedłem po ziemniaki, wróciłem z bananami. I grą.
Opublikowano poniedziałek o 14:345 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Odwiedziła mnie Ewunia
Opublikowano poniedziałek o 17:524 dni 3 hours ago, mario10 said:Odwiedziła mnie Ewunia Jak ze znaczkiem USK to chyba Eva Braun.
Opublikowano poniedziałek o 18:144 dni Może tak być, nie zwracam na okładkę za bardzo uwagi ale jest po niemiecku :) Edytowane poniedziałek o 18:204 dni przez mario10
Opublikowano poniedziałek o 19:534 dni Rozumiem że są osoby, które szukają konkretnych wydań gier czy okładek ale ja poluje po prostu na grę 😁
Opublikowano poniedziałek o 22:514 dni Swoją drogą jakby się pozbyli tego większego kwadrata, zostawiając tylko ten "kopnięty" to oznaczenie nie byłoby złe, a tak weszło Evci na głowę.
Opublikowano wtorek o 05:434 dni Jednak powinno to być jakoś sensownie rozłożone, ten kwadracik akurat w przypadku tej okładki zrobił lipę, ale może to jest odgórnie narzucone miejsce i nikt się tym nie przejmuje.
Opublikowano wtorek o 09:354 dni USK obrzydliwe logo...dziwi mnie, że tyle osób zwraca uwagę na aspekty takie jak wydanie fizyczne i 100% zawartości na nośniku, a nie przeszkadza takie szkaradztwo na półce
Opublikowano wtorek o 09:514 dni Pudełko mam schowane w szafce więc nie widzę ale Ewunia na ekranie mi wynagrodzi brzydkie pudełko
Opublikowano wtorek o 09:584 dni 21 minutes ago, ThePatrickyo said:USK obrzydliwe logo...dziwi mnie, że tyle osób zwraca uwagę na aspekty takie jak wydanie fizyczne i 100% zawartości na nośniku, a nie przeszkadza takie szkaradztwo na półce No nie wiem, jeszcze obrzydliwsze są te znaczki gier po polsku wydrukowane, a nie naklejone na pudełku tak jak sporo gier na PS4. Ostatnio kupiłem nówki Shadow of Colossus, albo Days Gone i mają to szkaradztwo wyglądające bardziej odpustowo niż USK. Najgorzej, że to jest w randomowych miejscach.