Opublikowano sobota o 11:544 dni Wrc 4 przyszło z vinted w stanie pełnym rys. Poszlo na regenerację i już wszystkie wyścigi wczytują się poprawnie.Książka z wydawnictwa N3 za to polecam bardzo fanom dobrej lektury o czasach gdy świat giereczkowy byl przyjemniejszym miejscem na robienie innowacji przez duże korpo.
Opublikowano sobota o 16:534 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jedna z najwyżej ocenianych visual novel, cena na steam jest pojebana, taniej wyszło pudełko od pana Japończyka z Tokio zamówić na ebay.
Opublikowano sobota o 17:184 dni Faktycznie trzyma cenę skurczysyn. Na wyprzedażach steamowych 60-80 zł. Gra z 2004 za 200 zł
Opublikowano sobota o 19:004 dni 1 godzinę temu, Chewie napisał(a):Faktycznie trzyma cenę skurczysyn. Na wyprzedażach steamowych 60-80 zł. Gra z 2004 za 200 zł Nigdy nie trafiłem na wyprzedaż, za te 60zł to pewnie bym wziął.
Opublikowano sobota o 22:204 dni 3 godziny temu, Shen napisał(a):Nigdy nie trafiłem na wyprzedaż, za te 60zł to pewnie bym wziął.Polecam stronkę gg.deals, możesz sobie ustawić alert jak gra pojawi się poniżej danej kwoty Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Chewie
Opublikowano niedziela o 18:033 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejne dwa Trailsy do kolekcji, no i DMC 4 (teraz mam już wszystkie części Dante na płycie).
Opublikowano niedziela o 19:583 dni W dniu 15.11.2025 o 12:54, oFi napisał(a):Wrc 4 przyszło z vinted w stanie pełnym rys. Poszlo na regenerację i już wszystkie wyścigi wczytują się poprawnie.To masz dużo szczęścia. Blu-Raye nie lubią się z maszynkami do regeneracji i po takich zabiegach potrafią przestać działać.Z drugiej strony żeby w ogóle porysować BD to trzeba baardzo chcieć.
Opublikowano niedziela o 22:253 dni Koleś ma maszynę specjalnie przeznaczoną do płyt Blu-ray i tłumaczył mi, że jak płyta się odczytuje w całości i tylko nie doczytuje niektórych sektorów to na lajcie jest do odratowania i działa normalnie.
Opublikowano poniedziałek o 09:562 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostatnie nabytki , jeszcze tylko Dragon Quest i koniec zakupów gierkowych w tym roku.
Opublikowano poniedziałek o 23:322 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Age of calamity przypadł mi do gustu mimo często i gęsto 15fps, zobaczymy jak zadziała formuła z lepszym klatkarzem