Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 14 godzin temu, Square napisał(a):To gdzie ta fotka zakupu?czekał żeby wrzucić pierwszy post na nową stronę
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Widzę, że pomarańczowa dyktatura w zakupach growych, a sam prosił dwukrotnie bym wrzucił
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W oczekiwaniu na RE9 póki co bez szaleństw w tym roku (nie licząc oczywiście zamówienia w LRG na ponad tysiaka, ale zanim to przyjdzie...)PES 2009 to nie zakup, ale ziomek z pracy kupił coś na Vinted i dostał w zestawie, więc zapytał czy chcę - nie miałem, więc wziąłem.Chronicles of the Wolf to oldschoolowo-klimatycznie wyglądający klon Castlevanii.Gierki na pierwszego klocucha to również zestaw, bo chciałem tylko Silent Hill 4 The Room, ale Pani sprzedawała w komplecie - ostatecznie cieszę się, ze tak wyszło, bo Still Life to klockowy exclusive i ponoć całkiem fajny i klimatyczny point & click - obydwie w bardzo ładnym stanie, więc nawet nie muszę wymieniać pudełek
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. O kurde, ale się grało w PES-a 2009 na wsi u babci za gówniaka. X360 podłączony do CRT, na stole jeszcze GTA 4 i Mirror's Edge a ja pykałem tryb kariery w pesika bożego.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ja miałem wtedy dłuższą przerwę od sportówek - po genialnym PES5 seria przeszła załamanie i następne odsłony były dla mnie niegrywalne (OK, PES6 takie było, a później już nawet nie sprawdzałem).Dopiero w 2010 sprawdziłem dema dwóch konkurencyjnych serii i znów wybrałem PESa (te twarze i włosy na rękach).
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coś do popykania przed RE9, bo już powoli kończę EX33
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. 2 hours ago, Wredny said:W oczekiwaniu na RE9 póki co bez szaleństw w tym roku (nie licząc oczywiście zamówienia w LRG na ponad tysiaka, ale zanim to przyjdzie...)PES 2009 to nie zakup, ale ziomek z pracy kupił coś na Vinted i dostał w zestawie, więc zapytał czy chcę - nie miałem, więc wziąłem.Chronicles of the Wolf to oldschoolowo-klimatycznie wyglądający klon Castlevanii.Gierki na pierwszego klocucha to również zestaw, bo chciałem tylko Silent Hill 4 The Room, ale Pani sprzedawała w komplecie - ostatecznie cieszę się, ze tak wyszło, bo Still Life to klockowy exclusive i ponoć całkiem fajny i klimatyczny point & click - obydwie w bardzo ładnym stanie, więc nawet nie muszę wymieniać pudełekIle to teraz gier z wysyłką za tysiaka w LRG?
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Z ciekawości - ile dałeś? Jak patrzyłem swojego czasu to gra była za ~130zł, potem na przełomie listopada, grudnia ~400zł
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 6 minut temu, stoodio napisał(a):Z ciekawości - ile dałeś? Jak patrzyłem swojego czasu to gra była za ~130zł, potem na przełomie listopada, grudnia ~400zł prezent, ale gdzieś w połowie (długo szło, mega popyt)
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. https://www.pepper.pl/promocje/gwint-legendarna-gra-karciana-przedsprzedaz-wiedzmin-1196006 121zł
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 1 minutę temu, stoodio napisał(a):Teraz doczytałem, że na luty szykowany jest dodruk i gra będzie znów za ~150zł, także wstrzymajcie się, Mordy, z zakupem Teraz jeszcze trzeba rzemieślnika, bo ta plansza z papieru to beka https://www.olx.pl/d/oferta/gwint-plansza-do-gry-z-wiedzmin-3-drewniana-unikat-CID767-ID10u0Br.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=4
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Krzychu, zawsze może wysupłać parę dudków na:https://www.rebel.pl/akcesoria/gwent-the-legendary-card-game-playmat-generic-wood-2026908.htmlUWAGA to jest połówka dla jednego gracza
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 1 godzinę temu, Wredny napisał(a):PES 2009 to nie zakup, ale ziomek z pracy kupił coś na Vinted i dostał w zestawie, więc zapytał czy chcę - nie miałem, więc wziąłem.2009 to ostatni pes, w którym poruszanie się zawodnikiem było ograniczone do ośmiu kierunków (pod dpad). pes 2010 niby miał już drybling 360 stopni (tak był reklamowany), ale chyba nie do końca była to prawda, a przynajmniej wizualnie brakowało tego efektu, który dostarczyła FIFA 10.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Czarnulka od pana Chińczyka. Jak na zamiennik dobra jakość plastiku. Te nóżki to nie wiem kto wymyślił
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minute ago, BRY@N said:Czarnulka od pana Chińczyka. Jak na zamiennik dobra jakość plastiku. Te nóżki to nie wiem kto wymyślił Nóżki wymyślił Japończyk.