Opublikowano wczoraj o 07:05 1 dzień 14 godzin temu, Square napisał(a):To gdzie ta fotka zakupu?czekał żeby wrzucić pierwszy post na nową stronę
Opublikowano wczoraj o 08:27 1 dzień Widzę, że pomarańczowa dyktatura w zakupach growych, a sam prosił dwukrotnie bym wrzucił
Opublikowano wczoraj o 08:42 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W oczekiwaniu na RE9 póki co bez szaleństw w tym roku (nie licząc oczywiście zamówienia w LRG na ponad tysiaka, ale zanim to przyjdzie...)PES 2009 to nie zakup, ale ziomek z pracy kupił coś na Vinted i dostał w zestawie, więc zapytał czy chcę - nie miałem, więc wziąłem.Chronicles of the Wolf to oldschoolowo-klimatycznie wyglądający klon Castlevanii.Gierki na pierwszego klocucha to również zestaw, bo chciałem tylko Silent Hill 4 The Room, ale Pani sprzedawała w komplecie - ostatecznie cieszę się, ze tak wyszło, bo Still Life to klockowy exclusive i ponoć całkiem fajny i klimatyczny point & click - obydwie w bardzo ładnym stanie, więc nawet nie muszę wymieniać pudełek
Opublikowano wczoraj o 08:51 1 dzień O kurde, ale się grało w PES-a 2009 na wsi u babci za gówniaka. X360 podłączony do CRT, na stole jeszcze GTA 4 i Mirror's Edge a ja pykałem tryb kariery w pesika bożego.
Opublikowano wczoraj o 08:57 1 dzień Ja miałem wtedy dłuższą przerwę od sportówek - po genialnym PES5 seria przeszła załamanie i następne odsłony były dla mnie niegrywalne (OK, PES6 takie było, a później już nawet nie sprawdzałem).Dopiero w 2010 sprawdziłem dema dwóch konkurencyjnych serii i znów wybrałem PESa (te twarze i włosy na rękach).
Opublikowano wczoraj o 09:25 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coś do popykania przed RE9, bo już powoli kończę EX33
Opublikowano wczoraj o 11:16 1 dzień 2 hours ago, Wredny said:W oczekiwaniu na RE9 póki co bez szaleństw w tym roku (nie licząc oczywiście zamówienia w LRG na ponad tysiaka, ale zanim to przyjdzie...)PES 2009 to nie zakup, ale ziomek z pracy kupił coś na Vinted i dostał w zestawie, więc zapytał czy chcę - nie miałem, więc wziąłem.Chronicles of the Wolf to oldschoolowo-klimatycznie wyglądający klon Castlevanii.Gierki na pierwszego klocucha to również zestaw, bo chciałem tylko Silent Hill 4 The Room, ale Pani sprzedawała w komplecie - ostatecznie cieszę się, ze tak wyszło, bo Still Life to klockowy exclusive i ponoć całkiem fajny i klimatyczny point & click - obydwie w bardzo ładnym stanie, więc nawet nie muszę wymieniać pudełekIle to teraz gier z wysyłką za tysiaka w LRG?
Opublikowano wczoraj o 11:39 1 dzień Z ciekawości - ile dałeś? Jak patrzyłem swojego czasu to gra była za ~130zł, potem na przełomie listopada, grudnia ~400zł
Opublikowano wczoraj o 11:46 1 dzień 6 minut temu, stoodio napisał(a):Z ciekawości - ile dałeś? Jak patrzyłem swojego czasu to gra była za ~130zł, potem na przełomie listopada, grudnia ~400zł prezent, ale gdzieś w połowie (długo szło, mega popyt)
Opublikowano wczoraj o 11:48 1 dzień https://www.pepper.pl/promocje/gwint-legendarna-gra-karciana-przedsprzedaz-wiedzmin-1196006 121zł
Opublikowano wczoraj o 11:53 1 dzień 1 minutę temu, stoodio napisał(a):Teraz doczytałem, że na luty szykowany jest dodruk i gra będzie znów za ~150zł, także wstrzymajcie się, Mordy, z zakupem Teraz jeszcze trzeba rzemieślnika, bo ta plansza z papieru to beka https://www.olx.pl/d/oferta/gwint-plansza-do-gry-z-wiedzmin-3-drewniana-unikat-CID767-ID10u0Br.html?isPreviewActive=0&sliderIndex=4
Opublikowano wczoraj o 11:54 1 dzień Krzychu, zawsze może wysupłać parę dudków na:https://www.rebel.pl/akcesoria/gwent-the-legendary-card-game-playmat-generic-wood-2026908.htmlUWAGA to jest połówka dla jednego gracza
Opublikowano wczoraj o 12:48 1 dzień 1 godzinę temu, Wredny napisał(a):PES 2009 to nie zakup, ale ziomek z pracy kupił coś na Vinted i dostał w zestawie, więc zapytał czy chcę - nie miałem, więc wziąłem.2009 to ostatni pes, w którym poruszanie się zawodnikiem było ograniczone do ośmiu kierunków (pod dpad). pes 2010 niby miał już drybling 360 stopni (tak był reklamowany), ale chyba nie do końca była to prawda, a przynajmniej wizualnie brakowało tego efektu, który dostarczyła FIFA 10.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Czarnulka od pana Chińczyka. Jak na zamiennik dobra jakość plastiku. Te nóżki to nie wiem kto wymyślił
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. 1 minute ago, BRY@N said:Czarnulka od pana Chińczyka. Jak na zamiennik dobra jakość plastiku. Te nóżki to nie wiem kto wymyślił Nóżki wymyślił Japończyk.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Godzinę temu, Daffy napisał(a):Mój trzeci gej kart w kolekcjiMogli dorobić polskie napisy skoro wypuszczają na nowe sprzęty zwłaszcza, że i tak będą to sprzedawać przez kolejne 5 generacji na wszystko co się podwinie.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 2 godziny temu, Daffy napisał(a):Mój trzeci gej kart w kolekcjiI nawet na tym białym tle ten gejowy napis tak nie kłuje ;)
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Tak, spoko jest. Jeszcze jest dwustronna okładka gdzie w ogóle nie ma informacji że to gej kart
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 22.01.2026 o 09:42, Wredny napisał(a):Still Life to klockowy exclusive i ponoć całkiem fajny i klimatyczny point & clickNie wiedziałem nawet, że to na konsole wyszło. :) Ciekawe jak sterowanie. Ograłem swego czasu na PC, nic już nie pamiętam. Dwójkę chyba mam w pudełku na półce.