Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 13 godzin temu, ProstyHeker napisał(a):Całość fajnego zdjęcia psuje ten ch#jowy film, próbujący jechać na nostalgii do Rodziny Soprano...
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. @Wredny Byłem w kinie - aż tak źle nie oceniam. Wiadomo, że nie stało to obok serialu, ale dużo wybaczam
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No i stało się — kupiłem sobie legendarną konsolę 8. generacji… OUYA. Tak, tę samą, która miała zrewolucjonizować gaming, a zrewolucjonizowała głównie kurz na półkach. 😌 Teraz mogę wreszcie poczuć moc androidowego grania, 17 indyków i menu, które działa wolniej niż moje decyzje zakupowe. Ale hej — to nie porażka, to inwestycja w historię… bardzo niszowej historii. Jak ktoś pyta, to mówię, że to sprzęt kolekcjonerski. Brzmi lepiej niż „kupiłem dla beki”.Ludzie się kłócą, czy lepszy PlayStation 5 czy Xbox Series X, a ja już wiem swoje — nic nie przebije OUYA. 😌 Po co komu ray tracing, 120 FPS i gry AAA, skoro można mieć prawdziwe doświadczenie: menu z charakterem, indie tytuły, które uruchamiają się kiedy chcą, i sprzęt tak niszowy, że aż elitarny. Dzisiejsze konsole? Za bardzo dopracowane. OUYA uczy cierpliwości, pokory i sztuki doceniania każdego działającego frame’a. To nie konsola — to filozofia grania.Tak, wygenerowałem ten opis w AI natomiast konsola jest prawdziwa. Kupiłem ją