Opublikowano wtorek o 16:144 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. . Edytowane wtorek o 16:164 dni przez Emtebe
Opublikowano wtorek o 18:304 dni Godzinę temu, ciwa22 napisał(a):Ustawił aparat na 10 sekund.Ale jak ja bym był na zdjęciu, to nie miał by kto wrzuci zdjęć na Forumek
Opublikowano środa o 04:414 dni 6 godzin temu, Agent_Man napisał(a):Brak nowego RE9 na zdjęciach - słabo https://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/page/1394/#findComment-5561435 Edytowane środa o 04:424 dni przez Emtebe
Opublikowano środa o 07:544 dni 15 godzin temu, Emtebe napisał(a):.Skad te skarby... od @Czoperrr gdzie ta wystawka, tez cos wezmę ?P.Smój brat mechaniol jeszcze by uratował tego Ursuska.
Opublikowano czwartek o 10:143 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Klasyczek z ulubionego uniwersum i prezent od przyjaciela @XM. - Pokopia Edytowane czwartek o 10:143 dni przez Pierre Deck
Opublikowano czwartek o 12:283 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wpadł klasyk do nadrobienia:No i moja ukochana seria Dead Space na kolejną platformę. Tutaj towar bez folii, Dead Space 1 i 2 stan bardzo dobry, 3 ma defekt wizualny z przodu, ale kosztowała coś koło trzech dych, więc nie będę narzekał. Grunt, że płyty w dobrym stanie i wszystko śmiga jak należy. Edytowane czwartek o 12:293 dni przez Czokosz
Opublikowano czwartek o 14:212 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jeden złożony. Kolejny jak skończę podłogę.
Opublikowano piątek o 16:181 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejne zakupy z promek podsyłam dla moich braci z obozu wielkiego N
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po ograniu demka remake'u Fatal Frame II postanowiłem wrócić do korzeni i sprawdzić, czy faktycznie coś skopano w mechanice walki.Pierwszej części nigdy nie widziałem na oczy, więc wleciał taki zestaw klasyków PROJECT ZERO na pierwszego "klocka".Do tego dwie gierki z Limited Run Games - DROVA i Nobody Wants to Die.No i znowu amerykański futbol, tym razem w wersji uniwersyteckiej - klasyczne już NCAA Football 11 na PS3 i pierwsze po ponad dekadzie przerwy wznowienie tematu w postaci EA SPORTS College Football 25.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Świetny ten monster hunter
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Monster Hunter 3 dobry tytuł, zwłaszcza dla ludków z nS2 Zelda like
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Również niecierpliwie czekam na swój egzemplarz na PS5. Na dniach będzie, gdyby nie forumek to bym przeoczył tego Monster Hunterka Stories Trzy