Opublikowano wczoraj o 13:07 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie wiem jak ale właśnie dostałem Gothica co ma premiere 3 czerwca. Zamówiona w oficjalnym sklepie THQ.
Opublikowano wczoraj o 15:34 1 dzień 20260521 170732 — Postimages Edytowane wczoraj o 15:36 1 dzień przez Lezli
Opublikowano wczoraj o 16:46 1 dzień 7 godzin temu, Wredny napisał(a):Niby zupełny brak podjarki na Forza Horizon 3 v3.00, ale jednak ta Japonia mnie przekonała.Fajnie, że jeszcze w pudełku, choć coraz mniej danych na tych płytachA poniżej cała rodzinka w komplecie (w sumie brak mi jeszcze FH2 w wersji X360):jezu co oni z tymi grzbietami xddd
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Najnowsze importy od Limited Run Games - górne trzy to pozycje zamówione, a dolne dwie z tego ich Vault, co cieszy, bo przegapiłem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Może i same crapy z PSX i Saturna, ale za to w folii i w pudełku za kilkaset złotych LRG geniusze.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. chodziło mi o tylko o to że czoperr nie napisał żadnej nieprawdy. Wydaje mi się to oczywiste, aż głupio mi to tłumaczyć
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 7 minut temu, ASX napisał(a):chodziło mi o tylko o to że czoperr nie napisał żadnej nieprawdy. Wydaje mi się to oczywiste, aż głupio mi to tłumaczyćNie do ciebie pisałem ale w sumie nie cytowałem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 7 minut temu, ASX napisał(a):chodziło mi o tylko o to że czoperr nie napisał żadnej nieprawdy. Wydaje mi się to oczywiste, aż głupio mi to tłumaczyćkupujący to wiedzą, więc taki post można uznać za toksyczny i wyśmiewający kupujących.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 7 minut temu, Figaro napisał(a):kupujący to wiedzą, więc taki post można uznać za toksyczny i wyśmiewający kupujących.Dalej nie napisał nieprawdy, co najwyżej czoperra można uznać za współautora tej toksyczności;)
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Spoko, po prostu zazdroszczę że ktoś ma kasę na takie crapy Jako osoba w kryzysie gram teraz w triale gamepass za 4.50 i jako fan residenta czekam na Requiem po 99 zł
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 minutes ago, KrYcHu_89 said:Neverwinter Nights 2 - crap. #.Zazdroszczęgustu.Dobra gra, kupiłem na GOG za 5 zł.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 minut temu, Czoperrr napisał(a):Spoko, po prostu zazdroszczę że ktoś ma kasę na takie crapy Się nie rozpierdala na giełdzie - się ma
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Jak to mawiał Ricky z Chłopaków z baraków "One man's garbage is another man-person's good un-garbage."To jest mój „śmieć”. Chodzi w Nintendo shopie za 11 zł.