Opublikowano środa o 15:071 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pojawiła sie dobra promka więc trzeba bylo kupić. Podobno zacny tytuł.Dodatkowo zakupione 3 gierki za 40zł. Plytki w stanie idealnym, niech sobie stoją na półeczce :)
Opublikowano środa o 15:571 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziś cztery ostatnie zakupy, połączone w jeden post.Miało być tego trochę mniej, ale po wyjściu z przychodni, nogi poniosły mnie do pobliskiego centrum handlowego, w którym mieści się pewien handlarz (jak na centrum handlowe przystało), którego uwolniłem od Get Even, Bugsnax i Celeste - zakup totalnie nieplanowany, ale gierki od dawna widniały na liście zakupowej, więc skoro już na nie wpadłem...Jakiś czas temu zakupiłem policyjne The Precinct, w typowym dla Microids, ładnym, steelbookowym wydaniu, ale wiedziałem, że ten sam developer (Fallen Tree) popełnił wcześniej podobny tytuł, tyle że z tej drugiej strony barykady, więc ziomek załatwił mi American Fugitive w dobrej cenie - co prawda mam cyfrówkę za jakieś "naście złotych", którą już dawno napocząłem, ale wiecie jak jestARK Survival Ascended to przeniesiony na nową wersję Unreala Survival Evolved z PS4, które swoją drogą wciąż mam w folii, ale ostatnio wpadłem na dyskusję chłopaków w temacie na forumku, więc może chociaż tę nową wersję rozdziewiczę.No i gwiazda dzisiejszego dnia, czyli zawartość paczki od Gamefinity - jutrzejsza premiera - Blades of Fire (polecam sprawdzić demko, jeśli ktoś niezdecydowany - mi mega siadło i gra już się instaluje), taktyczne Wildermyth i Dustwind z LRG, a do tego uroczy survival w baśniowym świecie liliputów, czyli Smalland Survive the Wilds.
Opublikowano środa o 16:481 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. @Wredny devi to Fallen Tree Games a Curve wydawca Edytowane środa o 16:541 dzień przez Emtebe
Opublikowano środa o 17:341 dzień 43 minuty temu, Emtebe napisał(a):@Wredny devi to Fallen Tree Games a Curve wydawca Dzięki Poprawione 2 minuty temu, Słupek napisał(a):@Wredny o jakim centrum, sklepie mówisz?A takie stoisko pod schodami w Galerii Przymorze. Szału nie ma, choć kiedyś kilka gierek tam kupiłem. Chciałem jeszcze dwa tytuły na X360, ale jak zobaczyłem te porysowane płyty to odpuściłem.
Opublikowano środa o 19:551 dzień Chyba pierwszy raz kupiłem grę dlatego, że jest trudno dostępna lol. Coraz gorzej ze mną. W sensie - kupowałem rzadkie gry, ale po prostu dlatego, że chciałem w nie zagrać. W tym przypadku, w zakupie "do użytku" nie widzę nic strasznego, bo zagrać bardzo chcę, ale gdyby gra była szeroko dostępna, pewnie bym poczekał na przecenę spokojnie.No i teraz pytanie dla ludzi ogarniających kupowanie gier... lepiej odfoliowywać to, czy nie?
Opublikowano środa o 20:531 dzień 57 minutes ago, ogqozo said:Chyba pierwszy raz kupiłem grę dlatego, że jest trudno dostępna lol. Coraz gorzej ze mną. W sensie - kupowałem rzadkie gry, ale po prostu dlatego, że chciałem w nie zagrać. W tym przypadku, w zakupie "do użytku" nie widzę nic strasznego, bo zagrać bardzo chcę, ale gdyby gra była szeroko dostępna, pewnie bym poczekał na przecenę spokojnie.No i teraz pytanie dla ludzi ogarniających kupowanie gier... lepiej odfoliowywać to, czy nie?Odfoliowujesz kiedy masz ochotę zagrać, proste.
Opublikowano środa o 22:071 dzień No, jak się da zarobić, to mogę też nie otwierać i sprzedać, tylko pytanie czy folia coś faktycznie zwiększa, czy bez przesady, żaden kruk to nie będzie.Nie mam pojęcia o takich rzeczach.
Opublikowano środa o 23:541 dzień Oczywiście że zostawić i sprzedać za 20 lat, prawdopodobnie, zakładając że nie ma inflacji, dołożysz 100 zł i będzie nowa gierka na switcha 4. Złoty interes. Edytowane środa o 23:541 dzień przez Rtooj
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 52 minutes ago, Emtebe said:Fajne zdjęcia, ale dzisiaj będzie za darmo na Epicu.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Ok, ale team tylko pudełko. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Emtebe