Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Nic wielkiego, ale się ucieszyłem jak przyszła paczka z Amazon. Mam już teraz wszystkie części Batmana i Metro na Klocka :)

1978518_746266205413543_852284662_o.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

W końcu jakieś fotki, ten Batman całkiem niezły się okazał.

Opublikowano

Tanker GOTY, Plant -8 :) Ogromny plus dla niektórych wydawców za dodruk premierowych edycji. Widziałem niedawno w Realu jakieś hiciory z Okami na czele.

Opublikowano

MGS2 - piękna okładka, zayebistość żywotu PS2 uwieczniona na pudełku. Kocham tę okładkę i grę.

Opublikowano

Ale ten dodatkowy nakład w niebieskim pudełku nie ma w zestawie płyty The Document of MGS2 ?

Opublikowano

Ja mam właśnie MGS2 w przezroczystym pudełku i jest płytka making of.

Opublikowano

W zwykłym wydaniu premierowym była płytka(w platinum brak).To jest substance,którego nie miałem,więc nie wiem czy tu też dają to dvd. 

Opublikowano

W zwykłym wydaniu premierowym była płytka(w platinum brak).To jest substance,którego nie miałem,więc nie wiem czy tu też dają to dvd.

A widzisz, bo ja nie mam substance, tylko zwykłe Son of Liberty. Chyba :P

Opublikowano

Pewnie nie usunąłeś danych EXIF, gdzie zapisana jest również orientacja zdjęcia. A niektóre strony jak wrzucasz sugerują się właśnie tym zapisem w tagu EXIF.

Tak czy inaczej duży plus za V-Rally 2, imo najlepszy rajd na PSX'a, jak dla mnie fajniejszy od Colina.

PS. W Substance nie ma płyty DVD, jest tylko jedna płytka z grą. Ale zwykła wersję "Son Of Liberty", też mam zamiar zakupić do kolekcji. Jest jeszcze kilka miejsc gdzie ta gra jest nówka w folii.

Opublikowano

W pierwszej wersji Substance, dodatkowa płytka The Document of MGS była. W reedycji brak ;)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ciekawa sprawa z pudełkami do PS2. Czyli MGS2 Sons w przeźroczystym pudełku to norma, a nie pudełko zastępcze. Widziałem takie na Allegro i myślałem że sprzedawca zamienił. San Andreas wyszło chyba w czarnym. Wie ktoś w którym roku Sony wprowadziło niebieskie?

Wysłużony Advance zyskał nowych kolegów :)

ZXMCf1m.jpg

Jaki ten Micro jest malusieńki i śliczny! W realu jest jeszcze mniejszy, na fotkach i filmikach wydaje się większy. Bardzo mnie ciekawi jak się będzie grało w Zeldy. Opinie o ekraniku są w większości pozytywne. A Classic to symboliczne zakończenie pewnej traumy z dzieciństwa. Gdzieś w okolicach 1992 kolega z podwórka pokazał mi GameBoya z Mario Land, a mnie zamurowało. Przenośny komputerek z wymienialnymi grami zrobił na mnie piorunujące wrażenie. Niestety rodziców nie było stać na taki luksus i musiałem zapomnieć o cacku. Niedawno postanowiłem zebrać wszystkie modele oprócz Lighta. Każdy kosztował po stówce, niestety Micro w Euro :( Najtańsze nówki są oczywiście różowe, zielonego ciężko trafić bo chyba najpopularniejszy. Wybierałem między silver a blue. Classic używany, w pełni sprawny, jedyna wada to rysa na ekranie, ale da się grać bez problemu.

Do Classica był Mario, za Arkanoida dałem 55zł. Tetris jeszcze nie dotarł.

seSxbyE.jpg

Ta naklejka, hehe

LZY25sT.jpg

Opublikowano

Propsy za micrusa, swietna konsolka <3  I zazdroszcze Classica w pudelku w idealnym praktycznie stanie z SML w boxie :( 

Opublikowano

Nie mogłem pozwolić aby były w niepowołanych do tego dłoniach albo gniły gdzieś na dnie szuflady. 

2014_04_08_059.jpg

Opublikowano

Hejka.

Kubek testowy. 

UWAGA! W tym kubku zachowałem dużą przestrzeń nad malunkiem. W przypadku pozostałych kubków będzie zapełniona! To tylko test. Malunek może znajdować się w każdym miejscu.

KUBEK INSPIROWANY ZAKUPEM EMTEBE :)
Zdjęcia robione na szynko. Jak ktoś będzie chciał zrobię nowe:
1z5j6f5.jpg

dfa96u.jpg

WZÓR:
b7yv5i.png

Opublikowano

Ekstra!

Opublikowano

Jesli chodzi o kolory pudelek od gier z Ps2 to chyba zalezy od wydawcy bo zbundlowane Mgs 2 bylo w czarnym Dvd, premierowy Mgs 3 w przezroczystym, a Gt 4 kupione na premiere w slicznym bialym :) a tak to wiekszosc w niebieskich

Opublikowano

Dobra.
Jak ktoś chce kubek to trzeba mi oddać za materiały. Nie ma tak dobrze.

KUBEK Klasa AA+ P/RL: 11zł  4.84zł
TUSZ/PAPIER/WYGRZEWAMIE: 10zł   0.39zł
PROJEKT: 50zł  0zł
PAKOWANIE/WYSYŁKA KURIEREM do Rayos: 30zł  2.90zł

RAZEM: 8.13zł 

Jak ktoś będzie chciał może dać więcej.  :sorcerer: 
*Od Rayosa odbieracie już we własnym zakresie.

Jak ktoś jest chętny to niech podaje już temat:
-kolory
-motyw
-tekst

Pozdrawiam

Opublikowano

Kubek może być czarny? Mam grafikę na czarnym tle.

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy mamy tylko białe.

Ale możemy pokombinować z czarną grafiką. Czasami wychodzi coś ciekawego.

Opublikowano

Zamowienie zlozone ^^ Proponuje zalozyc osobny temat na te kubki :P

Opublikowano

Kolejna dostawa nowości.

jbcpstYQK3VgaE.jpg