Opublikowano 7 kwietnia 201411 l Nic wielkiego, ale się ucieszyłem jak przyszła paczka z Amazon. Mam już teraz wszystkie części Batmana i Metro na Klocka
Opublikowano 7 kwietnia 201411 l Tanker GOTY, Plant -8 Ogromny plus dla niektórych wydawców za dodruk premierowych edycji. Widziałem niedawno w Realu jakieś hiciory z Okami na czele.
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l MGS2 - piękna okładka, zayebistość żywotu PS2 uwieczniona na pudełku. Kocham tę okładkę i grę.
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l Ale ten dodatkowy nakład w niebieskim pudełku nie ma w zestawie płyty The Document of MGS2 ?
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l Ja mam właśnie MGS2 w przezroczystym pudełku i jest płytka making of.
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l W zwykłym wydaniu premierowym była płytka(w platinum brak).To jest substance,którego nie miałem,więc nie wiem czy tu też dają to dvd.
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l podsumowanie moich zimowych zakupów w UK każualowo i bez szału http://www101.patrz.pl/u/f/12/84/56/1284568.jpg edit : nie wiem czemu zdjecie jest poziomo , na hostingu i laptopie jest sie normalnie :confused: Edytowane 8 kwietnia 201411 l przez chris85
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l W zwykłym wydaniu premierowym była płytka(w platinum brak).To jest substance,którego nie miałem,więc nie wiem czy tu też dają to dvd. A widzisz, bo ja nie mam substance, tylko zwykłe Son of Liberty. Chyba
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l Pewnie nie usunąłeś danych EXIF, gdzie zapisana jest również orientacja zdjęcia. A niektóre strony jak wrzucasz sugerują się właśnie tym zapisem w tagu EXIF. Tak czy inaczej duży plus za V-Rally 2, imo najlepszy rajd na PSX'a, jak dla mnie fajniejszy od Colina. PS. W Substance nie ma płyty DVD, jest tylko jedna płytka z grą. Ale zwykła wersję "Son Of Liberty", też mam zamiar zakupić do kolekcji. Jest jeszcze kilka miejsc gdzie ta gra jest nówka w folii.
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l W pierwszej wersji Substance, dodatkowa płytka The Document of MGS była. W reedycji brak
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ciekawa sprawa z pudełkami do PS2. Czyli MGS2 Sons w przeźroczystym pudełku to norma, a nie pudełko zastępcze. Widziałem takie na Allegro i myślałem że sprzedawca zamienił. San Andreas wyszło chyba w czarnym. Wie ktoś w którym roku Sony wprowadziło niebieskie? Wysłużony Advance zyskał nowych kolegów Jaki ten Micro jest malusieńki i śliczny! W realu jest jeszcze mniejszy, na fotkach i filmikach wydaje się większy. Bardzo mnie ciekawi jak się będzie grało w Zeldy. Opinie o ekraniku są w większości pozytywne. A Classic to symboliczne zakończenie pewnej traumy z dzieciństwa. Gdzieś w okolicach 1992 kolega z podwórka pokazał mi GameBoya z Mario Land, a mnie zamurowało. Przenośny komputerek z wymienialnymi grami zrobił na mnie piorunujące wrażenie. Niestety rodziców nie było stać na taki luksus i musiałem zapomnieć o cacku. Niedawno postanowiłem zebrać wszystkie modele oprócz Lighta. Każdy kosztował po stówce, niestety Micro w Euro Najtańsze nówki są oczywiście różowe, zielonego ciężko trafić bo chyba najpopularniejszy. Wybierałem między silver a blue. Classic używany, w pełni sprawny, jedyna wada to rysa na ekranie, ale da się grać bez problemu. Do Classica był Mario, za Arkanoida dałem 55zł. Tetris jeszcze nie dotarł. Ta naklejka, hehe
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l Propsy za micrusa, swietna konsolka <3 I zazdroszcze Classica w pudelku w idealnym praktycznie stanie z SML w boxie
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l Nie mogłem pozwolić aby były w niepowołanych do tego dłoniach albo gniły gdzieś na dnie szuflady.
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l Hejka.Kubek testowy. UWAGA! W tym kubku zachowałem dużą przestrzeń nad malunkiem. W przypadku pozostałych kubków będzie zapełniona! To tylko test. Malunek może znajdować się w każdym miejscu.KUBEK INSPIROWANY ZAKUPEM EMTEBE Zdjęcia robione na szynko. Jak ktoś będzie chciał zrobię nowe:WZÓR:
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l Jesli chodzi o kolory pudelek od gier z Ps2 to chyba zalezy od wydawcy bo zbundlowane Mgs 2 bylo w czarnym Dvd, premierowy Mgs 3 w przezroczystym, a Gt 4 kupione na premiere w slicznym bialym a tak to wiekszosc w niebieskich
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l Dobra.Jak ktoś chce kubek to trzeba mi oddać za materiały. Nie ma tak dobrze.KUBEK Klasa AA+ P/RL: 11zł 4.84złTUSZ/PAPIER/WYGRZEWAMIE: 10zł 0.39złPROJEKT: 50zł 0złPAKOWANIE/WYSYŁKA KURIEREM do Rayos: 30zł 2.90złRAZEM: 8.13zł Jak ktoś będzie chciał może dać więcej. *Od Rayosa odbieracie już we własnym zakresie.Jak ktoś jest chętny to niech podaje już temat:-kolory-motyw-tekstPozdrawiam
Opublikowano 8 kwietnia 201411 l Na dzień dzisiejszy mamy tylko białe.Ale możemy pokombinować z czarną grafiką. Czasami wychodzi coś ciekawego.