Opublikowano 5 grudnia 20177 l @ireniqs Jeżeli to było około 18.11 to była właśnie ta aukcja. I do tego miałem 15% bon na ebay. Plułem sobie potem w brodę, że zwlekałem z kupnem. Ale dobrze, że gierka wylądowała u kogoś z forum a nie u Mirka handlarza z lombardu z przebitką 50%.
Opublikowano 5 grudnia 20177 l 3 minuty temu, Mirumoto napisał: @ireniqs Jeżeli to było około 18.11 to była właśnie ta aukcja. I do tego miałem 15% bon na ebay. Plułem sobie potem w brodę, że zwlekałem z kupnem. Ale dobrze, że gierka wylądowała u kogoś z forum a nie u Mirka handlarza z lombardu z przebitką 50%. Dokładnie to to, data zakupu 17.11
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Zakup mieszkania powinno się zaczynać od zakupu mebli . Alternatywnie, ozdóbek... Skorupa wydaje z siebie dźwieki , lampka podobnie.
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Zamówione z game.co.uk. poszło gdzieś z 9 dych za to co jest kosmos cena ale mieli dawać steelbooka i nie dostałem. ;( juz poszedł mail z opier.dol em.
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Widzę, że nikomu tego steelbooka nie wysłali xD pisz maila do supportu, przyślą Ci.
Opublikowano 6 grudnia 20177 l 3 godziny temu, Rayos napisał: Widzę, że nikomu tego steelbooka nie wysłali xD pisz maila do supportu, przyślą Ci. Nic nie odpisuja :(
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Musze odzyskac swój aparat bo robienie zdjec gierkom w zimie jest naprawde słabe. Zakupy z listopada, cieszy mnie Shadow Hearts na którego polowalem naprawde długo, wyrwany w rozsadnej cenie i to jeszcze z poradnikiem. God Eater 2 tez z jakims dużym plakatem Edytowane 6 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Za ile Shadow? Ja kiedyś wyrwałem całą serię full komplety w igła stanie za niecałe 3 stówki. Z Australii.
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Za lekko ponad 100zł z allegro.No i git. Widzę że Dangan jest. Warto ograć, tylko musisz mieć na uwadze dub japoński i tego zayebanego Kokichiego Oma, którego podkładka ten sam aktor co Rexa w Xeno2. W(pipi)iajacy typ.
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Można już mojego 21-calowego Samsunga odesłać na emeryturę. Czas się przekonać co to jest ten cały HDR i 4K. LG B7 55" jakby co
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Ehhh kończy sie pewien etap w zyciu forumka i CW, juz nie bedzie mówienia o 21 calach.
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. No no raven, nie będzie już powrotu do LCD Moje dzisiejsze zakupy: Miałem poczekać z XC2 ale kolekcjonerka za 299zł ? Czemu nie. Dysk natomiast do koxa i gierek po 100GB
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Dzisiejsza taniocha na konsolę PS4. Raczka chciałem na Xboksa, ale niestety nie było (na PS4 3x więcej gier...). Wiedza to Potęga bo nieźle się bawiłem przy innej gierce na PlayLink. Damy z kobietą szansę.
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dzisiaj wjechały 2 kolekcjonerki: Xeno za 299zł? Czemu nie, nawet mimo posiadania zwykłej wersji. Yakuza ultra rare wydanie, kolekcjonerski bluray box , ekskluzywny brak soundtracka i całość okraszona folią ze zgrzewarki . Kupiona oczywiście jako "nowa w folii"
Opublikowano 6 grudnia 20177 l @Velius Dobry zakup z Shadow Hearts, wyrwałem w tamtym miesiącu za 100 zł z przesyłką, niestety bez dodatkowej książeczki ale i tak worth to pay. @GenzoChan ta kolekcjonerka Yakuzy , ta folia ze zgrzewarki to jedyne wyjście albo tak albo ucinają palec - zasady Yakuzy.
Opublikowano 6 grudnia 20177 l 3 godziny temu, raven_raven napisał: Można już mojego 21-calowego Samsunga odesłać na emeryturę. Czas się przekonać co to jest ten cały HDR i 4K. LG B7 55" jakby co Kruku czy na tej stopie można ten tv obracać? Ping - ten AC to jakaś promocja? Wydawało mi się że ten zestaw chodzi drożej.
Opublikowano 6 grudnia 20177 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. jeśli chodzi o zakupy growe to 2017 już prawie domknięty Edytowane 6 grudnia 20177 l przez _Shaman_
Opublikowano 6 grudnia 20177 l 7 minut temu, marbel007 napisał: Ping - ten AC to jakaś promocja? Wydawało mi się że ten zestaw chodzi drożej. Od jakiegoś czasu w tej cenie w MM stoi.
Opublikowano 6 grudnia 20177 l 3 godziny temu, raven_raven napisał: Można już mojego 21-calowego Samsunga odesłać na emeryturę. Czas się przekonać co to jest ten cały HDR i 4K. LG B7 55" jakby co Teraz możesz zagrać we wszystkie gry jeszcze raz. Całkiem nowe doznania :0
Opublikowano 6 grudnia 20177 l 13 minut temu, Plugawy napisał: Teraz możesz zagrać we wszystkie gry jeszcze raz. Całkiem nowe doznania :0 Robili to wszyscy po zakupie xbox one x. Z nowym tv chyba trzeba trzeci raz ograć wszystkie gry :x