Opublikowano 3 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nigdy nie grałem w żadną Yakuzę, kiedyś ruszyłem może demo 3/4 i nie pykło sztywne drewno ale po nasłuchaniu się opinii dam szansę. Nioha miałbym już wieki temu ale sklepu raz się pomyliły adresy i jakoś nie miałem do tej pory weny szukać gdzie indziej.
Opublikowano 4 września 20186 l 11 godzin temu, ciwa22 napisał: Paskudne białe pasy na okładce Dragon Questa, fuj straszne. Sam art też jest fatalny - bida jednym słowem.
Opublikowano 4 września 20186 l 10 godzin temu, Bzduras napisał: Wygląda to na naklejkę na folii, nie nadruk na okładce Dokładnie ale i tak strzał w kolano, bo okładka niemiecka xd
Opublikowano 4 września 20186 l Mogłeś brać w Perfect Blue zakup z dzisiaj, dość potrzebny był Edytowane 4 września 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 4 września 20186 l Te polskie znaczki nie moga zostac z tylu pudełka. Gdzie tez przewaznie sa i starczy? Tak niszczyć okładki to ja nie wiem, juz USK bym wolał.
Opublikowano 4 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czy kupujecie czasami jeszcze gry na PS3? Bo ja tak Na nowe też nieraz się zdaży coś kupić No i nowy pad do XBO Edytowane 5 września 20186 l przez Tynio
Opublikowano 4 września 20186 l Wszystko fajnie, ale byłoby wygodniej jakbyś nie dedykował każdej fotki pojedynczej grze, tylko trochę to skonsolidował
Opublikowano 5 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Gierka na konsoleI nadkonsola Jak dobrze wrócić
Opublikowano 5 września 20186 l Na prosiaku poszło i gra się fajnie. Kupiłem assassyna zanim kupiłem koksa [emoji14]
Opublikowano 5 września 20186 l 20 minut temu, creatinfreak napisał: I nadkonsola mam nadzieję, że za te wgięcia na pudełku ugrałeś z 5 dyszek
Opublikowano 5 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dwie giery na przełącznik wjechały :). Edytowane 5 września 20186 l przez ping
Opublikowano 5 września 20186 l @creatinfreak Elegancko jakbys chcial zagrac w Halo albo piratow to wiesz
Opublikowano 5 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Cukierek ograny na PS2 oraz PS3 lecz idealnie nadaje się na Switcha.
Opublikowano 5 września 20186 l 31 minut temu, Kmiot napisał: Skąd bierzecie Okami na Słicza? amazon.jp Tak podałem gigerowi, ale wtedy tej wersji juz nie mieli. Może był restock.
Opublikowano 5 września 20186 l 22 godziny temu, chmurqab napisał: Wszystko fajnie, ale byłoby wygodniej jakbyś nie dedykował każdej fotki pojedynczej grze, tylko trochę to skonsolidował 13 godzin temu, _Be_ napisał: Albo chociaż zeskalował te zdjęcia Fotki zostały poprawione i mam nadzieję, że wybaczycie nowemu