Skocz do zawartości

No Man's Sky

Featured Replies

Opublikowano

a ja wczoraj kolejna noc zarwalem, do 5 rano. a potem jeszcze mi sie gra śnila (miala lepsza grafe)

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 142,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Yano ale ty grałeś xxxx godzin w division, mgs online i monster huntery. Twoja tolerancja na powtarzalne nudne grindowanie jest większa od naszej.

• przecież widać na pierwszy rzut oka, że to nieoficjalna okładka tylko jakiś marnie wykonany fanart

Opublikowano

To już zły objaw :D a ja zacząłem się zastanawiać czy iść drogą atlasa czy samemu polecieć do centrum.

Opublikowano

Coś w ogóle daje obrona tych frachtowcow przed piratami? Ostatnio jak zacząłem bronić to same do mnie strzelaly zielonymi pociskami i w (pipi)e mam bronienie kogoś kto sam do mnie strzela.

Opublikowano

Czy tu się później dostaje jakieś ulepszenie kombinezonu? Więcej pól, lepsza obrona itp?

Grę kupiłem w limitce, bo kosztowała mnie 15 zł więcej niż standardówka. Po kilku godzinach, nie wiem czemu przypomina mi to Flame in the Flood. Tylko tam o wiele łatwiej zginąć. Gierka jest dobra w krótkich dawkach, chyba, ze wciągnie i stracimy poczucie czasu. 

Co do strzelania w kosmosie, dwa pierwsze ataki przegrałem, bo stwierdziłem, ze nie da się ich zestrzelić, bo tak wolno ten stateczek skręca. Ale potem jakoś nabrałem wprawy i już mi nie straszni. Chyba, ze przyleci ich dziesięciu, to różnie może być :P

Opublikowano

Jezusie, jaka ta gra jest dobra :banderas: 

Relaks, relaks i relaks. Dziś pół dnia farmiłem zloto i maksowałem księżyć 1,5mln wpadło. Zarzucam NMS i zapominam o świecie plus nie denerwuje się, że coś nie wychodzi, bo tu wszystko wychodzi. Tylko czasu trzeba. Polecam.

Opublikowano

Dziś oglądając jakiś gameplay na YT zauważyłem, że w angielskiej wersji przy skanowaniu zwierzaków pomieszane są waga ze wzrostem - jest na odwrót - w polskiej wersji też?

Opublikowano

5/10 :shotgun:

Jeżeli ktoś chce dowiedzieć się dlaczego nie warto grać w NMS to polecam przewinąć do 17. minuty i posłuchać co czeka gracza na "końcu gry" :kaz:

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

O kur.vens. xd

Opublikowano

Joe zaorał gre po całości. I te wstawki z obietnicami devow o mamusiu :O

Opublikowano

Jakie to człowiek musi przeżyć rozczarowanie jak po parudziesięciu/set godzinach dociera co centrum ^^

Opublikowano

-czy wszyscy zaczynają grę od galaktyki Euklidesa? 
-czy instalowanie obok siebie technologi z tej samej rodziny daje jakieś dodatkowe bonusy? Zauważyłem że jak da się obok siebie to one obie się podświetlają?

Opublikowano

Troche zgnilem jak sobie swiadomie zaspoilerowalem centrum galaktyki.

Ja p****ole jak oni mogli to tak zj***c :facepalmz:

Opublikowano

Obejrzałem recke Angry Joe, widze ze to taki Driveclub, za rok mozna kupic jesli dodadza zawartosc. Niezle wszystkie sciemy wypunktowal.

Opublikowano

tylko po choy robi tak długie te recki (a miewa jeszcze dłuższe) ;/ góra 20 min spokojnie by stykało

Opublikowano

Jak się cicho zrobiło po zaoraniu nms przez jutubera. A taka przelomowa i genialna gra ponoc. Or not.

Opublikowano

Jest wiele innych lepszych space simów niż to dziadostwo, więc nie wiem jakie jaranie się tym kałem jest :). Po za tym Deus Ex jest i zaorał tego śmiecia na tyle, teraz tydzień tej gry, a kolejne gry nadchodzą. Oby o tej grze zapomnieli :)

Opublikowano

Kto nie kupi Deus Exa ten faja.

Adam Jensen przejmuje temat.

Opublikowano

W tych walkach w kosmosie trzeba ciągle z menu poprzez dodawanie tytanu odnawiać tą osłone? Trochę to niewygodne i może jest jakiś inny sposób bo z walkami na lądzie wszystko ok.

Opublikowano

piękni kawalerzy z red letter media i ich opinia na temat gry

no nie podeszła im. bardzo dobry materiał bez darcia mordy.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Jezuniu jak dobrze że nie kupiłem tej gry :obama: A nie powiem kusiło, kusiło.