Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Promocje na PS Store

Featured Replies

Opublikowano

Jak ktoś lubi stare dobre gry taktyczne, to na ps store mamy Rise Eterna za 8.90, ogólnie kończę platynowanie i gra się bardzo przyjemnie.

• Odpowiedzi 466
  • Wyświetleń 91,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Te konta na tureckim psn to mi się kojarzą z sebiksami z osiedla którzy swojego czasu wyjechali na ogórki na zachód Europy do Afryki i po powrocie kupili audi a8 4.2 a potem płacz ze pali dużo to lpg

• Paolo1986
    Paolo1986

https://store.playstation.com/pl-pl/product/EP6665-PPSA05059_00-ROB0000000000000 Robocop

• Wszystkie odsłony TimeSplitters po 11,25zł. Trójkę polecam mocno.

Opublikowano

Wleciał Black Friday na PSS. Sporo fajnych promocji. SH2 240zl, Ronin 210, czy Jedi Survivor 122zl.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie odsłony TimeSplitters po 11,25zł. Trójkę polecam mocno.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Co prawda wydanie płytowe, ale jak ktoś nie grał, to w Media Expert jest Star Wars Jedi Survivor wersja ps5 za jedyne 69,97.

https://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/gra-ps5-star-wars-jedi-survivor-1?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAhbi8BhDIARIsAJLOlueJUnETtLFZ_e5p1GbQ5hZ1njs6h0SYEdVxnjbKNPqnWmz1_hAAXEgaAj4QEALw_wcB

Edytowane przez czarek250885

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś próbował kupić grę z promki która już wersję podstawową posiada w bilbliotece ? Chciałem kupić BF V Definitive Edition, ale mam komunikat ze posiadam już wersję tej gry i nie moge kupić. Pani na infolinii nie ma pojęcia w ogóle o co chodzi, tragedia tam jest.

Opublikowano
30 minut temu, gnom napisał(a):

Czy ktoś próbował kupić grę z promki która już wersję podstawową posiada w bilbliotece ? Chciałem kupić BF V Definitive Edition, ale mam komunikat ze posiadam już wersję tej gry i nie moge kupić. Pani na infolinii nie ma pojęcia w ogóle o co chodzi, tragedia tam jest.

Ja miałem taki komunikat przy grach z Plusa. Kiedyś chciałem kupić jakiś tytuł i było, że już go mam w kolekcji. Dopóki nie skończył się abonament, nie mogłem normalnie gierki zakupić, a i tak były problemy, bo konsolka namawiała do odnowienia abonamentu, a nie kupna. Udało się przez PC.

Opublikowano
36 minut temu, gnom napisał(a):

Czy ktoś próbował kupić grę z promki która już wersję podstawową posiada w bilbliotece ?

Nie da się niestety. Jak nie ma ulepszenia osobno do kupienia to by musieli ci usunąć podstawkę z konta, ale tego raczej nie zrobią.

Opublikowano

Na promce jest dzisiaj pierwszy raz od premiery Skinny & Franko.

Podobno gra już połatana i jest sztosik. Wjeżdża dzisiaj do biblioteki :boomer:.

Opublikowano

Lego Horizon Adventures w promocji. Mozna grubo zaoszczedzic bo az 43% na PSS kto jeszcze nie kupowal:lapka:

Opublikowano

Coś kłamiesz Panie kolego, bo u mnie pełna cena

Opublikowano
18 godzin temu, smoo napisał(a):

Na promce jest dzisiaj pierwszy raz od premiery Skinny & Franko.

Podobno gra już połatana i jest sztosik. Wjeżdża dzisiaj do biblioteki :boomer:.

A wczoraj wjechał kolejny patch. Polecam choć trudna. 

Opublikowano

Screenshot_20250205-161518.thumb.png.18fd6fb348ef9606376657af593dd832.png

Od niemal dwóch dekad oglądam recenzje Angry Nerda na YT, a mam tyle lat co dziś, gdy dowiedziałem się, że ma własną grę.

Recki metacritic wersji na Switcha mają dobre opinie, taki retro platformerek z typowym dla Nerda humorem podlanym gównem i profanacjami. 

Oczywiście must-buy za 29 zł :nosacz:

Opublikowano
W dniu 29.01.2025 o 15:13, Lipa napisał(a):

Coś kłamiesz Panie kolego, bo u mnie pełna cena

GjDEWmfW4AAyo45?format=jpg&name=large

Myślałem ze cala UE ma przeceny w tym samym czasie a chyba tak nie jest. Mój błąd :sapek:

Opublikowano

Mevek - Polaków stać na pełną kwotę, nam nie przeceniają takich sztosów

Opublikowano
W dniu 20.01.2025 o 14:18, czarek250885 napisał(a):

Co prawda wydanie płytowe, ale jak ktoś nie grał, to w Media Expert jest Star Wars Jedi Survivor wersja ps5 za jedyne 69,97.

https://www.mediaexpert.pl/gaming/gry/gry/gra-ps5-star-wars-jedi-survivor-1?gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAhbi8BhDIARIsAJLOlueJUnETtLFZ_e5p1GbQ5hZ1njs6h0SYEdVxnjbKNPqnWmz1_hAAXEgaAj4QEALw_wcB

Super promka była ale niedostępna. Zamówiłem na stronie wszystko było ok a po dwóch dniach anulowali ze względu na brak produktu. Mogli ją zdjąć skoro już gierki nie było ale po co.

Opublikowano
12 godzin temu, mitra napisał(a):

Super promka była ale niedostępna. Zamówiłem na stronie wszystko było ok a po dwóch dniach anulowali ze względu na brak produktu. Mogli ją zdjąć skoro już gierki nie było ale po co.

Mi się udało, ale fakt słabe jeśli tak wyszło. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

The Callisto Protocol™ - Digital Deluxe Edition €15.99 €79.99 PS4

Sniper Elite 5 Complete Edition €32.99 €109.99

Na cos trzeba sie skusić  :good2:

Opublikowano

Ja tego znaleźć nie mogę, to jakiś RPG? Ostatnio kupiona gra za tą cenę, była strzałem w dziesiątkę. 

Edytowane przez czarek250885

Opublikowano
10 minut temu, czarek250885 napisał(a):

Ja tego znaleźć nie mogę, to jakiś RPG? Ostatnio kupiona gra za tą cenę, była strzałem w dziesiątkę. 

point and click, dosc dobre oceny zebrała, w PE też pozytywna recka byla i mam od tego czasu na wishliscie

Opublikowano
13 godzin temu, YETI napisał(a):

Podobno fajna gierka, grał ktoś?

Screenshot_2025-02-24-17-25-01-63_fff335ca613a5f557fcea787596aedca.jpg

Spoko ale zagadki banalne o ile w ogóle można nazwać je zagadkami?. Deczko bactrakingu, ale fajny klimat. W cenie hot doga na stacji, to bdb deal.