Opublikowano 25 marca25 mar Jakie macie abonamenty włączone? Może ten najwyższy ps+ dostaje niższe ceny? Ja mam essential i mam te "gorsze" zniżki.
Opublikowano 25 marca25 mar Nah. Mam Premium, u mnie Astro też 212 zł. Wątpię żeby to było takie proste, tam jakiś ciekawszy algorytm musi być.
Opublikowano 25 marca25 mar U mnie np przy The Last Of Us 2 niby mogę zrobić upgrade z wersji PS4 na PS5 za 30zł, ale jak już wchodzę na kartę gry to chcą 50 za Remastered.
Opublikowano 25 marca25 mar Tez mam premium więc kwestia abo bez znaczenia. Jedynie co pasuje to fakt, że u mnie jedynie pudełeczka.Eternala nie kupowałem, nie wiem czemu tak się wyświetla. W Plusie jest?
Opublikowano 26 marca26 mar Tego dooma też mam w takiej cenie, ale resztę co wymienialiscie już mam w wyższej. Cyfrówki kupujemy z bratem na jego konto a potem mi udostępnia, tak samo plus. Ja sam kupuje tylko gierki do 10zl ze swojego konta psn, żeby mu głowy nie zawracać a tak wszystko na połowę. Ja na przykład ostatnio promocji na plusa nie miałem a on tak. A nigdy nie miałem plusa na rok jeno góra na miesiąc ze 3 razy.
Opublikowano 26 marca26 mar Może nie ma żadnego algorytmu tylko ceny losuje randomowo? Z ciekawości popatrzyłem na parę rzeczy co podawaliście wyżej to same „normalne” u mnie.
Opublikowano 26 marca26 mar 17 godzin temu, Zwyrodnialec napisał(a):U mnie np przy The Last Of Us 2 niby mogę zrobić upgrade z wersji PS4 na PS5 za 30zł, ale jak już wchodzę na kartę gry to chcą 50 za Remastered.W tym przypadku moje niedopatrzenie, 30 ale z plusem.